Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#680460 Παίζει κι αυτό.

Αντώνη η καμπίνα είναι cosmote ή άλλου παρόχου; Σε μερικές περιοχές την αναβάθμιση την έχουν κάνει wind και voda
Άβαταρ μέλους
By antonis78
Dimitris_P έγραψε:Αντώνη η καμπίνα είναι cosmote ή άλλου παρόχου; Σε μερικές περιοχές την αναβάθμιση την έχουν κάνει wind και voda
Λογικά Cosmote. Όταν έγινε η αναβάθμιση στην περιοχή μου, με είχε πάρει ο τεχνικός της Cosmote (και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση αυτό), με ενημέρωσε σχετικά και μου πρότεινε να βάλω 50άρα (από 24άρα που ήμουν τότε).

Οπότε, ή περιμένω να βάλουν άλλο switch ( :lol: :lol: :lol: ) ή περιμένω να καταργήσει κάποιος το νούμερό του ( :lol: :lol: :lol: ) ή καταργώ την 50άρα και παίρνω τα 4€ ( :lol: ) πίσω.

Πάντως έχει την πλάκα του, δεν ήξερα καν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Θεωρούσα ότι από την στιγμή που μου δίνουν 100 έχουν τον εξοπλισμό να το υποστηρίξουν, όχι όποιος προλάβει :help:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#680502 Περνανε οπτικες ινες σε ολη την γειτονια και σε συνδυασμο με την βροχη τα εχουν κανει ολα λασπες. Ποιος παροχος το κανει και πως μοιραζουν τις περιοχες? Να περιμενω το 24αρι ιντερνετ Βοντα να παει σφαιρα τωρα;

Eδω ειμαι σημερα. Πως το βλεπετε;

PING ms
32
DOWNLOAD Mbps
11.90
UPLOAD Mbps
0.72
Άβαταρ μέλους
By antonis78
#680504 Κάνε αναβάθμιση σε 100άρα πριν γεμίσει το switch :lol: :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα, σε εμένα όταν έγινε αυτό, όπως έχω πει, με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν αναβάθμιση σε 50άρα ή 100άρα. Εγώ τότε επέλεξα 50άρα, σου προτείνω όμως να πας κατευθείαν σε 100άρα γιατί μετά μπορεί να μην γίνεται.

Η 24άρα νομίζω δεν επηρεάζεται από την αναβάθμιση, αλλά ας απαντήσει κάποιος πιο σχετικός.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#680507 H 24αρα δεν περνάει από fiber νομίζω, φουλ χαλκός είναι. Μέσω fiber πάνε οι 50αρες κι οι 100αρες, έτσι είχα καταλάβει όταν το έψαχνα αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#680509 Σωστά τα γράφεις.
ADSL: Χαλκός από το ΑΚ ΟΤΕ μέχρι την οικοδομή σου
VDSL: Οπτική ίνα από AK OTE μέχρι την τοπική σου καμπίνα, και καμπίνα->οικοδομή χαλκός

Κοίτα Αντώνη αν δε σε νοιάζουν τα 4€ κράτα το για το upload που είναι 10Mbit, αν σου χρησιμεύει.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Anonymous Founder έγραψε:H οπτική ίνα δεν είναι αυτή που καθορίζει το bandwitdth, αλλά ο ενεργός εξοπλισμός. Δηλαδή, απλά μάλλον μπούκωσε το τοπικό switch.

υποτιθεται πως ο εξοπλισμος πρεπει να σου δωσει το 90% (περα του overheard) βρεξει χιονισει εφοσον εισαι επανω σε ινα το να μπουκωσει το switch ειναι φυση αδυνατο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#680566 cabala10, πάρε βαθιές ανάσες και μην λες τέτοιες ανακρίβειες. Δεν είναι η ίδια η ίνα που μπουκώνει, είναι ο εξοπλισμός στα άκρα της.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Anonymous Founder έγραψε:cabala10, πάρε βαθιές ανάσες και μην λες τέτοιες ανακρίβειες. Δεν είναι η ίδια η ίνα που μπουκώνει, είναι ο εξοπλισμός στα άκρα της.

αυτο λεω.......
Άβαταρ μέλους
By fokion
#681031 https://www.dev47apps.com/

οσοι δεν έχετε web κάμερα στο pc ή του λαπτοp σας δεν είναι τόσο καλή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή έτσι ώστε για κάμερα να έχετε την (συνήθως καλύτερη ) καμερα του κινητού σας.
Σημείωση δεν εχω ΚΑΜΙΑ σχέση με την εφαρμογή.

Δουλευει και μεσω WiFi και μεσω καλωδιου ( λεει ) εγω το δοκιμασα με wifi
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#681134 Και με καλώδιο αρκεί να ενεργοποιήσεις τα developers options
Μήνες καραντίνας έβγαλα web Meetings με αυτό :-)

Εχω κρατήσει το Samsung ζωντανό κυρίως για αυτό
(Και το flasher για το Segway που αλλάζει την μέγιστη ταχύτητα on the fly )
Άβαταρ μέλους
By fokion
KiloMeater έγραψε:Και με καλώδιο αρκεί να ενεργοποιήσεις τα developers options
Μήνες καραντίνας έβγαλα web Meetings με αυτό :-)

οντως το βρήκα κι αυτο ωστε να απεμπλακει το wifi απο τοσο φορτίο...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#681464 Εβαλα το εμαιλ μου και ενα παλιο κωδικο σε μια σελιδα ψαρεματος και τωρα εχω καποιον που μου στελνει εμαιλς να του στειλω Βιτψοινς. Τι κανουμε τωρα;