Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#676998 αα σε μπελαδες με εβαλες :)
Ακυρωσα τους δισκους μεχρι να καταλαβω αν το SMR ειναι προβλημα
για backup χρηση που τους θελω δε νομιζω αλλα θα το ψαξω
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#676999 Ρε συ δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, κάνε ό,τι νομίζεις. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει αν δεν είναι συμβατός
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#677000 τελικα τους αλλαξα και πηρα 2x4T ironwolf με μοντελο που ειναι μεσα στη λιστα συμβατοτητας
ενταξει καναμε και οικονομια ;-)

θα κανονισω να φτασει και το 4αρι.. μεχρι να το γεμισω θα εχω μαθει και τα NAS καλα και μπορει να φτιαξω κανα μεγαλυτερο μονος μου
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Dimitris_P έγραψε:Για τους Ironwolf λένε ότι είναι θορυβώδεις :s_tongue

το ελυσα αυτο το θεμα με τα ethernet καλωδια που τραβηξα, θα μπει σε ενα σημειο που δεν με ενδιαφερει ο θορυβος
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#677035 Τελικά το πρόβλημα μεταφοράς στο nas το έλυσα με ενεργοποίηση ftp και μεταφορά αρχείων από εκεί, αφού το drag + drop αργούσε τραγικά.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#677056 Μάγκεθ μόνο εγώ έχω πάθει πλάκα με τις τιμές των λαπιτοπίων; Περίμενα ως σμουδ αφραγκέητορ σήμερα καμιά καλή προσφορούλα σε 15.6", 16 RAM, 512 SSD γύρω στα 500-600 και παίρνω τον πούλον επιεικώς. :(

Τη στρουμφίσαμε μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#677057 Lol, πού ήσουν ρε συ τόσον καιρό που λέμε ότι δεν υπάρχει τπτ καλό;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#677060 Είχε βάλει αυτό ο μπούσσος αλλά δυστυχώς ξεφεύγει πολύ:
https://www.plaisio.gr/hp-pavilion-gami ... b-_3533662
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#677061 H Black Friday φέτος ήταν χειρότερο ανέκδοτο από πέρυσι. Ψώνισα γιατί είχα δωροεπιταγή 300€ Κωτσόβολου που έληγε. Ποικιλία ελάχιστη, τουλάχιστον βρήκα ν'αγοράσω κάτι και δεν έβαλα πάρα πολλά από την τσέπη μου. Πήρα και 100€ σε Bonus πόντους, οπότε εν τέλει δεν ήταν τόσο κακή η συναλλαγή:
https://www.kotsovolos.gr/household-app ... gbb62pzgfn
Στο Skroutz το βρίσκεις περίπου 100€ φθηνότερο το συγκεκριμένο, ενώ έχεις και παραπάνω ποικιλία, πχ βρίσκεις και μοντέλα με Wi-Fi (που κλάιν, σε ψυγείο μικρό το κακό, δεν θα κάθεσαι να βλέπεις την θερμοκρασία όλη την ώρα, αλλά θα ήταν χρήσιμο να υπήρχε και αυτό).
Ο Κωτσόβολος είχε καλύτερες τιμές πριν 1 μήνα στα ψυγεία πάντως...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#677064 Και η δικη μου εντυπωση απο το BF φετος ηταν κακη... ψιλο μουφα, δεν βρηκα τιποτα WoW

Ισως να ειχε παραγινει το θεμα κιολας
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#677070 Τελικά τσίμπησα πρόταση Μπούσο, 36x δόσεις από 25 ευρωπουλόνια και βλέπουμε.

Ευχαριστώ σύγγαυρε και δόκτωρα. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#677071 Να'σαι καλά να το χαρείς γαυράκο μου. :s_howdy
Πήρες μηχανηματάρα. Μέχρι και οι μνήμες ddr4 που έχει, είναι γρήγορες!
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#677076 Το ξέρω ότι είναι αξιοπρεπέστατο μηχάνημα και δε γαμιέ για την τιμή (δεν την πάλευα άλλο με το ρδελομπού που έχω από το 2009 :lipsealed: ).

Εικόνα
Εικόνα