gianik έγραψε:Μερσι ρε Ντινο...
Ερωτευμενος
gianik έγραψε:diplomat έγραψε:Ευχαριστώ θερμά τους φίλους Busso και drdino, οι σιελογόνοι αδένες σε οξεία υπερδιέγερση![]()
Αλλαξε ταχύτητα ρε συ ,ακόμα με 1η πας;;;![]()
Για πες ποιο μοντέλο είναι κ τιμη...
Giuseppe Busso έγραψε:υγ: μλκ μου τι γαμάτο που δείχνει, βγάλε το φώτο και μια νυχτερινή με τα κουμπιά να φεγγοβολούν...

diplomat έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:υγ: μλκ μου τι γαμάτο που δείχνει, βγάλε το φώτο και μια νυχτερινή με τα κουμπιά να φεγγοβολούν...
Ευχαριστώ άπαντες για τις ευχές.
ArrowsFA1 έγραψε:Πήρα έναν WD Black 6 TB για αντικατάσταση του WD Black 1 TB που έχει τιγκάρει.
Το λειτουργικό, τα προγράμματα και 1-2 games τα έχω στον SSD. Ο Black θα είναι για storage και για ό,τι δεν χωράει στον SSD. Έχει κάποιο νόημα να τον χωρίσω σε partitions; Τι λέτε;
Νομίζω ότι εφόσον υπάρχει SSD για τα λοιπά, δεν έχει νόημα...
drdino έγραψε:Ρίξτου κι ένα καλό στρεσεστ να σιγουρευτείς ότι δουλεύουν όλα.
ArrowsFA1 έγραψε:Οπτικά μου φαίνεται απλά ότι οι μεντεσέδες τις οθόνης δεν είναι και το πιο δυνατό του σημείο (δομικά μιλώντας). Εσένα που το έχεις περιεργαστεί από κοντά πώς σου φαίνεται;

ArrowsFA1 έγραψε:Πήρα έναν WD Black 6 TB για αντικατάσταση του WD Black 1 TB που έχει τιγκάρει.Και εγώ δεν βλέπω λόγο να τον χωρίσεις...
Το λειτουργικό, τα προγράμματα και 1-2 games τα έχω στον SSD. Ο Black θα είναι για storage και για ό,τι δεν χωράει στον SSD. Έχει κάποιο νόημα να τον χωρίσω σε partitions; Τι λέτε;
NickTG έγραψε:Αν και δεν ήταν σε καμία τρελή τιμή τσίμπησα και εγώ ένα chromebook για Black Friday.
Lenovo Duet 128GB σε ice blue + iron grey.
Πρακτικά 2 in 1 αφού είχε μέσα και πληκτρολόγιο.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Ωραία κατασκευή, μου αρέσει το πληκτρολόγιο καθώς και η προστατευτική πλάτη+stand με υφασμάτινη υφή που είχε μαζί.
Έχει και δώρο 12 μήνες Google One.
Περισσότερα μετά από λίγο καιρό χρήσης να έχω μάθει και το λειτουργικό.
kubiak έγραψε:ArrowsFA1 έγραψε:Πήρα έναν WD Black 6 TB για αντικατάσταση του WD Black 1 TB που έχει τιγκάρει.Και εγώ δεν βλέπω λόγο να τον χωρίσεις...
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]