https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Ημέρα του ξεβρακώματος. Μπότας, Άλμπον, Στρολ σπίτια τους.
Λες και παθαίνουν κοκομπλόκο στο pitwall όταν βγαίνει SC
< >
- διαστημόπλοιο η Merc
- το παλτό στον Bottas
- άλλο ένα τιμόνι του Perez
- μια κόκκινη στον Leclerc
- ξυδι στον max
- θα κλαίει ο Lewis...
don't panic
Corto Maltese έγραψε:Τα λέγαμε; Τα λέγαμε. Μόνο να χάσει είχε ο Λούης από την εξέλιξη.
Ημέρα του ξεβρακώματος. Μπότας, Άλμπον, Στρολ σπίτια τους.
Αυτη την στιγμη, αλλα αυτη ακριβως την στιγμη, ο Λυκος ειναι στα κλαματα στο τηλεφωνο. Του εχει στειλει tik tok με το ποσο να το συμπληρωσει Αυτος.
Α ρε Τσεκο γιγαντα
Scat και golden shower μαζί.
ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ

SCHUMI ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕ
Κατσε καλα ρδελομπου εσυ μην αμολυσω τον τισισι.
Το σημερινό είναι απόδειξη του γιατί οι συνταξιούχοι πρέπει να παίρνουν το εφκα τους και να πηγαίνουν στα Λεμαν και τα Ντακάρ.
panos2171 έγραψε:Αυτός που ξεφτιλίστηκε περισσότερο σήμερα ήταν ο Μπότας, απέδειξε πόσο παλτό είναι.
Μα γι' αυτό πληρώνεται. Για να ξεφτυλίζεται. Από ποιόν δεν έχει σημασία
Ρασελ:
Πανω απο 5 κουταλιες της σουπας...
Ανετα 1ος πριν την απιθανη |λογοκρισία| στα πιτ κατα το safety car.
Πεφτει 5ος, περναει σουβλακι Μποτας, Στρολ, Οκον και πηγαινε κατευθειαν για Τσεκο και την 1η νικη.
Σουπερ γκαντεμης παλι και κλαταρισμενο ελαστικο.
Πεφτει 15ος αν δεν κανω λαθος, φοραει το κοκκινα και κοντεψε να ξαναπερασει το Μποτας μεσα σε ελαχιστους γυρους...
Και ολα αυτα στο 1ο του τριημερο με τη Μερσεντα, σε ενα αμαξι που καλα καλα δε χωρουσε και εβαζε παγους τα βραδια.
mate !!!Τσεκο:
5 κουταλιες της σουπας...
Πεφτει τελευταιος απο τη |λογοκρισία| του Λεκλερκ, πεταει σε ολον τον αγωνα και πριν το safety car εχει ανεβει ηδη 3ος καθαρα και αρχιδατα, με ρυθμο σχεδον σαν των Μερσεντες.
Και αυτος ο οδηγος δεν εχει θεση στην F1;
Λοιπον, Ρασελ διπλα στο Λουη και ας παιξουν τις πιστολιες. Το χρωστανε στην F1, μετα απο τοσα χρονια εχουμε αναγκη να δουμε μαχες για την κουπα.
Περεζ στη Ρεντ Μπουλ αυριο, δε γινεται να μην οδηγησει του χρονου...
Stewards confirm Russell is under investigation for running Bottas' front tyres in the pit stop mix-up #F1 #SakhirGP
Και με τα 2 χέρια εκεί στη Μερσέντα
< >
"I had seen Checo, but I expected him to go around the outside of Valtteri and stay there, but I think he decided after to come back on the inside, and I was there.
"It was too late for me to slow down. I don't think it's a mistake from Checo, I'm not putting the blame on Checo. If there's anybody to blame today, it's me.
"But I would say it's more unfortunate than blame."
When told that Leclerc had taken the blame, Verstappen replied: "As he should."
Giuseppe Busso έγραψε:edmond έγραψε:Κι όμως δεν έφταιγε ο μαξ![]()
![]()
Νταξ η πρεμούρα νομίζω είναι ότι αποχαιρετά επίσημα την 2η θέση, άνευ συγκλονιστικού βέβαια.
Έφταιγε για τον εαυτό του.
Το μέλλον σου το φτιάχνεις. Αν λίγα μέτρα πριν είχε φροντίσει να έχει σηκώσει λίγο το πόδι από το γκάζι ώστε να μην βρεθεί στο σάντουιτς να κάνει το ζαμπόν, τώρα θα ήταν μια χαρά.
Για αυτό βάρεσε το ντουβάρι το ντουβάρι.
Βασικα μπηκα να πω πιο σημαντικα πραγματα, αλλα δε μπορω να αντισταθω! Φιλτατε Μπουσε εβλεπες πραγματικα τον αγωνα ή καμαρωνες απο το μπαλκονι το γηπεδο της ομαδας σου κι ησουν σε αλλη διασταση?
