Ετσι και αλλιως με το που ειδαν μαζεμενα τζελ αρχισαν να ζητιανευουν τα παιδια για να φτιαξουν χλαπατσες, ενω υποτιθεται οτι το ξεπερασαμε αυτο το σταδιο πλεον
NickTG έγραψε:Ή δεν βάζεις καθόλου αφρό και γλιτώνεις περισσότερα!
Y.V έγραψε:Αξιολογο σαπουνι το Taylor μεν, αλλα αν θες κατι κορυφαιο δοκιμασε το Mitchell's wool fat (MWF) ή το Κent (ειναι ιδιο ακριβως) και θα με θυμηθεις!

George_Prix έγραψε:Γρηγορα συνηθισα την "ηπια" Merkur 15C οποτε ειπα να παω σε κατι πιο δολοφονικο.Εσύ από τα ρηχά νερά πηγές κατευθείαν στα πολύ βαθιά! feather εξαιρετική και κοφτερή λεπίδα.Η δε r41 μόνο τυχαία δεν έχει το παρατσούκλι "the beast".Το tobs sandalwood είναι από τα αγαπημένα μου!!Για pre shave θα σου προτείνω μια εξαιρετικά φθηνή αλλά πολύ αποτελεσματική λύση.σαπουνακι γλυκερίνης Παπουτσάνης από τα σουπερμάρκετ περίπου 0,60€ το ένα.Για after shave εγώ ανάμεσα στα άλλα που έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος από του korres!Πάντως αφού ξυριστεις με τέτοια εργαλεία καταλαβαίνεις πόσο άδικα έχανες τον καιρό σου με τις πλαστικουρες μιας χρήσης ή ακόμα και με μηχανές στυλ mach κλπ.
Πηρα λοιπον μια Muhle R41 Twist, ενα σαπουνακι Taylor of Old Bond Sandalwood και μαζι με τα ξυραφακια τα Feather εκανα το καλυτερο ξυρισμα της ζωης μου!!!
Για την ακριβεια στο πρωτο ξυρισμα πηγα φορτσατος συνηθισμενος απο τη Μerkur 15c κι εκοψα 3 κομματια μπεικον και 2 μικρα κοψιματακια. Πολυ πιο επιθετικη η Muhle κι επισης πολυ πιο βαρια απο τη Μerkur οποτε επρεπε να ειμαι πιο προσεκτικος στην αρχη. Ισως το χειροτερο ξυρισμα της ζωης μου. Τη δευτερη φορα πηγε καλυτερα αλλα παλι δεν το χαρηκα γιατι ημουν χεσμενος μην εχουμε παλι τα ιδια. Απο εκει και μετα πηρα τον αερα και απλα καθε φορα σκεφτομαι ποσο μαλακας ημουν που εφτασα σχεδον στα 50 μου για να μαθω να ξυριζομαι με τα καταλληλα υλικα

(challenge κ ετσι)
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]