giannik1977 έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Ναι, αλλά κάνεις λάθος όμως, δεν ήταν θέμα ΔΥ, αλλά πολιτικής βούλησης![]()
O giannik1977 μπορεί να μας δώσει μια ανταπόκριση απ το μπατσικό μέτωπο?
Πως εκλαμβάνουν οι φίλοι ΜΑΤατζήδες την εκλογή σύρριζα? Θα μείνουν να φυλάν την ΝΕΡΙΤ?
O giannik1977 φίλε drifter είναι περήφανος που φοράει το εθνόσημο καθημερινά , γιατί καθημερινά είναι στο πεζοδρόμιο , σε μάχιμη υπηρεσία , φοράει αλεξίσφαιρο και η οικογένεια του ανησυχεί αν θα γυρίσει σπίτι.. Δεν ξέρω για τα ΜΑΤ , δεν υπηρετώ εκεί και μάλλον θα πιεζόμουν αν αναγκαζόμουν να υπηρετήσω ποτέ..
Έχω σώσει πολλούς ανθρώπους συνοδεύοντας ασθενοφόρα ή παρέχοντας Α βοήθειες επιτόπου, μικρά παιδάκια , άλλοι τόσοι έχουν πεθάνει στα χέρια μου..Δεν ήμουν ποτέ χαρτογιακάς. Έλα σε καμμιά συνάντηση να με γνωρίσεις .
Τις καθημερινές ύβρεις του Asimov του τις επιστρέφω στην μάπα του και αναρωτιέμαι αν ο HF δείξει την ίδια ευαισθησία , όπως τις προάλλες απέναντι μου και σε μερικά φιλαράκια του ....
Δεν σε καταλαβαίνω... Την μόνη ευαισθησία που έδειξα, αφορούσε τις δηλώσεις σου για τις καθαρίστριες.
Για εμένα, το ίδιο περήφανος θα έπρεπε να νιώθει κάποιος με το εθνόσημο, όσο κι αυτός με την σκούπα.
Αυτό σου τόνισα.
Από εκεί και μετά, σαφώς και νιώθω αλληλέγγυος με αυτόν που περιπολεί και βοηθάει τους συμπολίτες του, και καθόλου με αυτόν που δέρνει διαδηλωτές και πετάει δακρυγόνα.
Υποθέτω γιατί έχω βρεθεί στην θέση αυτών που τρώγανε τα δακρυγόνα...
Ο καθένας θα λέει την γνώμη του εδώ μέσα, κι εγώ την γνώμη μου λέω για τις καθαρίστριες.
Αν εσύ έχεις άλλη γνώμη, είσαι ελεύθερος να την πεις. Δεν σε μάλωσα, ούτε σε... "συνέτισα".
Ούτε θα το κάνω και σε κάποιον, εκτός αν είναι κανένας μισάνθρωπος.
Αν έχεις παράπονο λοιπόν, με χαρά να το ακούσω.
Αν κάποιοι από τους φίλους μου (όπως λες) ξεφύγουν, να κάνεις αναφορά για να επιληφθούν οι mods.
Τα υπόλοιπα, δεν χρειάζονται.
mjacob έγραψε:Δεν σε πιάνω.
Εγώ δεν βλέπω και τόση ΤΟΥΜΠΕΚΑ, αντιθέτως βλέπω από πολλούς που είτε στήριξαν είτε ήλπιζαν, να κάνουν κριτική και να μιλάνε ανοιχτά γι αυτό. Και πως αλλιώς δλδ.
Ούτε βλέπω να βαφτίζει κανείς το ψάρι κρέας, ούτε τπτ.
Σε αντίθεση με την ΥΠΕΡ-ΤΟΥΜΠΕΚΑ των απανταχού φιλοΝΔ για τις σχέσεις της με τη ΧΑ, και έτερα φασισταριά τύπου Μουρούτης.
Που ακόμα και σήμερα προσποιούνται ότι απλά δεν υπήρξε ποτέ, μιας που βολεύονταν μια χαρά με συνεργασίες πίσω από κλειστές πόρτες και ΜΑΤατζήδικες ασπίδες, που βαφτίζαν το ψάρι γάτα του Schrödinger, και εθελοτυφλούσαν.
Και στην έμμεση ή άμεση διάθεσή τους να στηρίξουν τη βέβαια σταθερότητα που θα τους προσέφερε, δεν βλέπω πουθενά να αναλογίζονται την επέκταση της στήριξής τους στους άμεσα εμπλεκόμενους.
Εγώ βλέπω ψιλοξέπλυμα του καμμένου αλλα τέλος πάντων θα φανεί καλύτερα στο μέλλον. Και ειδικά όταν θα πρέπει να αποφασιστούν πράματα.
