Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#675993 Εγω ειχα παρομοιο πρόβλημα και πηγα να αγορασω καινουριο ενισχυτή.

Ο πωλητης μου ειπε να δοκιμασω κατι πριν τον αλλάξω.

Ειχα δυο κεραίες συνδεδεμένες στον ενισχυτή, μια με αραιές βέργες (ΕΡΤ) και μια με πιο πυκνό πλέγμα.

Αποσύνδεσα της ΕΡΤ και ειδα το φως το αληθινό, μπερδευε το σήμα μιας και η ΕΡΤ εδω και καιρο εκπέμπει διαφορετικό σήμα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#675994 Μια κεραία έχω, λες να έχει θέμα; Απλά έγινε ξαφνικά η διακοπή του σήματος και γι'αυτό δεν ψιλιαζομαι τη κεραία. Θα δοκιμάσω και άλλη tv, στο ενδεχόμενο να έχει φάει κάνα κοκομπλοκο το tv tuner, αν και το αποκλείω..
Άβαταρ μέλους
By bebes
#675995 Aν ειναι εύκολο, παρεκαμψε τα "κουτακια" και συνέδεσε απευθειας την κεραια με την τηλεοραση.
Αν παιζει, εστω και με ασθενες σημα, σημαινει οτι κατι κάπου κόλλησε
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#676104 Έχω μια ledoταινία που έχει χαλάσει η κολλητική της δυνατότητα και θέλω να την κολλήσω πάνω σε ράγα element system. Με τι να την κολλήσω; Θερμόκολλα ή δεν θα κρατήσει αν αναπτύξει θερμοκρασίες;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#676108 H θερμόκολλα δε θα χει θέμα με θερμοκρασίες, τουλάχιστον αυτές που (δεν) αναπτύσει μια ταινία led. Εκτός αν μιλάμε για κάποιο χώρο που θα χτυπάει ήλιος. Άλλη λύση είναι με κόλλα διπλής όψης 3Μ VHB. Αν μείνει μόνιμα και δε θες να την ξαναβγάλεις μπορείς με σιλικόνη, θα την είχα σαν τελευταία λύση. Αν είναι σε κρυφό σημείο και δε φαίνεται μπορείς και με βάση δεματικών

https://www.ergo-tel.gr/product_info.ph ... ts_id=6427
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#676235 Εχουμε να προτεινουμε καποιο κατσαβιδακι μπαταριας? Για απλες δουλειες.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#676274 Kι εγώ bosch θα έλεγα. Σε κάτι πιο φθηνό bulle ή parkside εφόσον βρεις στα lidl.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#676278 Θέλουμε να αλλάξουμε τα ντουλάπια του μπάνιου που αν και μασίφ ξύλο, μετά από 30 χρόνια με μοναδικό αερισμό ένα μηχανάκι και 2-3 πλυμμήρες του πληντυρίου σάπισαν. Επίσης θα αλλάξουμε και το νιπτήρα που έχει μερικά μικρά χτυπήματα.

Λόγω της κατάστασης έλεγα να παραγγείλω κάτι φθηνό (300-400 ευρώ) και να τα συναρμολογήσουμε σιγά σιγά εμείς ώστε να μη μπει μάστορας στο σπίτι. Αν βέβαια παραδίδει κάποιος αυτό το διάστημα εκτός των μεγάλων αλυσίδων και μάλιστα κομμάτι-κομμάτι.

Μόνο σε ένα πράγμα κολλάω. Πως βγαίνει ο νιπτήρας. Είναι από αυτούς που στηρίζονται με το βάρος τους πάνω στα ντουλάπια. Από κάτω δεν έχει τρυπηθεί ο τοίχος για να μπουν βίδες. Όμως δείχνει να μη μετακινείται με τίποτα.
Πόσο μπορεί να ζυγίζει με διαστάσει 70x47; Είναι από πορσελάνη.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#676315 Ελαφρύς δεν θα είναι. Μήπως όμως είχε μπεί και κάποια σιλικόνη-κόλλα εκεί που πατάει με το έπιπλο και το κάνει πιο δύσκολο;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
bebes έγραψε:Aν ειναι εύκολο, παρεκαμψε τα "κουτακια" και συνέδεσε απευθειας την κεραια με την τηλεοραση.
Αν παιζει, εστω και με ασθενες σημα, σημαινει οτι κατι κάπου κόλλησε

Tελικά ήταν θέμα καλωδίου, ενισχυτής και τροφοδοτικό όλα κομπλέ.