Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#674905 Better luck next time. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#679920 Τι κραταει; :hmmm: :s_omg
Σαντέ αφιλτρα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#679922 Είναι ένα μικρό φορητό σετάκι για μακιγιάζ λογικά... Πάντα χρήσιμο όταν θέλεις να φρεσκαριστείς στα γρήγορα. :s_tongue

Ο καθένας ντύνεται όπως γουστάρει, αλλά μιλάμε για τρομακτικά κακό γούστο κατά την ταπεινή μου άποψη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Y.V έγραψε:Τι κραταει; :hmmm: :s_omg
Σαντέ αφιλτρα; :lol:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε: Ο καθένας ντύνεται όπως γουστάρει, αλλά μιλάμε για τρομακτικά κακό γούστο κατά την ταπεινή μου άποψη.

Απλά είναι 200 χρόνια μπροστά.

Θα σου πω ένα ιστορικό στοιχείο. Πριν 200 χρόνια ο άντρας είχε ρολόι τσέπης. Οι γυναίκες δειλά δειλά φορούσαν ρολόι στον καρπό.
Κάπου πριν 100 χρόνια χοντρικά άρχισε ο άντρας να φοράει ρολόι χειρός... Ήταν γυναικείο ως τότε.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#679944 Το κλασικό ανδρικό στιλ δε θα έλεγα ότι αλλάζει ιδιαίτερα. Βλέπω ταινίες του '60 με κοστούμια που προφανώς έχουν κάποιες διαφορές (περισσότερα κουμπιά, άλλα lapels, διαφορετικές τσέπες κλπ), μα η γενική εικόνα είναι ίδια.

Επίσης παρατηρώ ότι το μημενογά το κοστούμι (έχω φορέσει λόγω δουλειάς, κομπλέ με γραβατούλα BTW) είναι ωραίο ρούχο ακόμη και για απροσάρμοστους of my ilk.

Συνεπώς θα συμφωνήσω με ΗΦ. Φόραγε ό,τι γουστάρεις, όμως μάτια έχωμε και βλέπωμε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#681695 Κατοπιν λαικιάς απαιτησης του Μπουσσου.

Εικόνα

Cavallino -και εφτυσα τα πλεμονια μου απο τα γελια- έγραψε:Porsche Rexona S

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By italakias
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Ο μπαμπάς σας Δία :iconcool:

Θελω να δω τον προεδρο σας ετσι ντυμενο. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By italakias
Anonymous Founder έγραψε:Είναι ένα μικρό φορητό σετάκι για μακιγιάζ λογικά... Πάντα χρήσιμο όταν θέλεις να φρεσκαριστείς στα γρήγορα. :s_tongue

Ο καθένας ντύνεται όπως γουστάρει, αλλά μιλάμε για τρομακτικά κακό γούστο κατά την ταπεινή μου άποψη.

Κινητα ειναι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
g8777 έγραψε:Κατοπιν λαικιάς απαιτησης του Μπουσσου.

Εικόνα

Cavallino -και εφτυσα τα πλεμονια μου απο τα γελια- έγραψε:Porsche Rexona S

:s_rofl

Η φάση είναι

Tyn γιατί ενώ όλο το βράδυ μου φλέξαρε τη mustang του...στο τέλος μου ζήτησε 50 ευρώ δανεικά για να βάλει βενζίνη για να με γυρίσει!

Υγ. Αγάπη μου γλυκιά με 50 ευρώ φουλάρω το smart και πάω εκδρομούλα