Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#673281 70€ πάνω η απλή έκδοση και 120€ πάνω η combo. Σαν να ξεφεύγει πλέον σε τιμή το combo. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#673283 τωρα τις γιορτες θα βαλουνε προσφορα και το ΜΑ2 , πιστευω το combo κανα 900αρι θα το βρισκεις
η διαφορα τους θα ειναι κανα 300αρι δηλαδη .
Κρινε αν τα επιπλεον features ειναι σημαντικα για σενα και αποφασισε

για εμας εδω που το <250γρ ειναι μονοδρομος, το Μ2 ειναι θειο δωρο ;-)
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#673287 Το Spark και στην συνέχεια το Mini ήταν η οικονομική λύση για ένα ποιοτικό drone. Τώρα με τα 470€ που θέλει για την βασική έκδοση και γνωρίζοντας πως οι τιμές των DJI δεν πέφτουν με τον καιρό, παύει να είναι μια "προσιτή" λύση.

Αυτό που περιμένω είναι ότι λογικά η DJI θα βγάλει κάποιο πιο drone στην περιοχή των 250-300€. Η να συνεχίσει να έχει το πρώτο Mini και απλά να ρίξει λίγο την τιμή του.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#673294 ε οκ +70 δε λες ότι ξεφεύγει...
μόνο που δεν είναι WiFi, τα αξίζει!
το combo ξεφεύγει λίγο...

δεν είναι καιρός για αγορές, mixo! :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#673302 Ε δεν είπες ότι ψάχνεις για μίνι....πριν μια εβδομάδα έδωσα το mini μου, 350€
Είχε γράψει χιλιόμετρα αλλά σε Άψογη κατάσταση, καμία πτώση, ούτε γρατζουνιά.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#673369 Ε θα γεμίσει ο τόπος μεταχειρα mini τώρα!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
MIXOStsi έγραψε:Ε θα γεμίσει ο τόπος μεταχειρα mini τώρα!

ε λογικα ναι, και εγω γιαυτο το εδωσα λιγο πριν μαθευτει ευρεως για το Mini2 γιατι μετα δε θα εφευγε ευκολα.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#673403 Το παράδοξο είναι ότι κρατάει ακόμη τιμή στα καταστήματα το Mavic Mini. Ποιος θα δώσει τώρα 390€ για το Mini την στιγμή που μπορεί να πάρει το Mini 2 με μόλις 80€ παραπάνω;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
axel12p έγραψε:Το παράδοξο είναι ότι κρατάει ακόμη τιμή στα καταστήματα το Mavic Mini. Ποιος θα δώσει τώρα 390€ για το Mini την στιγμή που μπορεί να πάρει το Mini 2 με μόλις 80€ παραπάνω;

αυτος που δεν ξερει οτι υπαρχει μινι 2 :-)
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#673919 Kilo, παρέλαβες?

Παρήγγειλα κι εγώ ( :tomato: ), shipped, σε 10 μέρες παράδοση λέει... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
MIXOStsi έγραψε:Kilo, παρέλαβες?

ελα, με γεια!!!!!!! αντε να τα παρουμε να ανταλλαξουμε εντυπωσεις

οχι , γιατι το στειλανε με DHL (απο UK) , και λεει παραλαβη εως Τεταρτη !!!!
δεν υπαρχει χειροτερη εταιρια απο την DHL, ευτυχως που η Amazon την εκοψε
one day delivery δεν ειχανε καταφερει να κανουνε ποτε

Το βλεπω απο σημερα το απογευμα ειναι καπου κοντα εντος Αυστριας οποτε παιζει και να ερθει αυριο
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#673937 με DHL Express είχα παραλάβει κάτι απο Σιγκαπούρη σε 2 μέρες και μου έκανε εντύπωση που λέει delivery 19/11 από UK...

τεσπα, στην αναμονή.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Kilo, παρέλαβες?

ελα, με γεια!!!!!!! αντε να τα παρουμε να ανταλλαξουμε εντυπωσεις

οχι , γιατι το στειλανε με DHL (απο UK) , και λεει παραλαβη εως Τεταρτη !!!!
δεν υπαρχει χειροτερη εταιρια απο την DHL, ευτυχως που η Amazon την εκοψε
one day delivery δεν ειχανε καταφερει να κανουνε ποτε

Το βλεπω απο σημερα το απογευμα ειναι καπου κοντα εντος Αυστριας οποτε παιζει και να ερθει αυριο
MIXOStsi έγραψε:με DHL Express είχα παραλάβει κάτι απο Σιγκαπούρη σε 2 μέρες και μου έκανε εντύπωση που λέει delivery 19/11 από UK...

τεσπα, στην αναμονή.
Έχει διαφορά η DHL με την DHL Express ...τρεις φορές έχω αγοράσει πράγματα που ο πωλητής τα έστειλε με DHL Express οι 2 από Γερμανία και μια από Ιταλία ,και τα 3 ήρθαν στην πόρτα μου την επόμενη μέρα . Και υποψην ότι η αγορά από Ιταλία πήγε πρώτα Γερμανία το προϊόν και μετά Ελλάδα ...απίστευτα γρήγορη η DHL Express
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#673941 μα σου λέω απο σιγκαπούρη 2 μέρες! Μπορεί λόγω covid, μπορεί να κάνει update το estimated όταν φύγει από UK... κουβέντα να γίνεται!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#674048 Οεο!!!!

Έχω δουλειά γμτ τώρα..το βράδυ θα το ανοίξω