Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#675461 Στην s5 (την απλη, οχι τη μαξ), το δοχειο του σφουγγαρισματος ειναι τελειως ανεξαρτητο απο την υπολοιπη, "κρεμεται" πισω της στην ουσια. Και εχει δυο μπεκακια που απελευθερωνουν νερο στο πανι, για τα οποια σου δινει 2 σετ ανταλλακτικα στο κουτι της, παιζει να εχουν 20 λεπτα το σετ οπως τα βλεπω, αν βουλωνουν συνεχεια απο το απορρυπαντικο. Αλλα δεν βουλωνουν τοσο ευκολα, μολις πηγα στο δευτερο σετ μετα απο ενα χρονο χρησης με καθαριστικο. Και τελοσπαντων, δεν βλεπω πως μπορει να επηρεαζεται η εγγυηση, πραγματικα, δεν συνδεονται πουθενα με την υπολοιπη σκουπα. Κι αν χαλασει κατι, τωρα που ανεφερες περι εγγυησης, απλα δε θα στειλω το δοχειο νερου στο rma για καλο και για κακο
Άβαταρ μέλους
By 224v
#675510 Ψάχνει η κόρη μου πλυντήριο ρούχων μαζυ με στεγνωτηριο έχει βρει το Lg των 8 κιλών. Στα 750 περίπου υπάρχει κάτι καλύτερο σε ποιότητα. Εγώ έχω άριστον αλλά σκέτο πλυντήριο

< Note >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#675577 Συμφωνώ είχα και δε με βολεψαν, αλλά λόγω χώρου θα την βολεύει, 2 άτομα είναι προς το παρόν?!!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#675578 Απλό πλυντήριο και από πάνω σκέτο στεγνωτήριο. Τον ίδιο χώρο θα καταλαμβάνει και η διαφορά είναι τρομακτική σε τελικό αποτέλεσμα. Δεν έρχεται κι αυτός ο EDDIE_147 να πει μια γνώμη, με τα παρακαλετά τον έχω και τίποτε...
:(
Άβαταρ μέλους
By swiftakias
#675711 και εγω στο ιδιο δίλημμα ειμαι, πλυντήριο με στεγνωτήριο ή σκέτο πλυντήριο ρούχων;

Ειχα δει ενα samsung 9kg και ενα AEG 10kg χωρίς στέγνωμα με ατμό όμως και τα δυο όπως και ενα samsung με στέγνωμα. Καμια προταση για καποιο;
Άβαταρ μέλους
By sargus
#675716 Εμείς πάντως έχουμε LG combo 2 σε 1 και είμαστε σούπερ ευχαριστημένοι.
Όταν έψαχνα και εγώ είχα καταλήξει ότι είναι προτιμότερο να τα έχεις χωριστά αλλά λόγω έλλειψης χώρου πήγαμε σε 2 σε 1 και μέχρι τώρα όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#675730 Ποιο μοντέλο έχεις της LG??.
Εγώ έχω ξεχωριστά αλλά λόγω χώρου το στεγνωτηριο το έχω έξω στο μπαλκόνι γιατί πάνω από το πλυντήριο έχω ντουλάπια.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By nikos
224v έγραψε:Ψάχνει η κόρη μου πλυντήριο ρούχων μαζυ με στεγνωτηριο έχει βρει το Lg των 8 κιλών. Στα 750 περίπου υπάρχει κάτι καλύτερο σε ποιότητα. Εγώ έχω άριστον αλλά σκέτο πλυντήριο

< Note >
Ξεχωριστά φίλε.
Το ένα πάνω στο άλλο.
Αν χαλάσει το στεγνωτηριο στο combo δε θα έχεις ούτε πλυντήριο μέχρι να το φτιάξεις.
Εγώ έτσι έχω χρόνια το ένα πάνω στο άλλο
Άβαταρ μέλους
By bebes
#676479 Για κουζινομηχανή έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μοντέλο μεχρι 120-150€;

Σε ποια χαρακτηριστικά π΄ρεπει να δωσω βάση;

Η ισχύς είναι απόλυτη τιμή ή οχι;

Για παράδειγμα, αυτη η Pyrex ειναι 1000W και κοστίζει μόνο 70€
https://www.allsmart.gr/oikiakos-exopli ... OfferTag=1

Κοιτώντας τις Moulinex πχ (που προτιμά για κάποιον ανεξήγητο λογο η κυρία bebe), βλέπω οτο ξεκινουν απο 700-800W και εχουν και πολυ καλες κριτικές

Ποιες μάρκες ειναι καλές στις κουζινομηχανές;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#676495 Οντας τελειως ασχετοι, πηραμε αυτο εδω πριν κανα μηνα:

https://www.skroutz.gr/s/438287/Bosch-MUM48A1.html

Οντως απο wattage και μεγεθος καδου ειναι σχετικα χαμηλα σε συγκριση με αλλα σε παρομοια τιμη, αλλα θεωρησα πως δεν εχει να κανει μονο με το μεγεθος, αλλα και το πως το διαχειριζεσαι :shifty:

Τελοσπαντων, μεχρι στιγμης τα εχει κανει ολα αψογα. Ψωμι δεν εχω δοκιμασει ακομα, μου λενε οτι εκει μπορει να τα βρει σκουρα λογω ελειψης δυναμης, θα δουμε. Κεικ και αλλα τετοια μιγματα, κοψιματα, δεν μασαει
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
224v έγραψε:Ψάχνει η κόρη μου πλυντήριο ρούχων μαζυ με στεγνωτηριο έχει βρει το Lg των 8 κιλών. Στα 750 περίπου υπάρχει κάτι καλύτερο σε ποιότητα. Εγώ έχω άριστον αλλά σκέτο πλυντήριο

< Note >

Μία από τα ( σχεδόν ) ίδια ... μιας που η κόρη δεν θέλει στεγνωτήριο ( φοιτήτρια mode ? )

To budget επιτρέπει μέχρι 270-300 υρώ και οι διαστάσεις του φοιτητικού μπάνιου δεν επιτρέπουν τίποτα μεγαλύτερο από 50 cm βάθος ... οπότε κατέληξα σε ένα Hisense ( Hisense WFKV7012 1200 Στροφές 7kg )

https://www.skroutz.gr/s/17057227/Hisen ... span#specs

Εχει κανείς άποψη ; ( δίνουν 4 χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα 3 που δίνουν οι περισσότεροι στην ίδια τιμή )
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#676524 H Hisense είναι κολοσσός, κινέζος μεν, κολοσσός δε. Τώρα από ποιότητα, είναι νέα εταιρεία και δεν γνωρίζεις αν θα έχεις και σωστή υποστήριξη αν ώ μη γένοιτο.
https://www.iefimerida.gr/news/353179/i ... -proionton
Άβαταρ μέλους
By Zorz
St.Devote έγραψε:Εχει κανείς άποψη ; ( δίνουν 4 χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα 3 που δίνουν οι περισσότεροι στην ίδια τιμή )

Το συγκεκριμένο που βρήκες φαίνεται οκ. Η Hisense είναι από τους σχετικά σοβαρούς Κινέζους κατασκευαστές (οι τηλεοράσεις τους παρεμπιπτόντως δείχνουν καλό vfm). Πρόταση μου είναι να ρωτήσεις ατο πρώτο μαγαζί της λίστας γι αυτό το LG αν όντως έχει διαθέσιμο στοκ (γιατί είναι ο μόνος που το δίνει στα ίδια λεφτά με το Hisense). Είναι το φτηνότερο που βρήκα στα γρήγορα που να έχει μοτέρ inventer και να χωράει στις διαστάσεις που ψάχνεις.