Και αντε ας πούμε οτι η "Δεξά" λειτουργεί ετσι. Η oh so cool Αριστερά του Αλέξη και αυτή με "φασισταριά".
bibendum έγραψε:θα παει στον αρχιεπισκοπο ο Τσιπρας να του πει ότι θα ορκιστει με πολιτικο ορκο...
Για να δούμε.. πρώτο κρας-τεστ συνασπισμού με τσικνισμένους... Θα έχει ενδιαφέρον πολιτικός όρκος για 20-30 (υφ-)υπουργούς και θρησκευτικός για 1-2! Αν και ...
Στον Αρχιεπίσκοπο στις 14.30 ο Αλέξης Τσίπρας
Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο θα συναντήσει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το μεσημέρι, πριν πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Το ραντεβού του κ. Τσίπρα με τον κ. Ιερώνυμο θα γίνει στις 14.30 το μεσημέρι και προέκυψε κατόπιν αιτήματος του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας.
Με αυτόν τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις με την Εκκλησία, σχέσεις που χτίζει τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες θα συζητήσουν και αν θα δοθεί όρκος θρησκευτικός ή πολιτικός από τη νέα κυβέρνηση.
Ο όρκος μπορεί να είναι θρησκευτικός και όποιος θέλει συμμετέχει στο θρησκευτικό κομμάτι.
Ο όρκος σε δεσμεύει, αφού είσαι εκεί. Δεν χρειάζεται να κάνεις το σταυρό σου κιόλας...
mjacob έγραψε:Δεν σε πιάνω.
Εγώ δεν βλέπω και τόση ΤΟΥΜΠΕΚΑ, αντιθέτως βλέπω από πολλούς που είτε στήριξαν είτε ήλπιζαν, να κάνουν κριτική και να μιλάνε ανοιχτά γι αυτό. Και πως αλλιώς δλδ.
Ούτε βλέπω να βαφτίζει κανείς το ψάρι κρέας, ούτε τπτ.
Σε αντίθεση με την ΥΠΕΡ-ΤΟΥΜΠΕΚΑ των απανταχού φιλοΝΔ για τις σχέσεις της με τη ΧΑ, και έτερα φασισταριά τύπου Μουρούτης.
Που ακόμα και σήμερα προσποιούνται ότι απλά δεν υπήρξε ποτέ, μιας που βολεύονταν μια χαρά με συνεργασίες πίσω από κλειστές πόρτες και ΜΑΤατζήδικες ασπίδες, που βαφτίζαν το ψάρι γάτα του Schrödinger, και εθελοτυφλούσαν.
Και στην έμμεση ή άμεση διάθεσή τους να στηρίξουν τη βέβαια σταθερότητα που θα τους προσέφερε, δεν βλέπω πουθενά να αναλογίζονται την επέκταση της στήριξής τους στους άμεσα εμπλεκόμενους.
Τώρα δεν σε πιάνω εγώ. Δηλαδή πιστεύεις ότι θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί η ΝΔ με το Ναζιστικό Κόμμα όπως τώρα καλή ώρα (μάλλον) θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ψεκασμένους;
Θα έδινε ας πούμε ο Σαμαράς κάποιο υπουργείο στην ΧΑ για σε αντάλλαγμα της στήριξης τους στην κυβέρνηση του;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Ξαναρωτάω, πιστεύετε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια συγκυβέρνηση ΝΔ ΧΑ όπως τώρα θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ Ψεκασμένους;
g8777 έγραψε:Ο τόπος χρειαζεται την σοβαρή Χρυσή Αυγή Χρήστο Λάππα.
Στους ΑΝ.ΕΛ αναφέρεσαι
Χρήστος Λάππας έγραψε:Είπε και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.
Ξαναρωτάω, πιστεύετε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια συγκυβέρνηση ΝΔ ΧΑ όπως τώρα θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ Ψεκασμένους;
Όχι δεν θα μπορούσε κυρίως λόγω της ΧΑ, που δε θα δεχόταν να συνεργαστεί για ένα ψωτοχαρτοφυλάκιο.
Πιθανότερο ήταν να ζητούσε η ΝΔ τη βοήθεια της ΧΑ, παρά να δεχόταν η ΧΑ να βοηθήσει τη ΝΔ.
bibendum έγραψε:ΧΛ βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τους ΑνΕλ με τη ΧΑ δλδ;
Μπορείς να μας πείς μέχρι πόσο "φασισταριό" μπορεί να είναι κάποιος για να συγκυβερνήσει με Συριζα.