Ο Max επαιξε τοσο safe που θυμισε Κιμι απο την πολυ ευγενεια. Στην εκκινηση ξεκινησε καλυτερα απο ολους. Αναγκαστηκε να αφησει γκαζει γιατι τον στριμωξαν οι Mercedes. Αν δεν αφηνε, τον κοβω να εστριβε μεχρι και πρωτος (οριακα με το Ρασελ). Μετα εκανε λαθος ο Bottas κι αναγκαστηκε να αφησει παλι γκαζι ο Μαξ, οποτε ο Περεζ ερχοτανε με φορα και τον εφτασε. Επειδη μυριστηκε στουκο στα φρενα, αφησε πολυ νωριτερα απο τους αλλους για να το αποφυγει. Οταν εκανε τη χοντραδα ο Μονεγασκος, παλι με τη μια εσκασε τιμονια για να αποφυγει τον Περεζ και ετσι εχασε τον ελεγχο. Το μονο που μπορεις να τον κατηγορισεις ειναι οτι δεν ηταν αρκετα εξυπνος ωστε να σκεφτει ποσο ευκολα τα κανει κατι τετοια ο Λεκλερκ.
Ο οποιος Λεκλερκ ειναι συγκλονιστικος στον ενα γυρο. Μου θυμιζει Τρουλι. Αυτο βεβαια δεν τον κανει κορυφαιο οδηγο, αλλα ειναι και παλι αξιοσημειωτο.
Παμε τωρα στα σοβαρα που μπηκα να μπω. Μπραβο στον Περεζ. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ. Στον πρωτο γυρο μετα το ατυχημα του Μαξ, με το που ειδα τον Περεζ να μπαινει στα πιτς για λαστιχα γυρισα με τη μια το δευτερο παραθυρο που εχω με onboard, απο το Μαξ που εγκατελειψε στον Περεζ. Παπαδες εκανε το παλικαρι. Εφτασε το Στρολ απο τελευταιος που ηταν χωρις καν SC (μετα βγηκε). Και τα Αγγλακια ειπανε πρωτη φορα το ποσο εχει ανεβει στον 60ο γυρο. Μας ειχαν ζαλισει τα @@ με την κουβεντα που πρεπει να κανει ο Ρασσελ με τον Τοτο και να του πει "ειμαι ετοιμος". Κι αυτος ο οδηγος εχασε τη θεση του απο το Φεττελακο που απλα ηταν καλυτερος απο το Βεμπερ και τον κανανε μερικοι θεο και μας ζαλισαν τον ερωτα για μια 10ετια με το "φαινομενο Φεττελ" (μετα καταλαβαν οτι το συγκεκριμενο ονομα συντασσεται μονο με την καταληξη -ακος).
Και παμε στα ακομα πιο σοβαρα. Στο βρωμοχερο το Ρασελ που σημερα τον εμαθε ο πολυς ο κοσμος. Σημερα επισης ειδαμε τι αρκει για να παρει καποιος νικες και κουπες τα τελευταια χρονια. Να ειναι ταχυτερος απο το Μποτας (οπως καποτε ηταν αρκετο να ειναι καποιος καλυτερος απο το Βεμπερ) και να μην του κανει βουντου καποιος ασθενης με COVID. Ταχυτερος ηταν ο Ρασελ απο τωρα, που για να χωρεσει στο γραφειο της μισοριξιας του Λουη του βαλανε μασαζοκορσε και του κοψανε τα δακτυλα των ποδιων. Αν εμπαινε σε ενα κοκπιτ στα μετρα του... Αν εκανε μερικους αγωνες να το συνηθισει... Αν εκανε κανονικη προετοιμασια πριν την επομενη χρονια... Αν το εξελισσαν με βαση τα γουστα του σαν #1 της ομαδας... Μη συνεχισω, το πιασατε ε? Οσα ΑΝ συνεχισω να βαζω, τοσο ανοιγει η ψαλιδα του αυγουλοματη με το Φινλανδο.
Ολα αυτα που ειπα δε μειωνουν το Λουη φυσικα. Εχω πει πολλες φορες την αποψη μου και το ποσο καλος ειναι. Απλα ολα αυτα ειναι για να μαθουν μπαλα μερικοι που περνουν τη μεζουρα και μετρανε ποντους/νικες/τιτλους/κατσικες. Τωρα θα ερθει ο φιλος μου ο Εντυ που κραταει τα στατιστικα, θα πιασει το κομπιουτερακι και θα μας πει τα αποτελεσματα. Πως θα το κανουμε δικαια τωρα Εντυ μου? Να αφησουμε 4 κανονικες κουπες στο Λουη και να δωσουμε 3 ηθικες στον Ρασελ? Ή να το κανουμε 3-4 το σκορ υπερ του μικρου?