Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
mirage έγραψε:Γιατι ρε συ; Δυσκολη δουλεια, ντερτια ενα τσιγαρο του εχει μεινει να του δινει λιγη χαρα και διασκεδαση. Και τι να κανει; Να αφησει την θεση του να βγει εξω να καπνισει; Και ο κοσμος; Ποιος θα εξυπηρετησει τον κοσμο; Ασε που μπορει να του σουφρωσουν και καμια στρογγυλη οσο λειπει και να μπλεξει. Καλα κανει!

Sent from Corsair's brick

Συνηθως ομως ο καλος/σωστος προισταμενος εχει φροντισει να μαθει και καποιος αλλος ( η και ο ιδιος) τη δουλεια και να τον αντικαταστησει για 5-10 λεπτα....
Άβαταρ μέλους
By JBT
#43715 Δεν είπατε το σημαντικότερο...

ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ.
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#43854 Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, αλλά απ'τα λίγα που διάβασα παρατηρώ μια απόλυτη στάση. Σε εμένα που απολαμβάνω να κάνω εδώ και χρόνια 4-5 τσιγάρα την ημέρα, αλλά ταυτόχρονα αθλούμαι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, καθώς θέλω να μπορώ να ανεβαίνω τις σκάλες χωρίς να λαχανιάζω, τι έχετε να μου πείτε/προτείνετε ; Πρέπει να το κόψω ; Μπορεί η στέρηση της απόλαυσης αυτής να μου δημιουργήσει παράπλευρα προβλήματα ; Παλαιότερα που είχα κάνει κάποιες εξετάσεις, ο γιατρός μου τόνισε πως ο οργανισμός μου έχει έλλειψη στην σεροτονίνη και πως το κάπνισμα σε ελεγχόμενο πάντα βαθμό βοηθάει στην παραγωγή της ορμόνης.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
djalma έγραψε:Καλά, κανείς δε διαμαρτυρήθηκε? :dizzy:

Στο ΙΚΑ της Βέροιας. :iconcool: Ο υπάλληλος στο δεξιό, από τα τρία γκισέ, του μητρώου.
Όχι. Με μέσο όρο αναμονής γύρω στο 2ωρο, όλοι θέλανε να κάνουν την δουλειά τους όσο πιο γρήγορα γινόταν και να φύγουν από το τριμπούρδελο.
Μια ασφαλής υπόθεση θα ήταν ότι αν τους έλεγε "συγγνώμη, κλείνω το γκισέ για 10 λεπτά να κάνω ένα διάλειμμα και κάνα τσιγαράκι γιατί έπηξα", θα του λέγανε "δεν πειράζει μάστορα, κάφτο εδώ το ντουμάνι αν είναι να τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα". :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#43941 Από την μία είναι δουλειά του προϊσταμένου, να κάνει έλεγχο
Από την άλλη μια ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία στα κεντρικά του ΙΚΑ, ίσως να στρώσει την κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
royal_airness έγραψε:Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, αλλά απ'τα λίγα που διάβασα παρατηρώ μια απόλυτη στάση. Σε εμένα που απολαμβάνω να κάνω εδώ και χρόνια 4-5 τσιγάρα την ημέρα, αλλά ταυτόχρονα αθλούμαι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, καθώς θέλω να μπορώ να ανεβαίνω τις σκάλες χωρίς να λαχανιάζω, τι έχετε να μου πείτε/προτείνετε ; Πρέπει να το κόψω ; Μπορεί η στέρηση της απόλαυσης αυτής να μου δημιουργήσει παράπλευρα προβλήματα ; Παλαιότερα που είχα κάνει κάποιες εξετάσεις, ο γιατρός μου τόνισε πως ο οργανισμός μου έχει έλλειψη στην σεροτονίνη και πως το κάπνισμα σε ελεγχόμενο πάντα βαθμό βοηθάει στην παραγωγή της ορμόνης.

Δεν είμαι γιατρός, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά κομπογιαννίτικο να σου προτείνει κάποιος να εισπνέεις δηλητήριο επειδή περιέχει ΚΑΙ μια ορμόνη που χρειάζεται ο οργανισμός σου. θα ήταν πολύ πιο λογικό να σου την χορηγήσει φαρμακευτικά.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
saxon_747 έγραψε:
Dodger έγραψε: στη δουλειά που είμαι, από τα 14 άτομα σε ένα γραφείο, καπνίζουν οι 12. Φαντάζεσαι τι επικρατεί;

Τελικά οι καπνιστές τι ποσοστό του πληθυσμού είναι; Υπάρχει κάποια έρευνα; Ο kyr υποστηρίζει ότι πλέον οι καπνιστές είναι λιγότεροι, εσύ λες ότι 12/14 είναι καπνιστές.

< μου

Εγώ είπα ότι εκεί που δουλεύω οι 12 στους 14 είναι καπνιστές, δεν έβγαλα πανελλήνια έρευνα. Επίσης, οι 8 στους 14 στο τμήμα είμαστε ΑΕΚ :metalo: , αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε οι περισσότεροι στην Ελλάδα.

Και όχι, δεν βγαίνουν έξω, γιατί εκεί που είμαι απαγορεύεται να καπνίσεις έξω. Με τον προηγούμενο διευθυντή, υπήρχε ένα δωματιάκι που πήγαιναν εκεί και κάπνιζαν (όχι όλοι μαζί) και κανείς δεν έλεγε κουβέντα γιατί φοβόντουσαν. Με τον καινούριο διευθυντή, που δεν ασχολείται με αυτά, έχει γίνει τεκές το "μαγαζί". έχω βρει τη λύση, ανοίγω παράθυρα και τους λέω "ή το σβήνετε ή το δαγκώνετε :twisted: " και αναγκαστικά.....
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Dodger έγραψε:δεν έβγαλα πανελλήνια έρευνα. Επίσης, οι 8 στους 14 στο τμήμα είμαστε ΑΕΚ

Καλά μην το λες. Την προσεγγίζεις :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν είμαι γιατρός, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά κομπογιαννίτικο να σου προτείνει κάποιος να εισπνέεις δηλητήριο επειδή περιέχει ΚΑΙ μια ορμόνη που χρειάζεται ο οργανισμός σου. θα ήταν πολύ πιο λογικό να σου την χορηγήσει φαρμακευτικά.

1. Κανείς δέν θα ζήσει για πάντα

2. Σε άλλες χώρες οι γιατροί συνταγογραφούν μαριχουάνα

3. Μπορεί η φαρμακευτική αγωγή να έχει χειρότερες παρενέργειες απο το κάπνισμα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#44142 Κατάλαβες τι έγραψες μόλις τώρα;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#44897 http://www.huffingtonpost.gr/2014/11/28 ... ref=greece

Krima :(
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#58514 Μαύρο και στα Friday's. Υπήρξαν παράπονα, λέει, ότι κρύωναν έξω με τις σόμπες και έτσι...τους έβαλαν μέσα. Νόμος; Ποιος νόμος;
ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΑΔΙΑΛΑ!!

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By JBT
#67712 http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NE ... ured_home&

Βεβαίως βεβαίως δέχθηκε δριμεία κριτική. Τυχαίο; δε νομίζω. 11877