Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
NickTG έγραψε:Εγώ πάντως τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω όλα αυτά και δεν μπορώ με τίποτα στο μυαλό μου να δικαιολογήσω τα έξτρα λεφτά που ζητάνε σε σχέση με τα χαμηλά αδερφάκια τους.

Έχουν πιο πολλούς χώρους και είναι πιο μοδάτα.

Ουσιαστικά είναι τα MPV της εποχής. Απλά πιο μοδάτα και ακριβά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#673468 Και πιο όμορφα απ' τα λεωφορεία.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
markvag έγραψε:
NickTG έγραψε:Εγώ πάντως τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω όλα αυτά και δεν μπορώ με τίποτα στο μυαλό μου να δικαιολογήσω τα έξτρα λεφτά που ζητάνε σε σχέση με τα χαμηλά αδερφάκια τους.

Έχουν πιο πολλούς χώρους και είναι πιο μοδάτα.

Ουσιαστικά είναι τα MPV της εποχής. Απλά πιο μοδάτα και ακριβά. :lol:

Απλά αυτοί που ενδιαφέρονται για τους χώρους πληρώνουν και το έξτρα των υπολοίπων που ενδιαφέρονται για τη μούρη. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#673485 Πάρτε τα γρήγορα τα χαμηλά άφου σας αρέσουν και αφήστε τα mpv & SUV στη ησυχία τους, για να τα παίρνει ο κόσμος κάποιο λογο θα έχει.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
KiloMeater έγραψε:Πάρτε τα γρήγορα τα χαμηλά άφου σας αρέσουν και αφήστε τα mpv & SUV στη ησυχία τους, για να τα παίρνει ο κόσμος κάποιο λογο θα έχει.

Ευχαριστούμε KiloMeater, υπερασπιστή των αδύναμων MPV και SUV. :s_thumbsup

Δεν θα έλεγα πως τα πείραξε κανείς ιδιαίτερα βέβαια αλλά ίσως είναι πιο ευαίσθητα από ότι φαίνονται.
Ότι είναι δυσανάλογα τα παραπάνω λεφτά που ζητάνε είπαμε.

Εν τω μεταξύ προσωπικά έχω περάσει και από SUV, κανονικό με τετρακίνηση, και από Crossover και από mini MPV.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NickTG έγραψε:

Εν τω μεταξύ προσωπικά έχω περάσει και από SUV, κανονικό με τετρακίνηση, και από Crossover και από mini MPV.

Νέος άνθρωπος και πέρασες από τόσα ε;
Τώρα είσαι καλά όμως;

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#673676 Φίλος ψήνεται για αυτό. Αν υποθέσουμε ότι είναι καθαρό (ατρακάριστο, κλπ), σκεφτόμαστε κάποιον λόγο να το αποφύγει;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#673677 Πολύ καλό αμάξι. Αν τον βολεύει από άποψη χώρων, τότε βουρ.
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#673704 δεν ξερω αν αναφέρθηκε προηγουμένως αλλα το 3008 κανει μεγαλο Face lift

ενα 3008 που περασε απο τα χερια μου με κούρασε με την έλλειψη ιπποδύναμης

ακόμα η απουσία συστημάτων ασφαλείας που εχει ο ανταγωνισμος ειναι αισθητή
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#673705 Το πρώτο ισχύει.
Το δεύτερο δεν με απασχολεί, μου φτάνει και μου περισσεύει η ιπποδύναμη.
Το τρίτο με προβληματίζει.

Φανταστικό το 508 της αγγελίας :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#673712 To κουμπι στο καθισμα τι ειναι; Για 1 χρονου ντηζελ εχει λιγα χμ οποτε μαλλον ειναι test drive?

Ωραιο αμαξι αλλα δεν εναι λιγα τα 30900.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#673713 Το μασάζ μαλλον.
Άβαταρ μέλους
By theo13
Asimov έγραψε:Το πρώτο ισχύει.
Το δεύτερο δεν με απασχολεί, μου φτάνει και μου περισσεύει η ιπποδύναμη.
Το τρίτο με προβληματίζει.

Φανταστικό το 508 της αγγελίας :inlove:

Aν δεν κάνω λάθος το 3008 σε αυτή την έκδοση κάνει 30.000 καινούριο. Οπότε αν το πάρεις έχεις γλυτώσει ένα πολύ σημαντικό ποσοστό της απαξίωσης του.
Τα άλογα είναι νομίζω ικανοποιητικά ενώ το μόνο που θα ήθελα να είχε είναι ίσως αυτόματο φρενάρισμα. Η έλλειψη του δε για τα δικά μου γούστα δεν είναι deal breaker. Θα πήγαινα στο 3008.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#673956 30.000 είναι η τιμή καταλόγου, αλλά με το ισχύον προωθητικό η τιμή με πινακίδες είναι στα 24.500.
Βέβαια, κάτι λίγα αυτοκίνητα που είχαν μείνει πρέπει να πουλήθηκαν, αφού ξεκινάει η παραγωγή του f/l.