- 23 Νοέμ 2020, 11:22
Σαν specs, το HP παραπάνω είναι παραπάνω από μια χαρά. Αλλά η Pavillion είναι η φθηνή σειρά της HP. Είναι δηλαδή λίγο λαχείο. Παραμένει ακριβό γι'αυτό που είναι, αλλά ΟΚ, αν βιάζεσαι, εγώ δεν θα πω όχι.
Έχω ξαναπεί πάντως πως τα φθηνά/budget laptop είναι όντως λαχεία: μπορεί να μην πάθουν ποτέ τίποτε, μπορεί και να βγουν χάλια από την αρχή.
Εξακολουθώ βέβαια να μην καταλαβαίνω γιατί πρέπει ν'αγοραστεί κάτι τόσο ακριβό σε έναν πιτσιρικά αν με ρωτάτε, αλλά ΟΚ, κουμάντο στην τσέπη του καθενός δεν κάνουμε.
Εγώ θα του έδινα το 10ετίας δικό μου και θ'αγόραζα κάτι άλλο καλύτερο για μένα. Ο λόγος είναι πως δεν βλέπω τι ακριβώς απαιτητικό χρειάζεται ένα παιδί στο δημοτικό για να χρειάζεται laptop των 600€. Για την ακρίβεια, θα το έκανα ως εξής:
-Παίρνεις το παλιό και αν δω πως δεν σε καλύπτει γιατί τρέχεις δύσκολα προγράμματα (όχι παιχνίδια προφανώς), τότε θα κάνουμε ανταλλαγή με το καινούργιο δικό μου.
-Αλλιώς, μένεις με το παλιό που σε καλύπτει για τα μαθήματά σου και για να έρθεις σε επαφή με τον κόσμο των υπολογιστών.
Εννοείται, στο παραπάνω πλαίσιο, αν το παιδί έχει ταλέντο σε ρομποτική, υπολογιστές, κλπ τότε πάω πάσο και του παίρνεις κάτι καλό για να τον βοηθήσει στην μάθηση. Αλλιώς, είναι πεταμένα λεφτά που απλώς θα γίνουν παιχνίδια.
Δεν έχω θέμα εννοείται με τα παιχνίδια. Ο υπολογιστής όμως δεν είναι μόνον αυτά.