Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#680231 Τα νεότερα μοντέλα δεν έχουν πάντα βελτιώσεις. Μερικές φορές μάλιστα το νέο μοντέλο δεν είναι ακριβώς αντίστοιχο αυτού που αντικατέστησε. Μπορεί να έχει λίγο διαφορετικό προσανατολισμό. Συχνά η κατασκευαστική ποιότητα χειροτερεύει, γίνονται πιο πλαστικά.
Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ειδικά για ηχείο να πάρω προηγούμενο μοντέλο. Πολύ περισσότερο που είναι και φτηνότερο και θα ταιριάζει ηχητικά και αισθητικά με τα προϋπάρχοντα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#680232 Ωραία, συμφωνούμε όλοι βλέπω και θα προχωρήσω :)
Ευχαριστώ πολύ! :) :)
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#680260 Εργέννικο x-mas setup detected.
Πετάω ένα κουκλί κάπου που βολεύει => στόλισα για γιορτές.
+ Κάψουλες καφέ στο σωστό σημείο :innocent:

...τάνα ζωή. :s_roses

Επίσης, αν πίσω από την τηλεόραση έχεις παράθυρο, πρόσεξέ το γιατί έτσι έκλαψα μια τηλεόραση από το ζέστη κρύο ζέστη κρύο σε 3 χρόνια. (λόγω μη ύπαρξης στοριού να κόβει τη ζέστη του ήλιου)
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
JimClark έγραψε:Εργέννικο x-mas setup detected.
Πετάω ένα κουκλί κάπου που βολεύει => στόλισα για γιορτές.
+ Κάψουλες καφέ στο σωστό σημείο :innocent:

...τάνα ζωή. :s_roses

Επίσης, αν πίσω από την τηλεόραση έχεις παράθυρο, πρόσεξέ το γιατί έτσι έκλαψα μια τηλεόραση από το ζέστη κρύο ζέστη κρύο σε 3 χρόνια. (λόγω μη ύπαρξης στοριού να κόβει τη ζέστη του ήλιου)
Τοίχος είναι αδερφέ ..όσο για τα άλλα lol σωραιος έτσι ακριβώς αλλά έχω και αριστερά ένα δεντράκι μινι ψεύτικο και ένα Adventskranz

Xperia 5ii
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#680279 Μμμμμμ! :metalo:
Οι λάμπες δεν τραβάνε ζόρι εκεί μέσα κλεισμένες;
Τα ηχεία δεν θα τα προτιμούσες στο ύψος της οθόνης (δεν γίνεται αλλά ρωτάω) ώστε να ακούγεται πιο φυσικά σαν να βγαίνει από την οθόνη ο ήχος.
Για το μέγεθος των ηχείων δεν θα σχολιάσω ή για το αν είναι μεγάλα για το χώρο γιατί μου αρέσουν τα μεγαλούτσικα ηχεία. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
sknipper έγραψε:Μμμμμμ! :metalo:
Τα ηχεία δεν θα τα προτιμούσες στο ύψος της οθόνης (δεν γίνεται αλλά ρωτάω) ώστε να ακούγεται πιο φυσικά σαν να βγαίνει από την οθόνη ο ήχος.
Για το μέγεθος των ηχείων δεν θα σχολιάσω ή για το αν είναι μεγάλα για το χώρο γιατί μου αρέσουν τα μεγαλούτσικα ηχεία. :whistlink:
Ηχεία δαπέδου πρέπει να είναι στο δάπεδο γιατί αλλιώς πάει ο σωστός ήχος . Δεν νοείται το Τουίτερ να είναι τόσο ψηλά.

Xperia 5ii
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bujinkan έγραψε:
Ηχεία δαπέδου πρέπει να είναι στο δάπεδο γιατί αλλιώς πάει ο σωστός ήχος . Δεν νοείται το Τουίτερ να είναι τόσο ψηλά.

Xperia 5ii
¨Ύψος¨ ήταν λάθος λέξη, έπρεπε να πω να είναι στην ίδια ευθεία, παράλληλα με την οθόνη ώστε να είναι στην ίδια απόσταση από σένα η οθόνη και το εμπρός μέρος των μεγαφώνων.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
sknipper έγραψε:
bujinkan έγραψε:

Xperia 5ii
¨Ύψος¨ ήταν λάθος λέξη, έπρεπε να πω να είναι στην ίδια ευθεία, παράλληλα με την οθόνη ώστε να είναι στην ίδια απόσταση από σένα η οθόνη και το εμπρός μέρος των μεγαφώνων.
Ααα ...ναι δεν γίνεται χωροταξικά

Xperia 5ii
Άβαταρ μέλους
By g47
#690990 70% off στα i-shine αν εχετε καποιον στο US η χρησιμοποιησετε τριγωνικη αποστολη.
Εχω αγορασει απο b-stock audeze και ειναι εξαιρετικα.

https://www.audeze.com/products/valenti ... 0ifQ%3D%3D
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#691109 Bίντεο που μοιράζει εγκεφαλικά με τα μηχανήματα και τα six figures κόστη

https://www.youtube.com/watch?v=UPKG57NHJic

Τo κομμάτι που ακούγεται είναι του Philip Glass. - Koyaanisqatsi (original version)

https://www.youtube.com/watch?v=_4Vt0UGwmgQ
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#697934 Επειδή τα βινύλια αυξάνονται και ο χώρος αποθήκευσης εξαντλείται ..παρήγγειλα στο μαραγκό μου ένα ράφι τοίχου ...έφτασε λοιπόν Εικόνα

sony
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Με γεια! Τον αέρα με ανοιχτό παράθυρο;
Έχω 2 τζαμαρίες που χωρίζονται από μια κωλονα οπότε ανοίγω την άλλη .

sony