Δεύτε λάβετε
Δεύτε λάβετε
PeterPan έγραψε:Με porsche 964 ή 993, πέρα από το αισθητικό και το οδηγικό σκέλος, θα τραβά κανείς τα μαλλιά του με συντήρηση? Αξίζει το εγχείρημα αν βρεθεί κάποιο σωστό αμάξι ή καλύτερα κάποιο πιο νέο μοντέλο?
Θα χρησιμοποιείται ως αμάξι Σαββατοκύριακου.
ΥΓ: Δεν είναι για εμένα
PeterPan έγραψε:
JimClark έγραψε:Αν έμενα Γερμανία καμιά δεκαετία ακόμη ίσως να σκεφτόμουν ένα τέτοιο αμάξι. Με την προοπτική να επιστρέψω σε 2μιση χρόνια, μόνο πεταμένα λεφτά θα είναι κ φασαρία. Ωραία αμάξια είναι, αλλά δεν έχω τον χρόνο τώρα να ασχοληθώ. Κρίμα, γιατί η αγορά εδώ πάνω είναι σαφώς μεγαλύτερη σχετικά με την Ελλάδα. Είναι ωραία αίσθηση κατ´ εμέ να έχεις ένα κλασικό μοντέλο...PeterPan έγραψε:
... Τι άκουσα ότι έπαθε ένας φίλος μου ... alert...
GTS έγραψε:Η καλυτερη πορσε στα μικρα μοντελλα ειναι 997.2 μονο το facelift που εχει τους DFI κινητηρες. Εκει δες για καλες τιμες. Επισης αν αντεχει καποιος 996/997 τουρμπο εχουν τον καλο κινητηρα χωρις τα προβληματα με το IMS και αυτα αξιζουν. Επισης και το 997.1 GT3 αλλα θελει προσοχη γιατι ειναι το τελευταιο 911 χωρις DSC.
PeterPan έγραψε:Με porsche 964 ή 993, πέρα από το αισθητικό και το οδηγικό σκέλος, θα τραβά κανείς τα μαλλιά του με συντήρηση? Αξίζει το εγχείρημα αν βρεθεί κάποιο σωστό αμάξι ή καλύτερα κάποιο πιο νέο μοντέλο?
Θα χρησιμοποιείται ως αμάξι Σαββατοκύριακου.
Εκτος αν στοχεύετε Hank Moody vibes
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]