Asimov έγραψε:giannik1977 έγραψε:δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει με τους μπάτσους , πιθανόν έχεις φάει τπτ φάπες σε πορείες ή γήπεδα , το να τσουβαλιάζεις όμως έναν κλάδο εργαζομένων σε κάνει πιο φασίστα και από τα χρυσαύγουλα..![]()
Έχω φάει χημικά και γκλομπιές από κότες ΜΑΤατζήδες, όπως πολύς κόσμος που δεν κάθεται στον καναπέ. Έχω και καλούς φίλους μπάτσους, βέβαια.
Όμως φίλε μπάτσε, για τα περί τσουβαλιάσματος κοίτα τον καθρέφτη.
Θέλω να πιστεύω ότι ο συμφορουμίστας δεν εννοούσε τους ΜΑΤατζήδες, για τους οποίους δεν υπάρχει κανένα τσουβάλιασμα.
Τα ΥΜΕΤ θα πρέπει να διαλυθούν χτες, και να τους μετατάξουν όλους στις απανταχού υπηρεσίες πρωτοκόλλου, ώστε το μόνο που θα βαράνε πλέον θα είναι σφραγίδες.
Θέσεις που παραδοσιακά προσφέρονται για να δίνουν μια ευκαιρία συμμετοχής στην κοινωνία σε άτομα με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές*.
Γιατί η κοινωνία της αριστεράς (g1917 τι θα γίνει λέμε;), είναι μια κοινωνία συμμετοχής και όχι αποκλεισμού.
*Οι Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (P.D.D., Pervasive Developmental Disorders) αποτελούν ομάδα διαταραχών χαρακτηριζόμενη από δυσκολίες στην ανάπτυξη πολλαπλών βασικών ανθρώπινων λειτουργιών, όπως η επικοινωνία και η κοινωνικοποίηση. Η ανάπτυξη των νηπίων αφορά διάφορους τομείς όπως η ομιλία, η επικοινωνία, η αδρή κινητικότητα (πότε κάθεται , πότε βαδίζει...) και η λεπτή κινητικότητα (σύλληψη με τα δάκτυλα, γραφή..). Αν σε κάποιον ή κάποιους τομείς υστερεί ένα παιδί τότε εμφανίζει διαταραχή της ανάπτυξης. Αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά το 1940. Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ( σύμφωνα με τον Wing& Gould 1979) η καθυστέρηση ομιλίας, η διαταραχή στην επικοινωνία, η διαταραχή στην συμπεριφορά και η διαταραχή στις κοινωνικές σχέσεις.
Τα συμπτώματα της ΔΑΔ μπορεί να περιλαμβάνουν προβλήματα επικοινωνίας, όπως:
Δυσκολία στη χρήση και κατανόηση της γλώσσας
Δυσχερεια συσχέτισης με ανθρώπους, αντικείμενα και γεγονότα. Για παράδειγμα, έλλειψη βλεμματικής επαφής ή σκόπιμης συμπεριφοράς
Ασυνήθιστη ενασχόληση με παιχνίδια και άλλα αντικείμενα
Δυσκολία με τις αλλαγές στη ρουτίνα ή στο γνώριμο περιβάλλον
Επαναλαμβανόμενες κινήσεις του σώματος ή πρότυπα συμπεριφοράς, όπως το φτερούγισμα των χεριών, το στριφογύρισμα των μαλλιών, το ρυθμικό χτύπημα των ποδιών ή και πιο σύνθετες κινήσεις

)
), που θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει.
)
, και τα νιάτα τεινουν να ειναι επαναστατες, ριζοσπαστες και τετοιες παπαριες, και να ψηφιζουν αντιθετα απο τον πατερα τους. Μετα πιανουν δουλεια και στρωνουν.