Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#672926 Λίγο ακόμα και θα μας πληρώνουν κι από πάνω... Μιλάμε για ετήσια ασφάλεια σε 1.800άρι. Όχι πως θα την επιλέξω, πάω για μικτή, η οποία βγαίνει κάτω από 3 κατοστάρικα το χρόνο. Το βάζω όμως γιατί μου έκανε εντύπωση.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#673229 Μόλις εκανα έτσι μια αναζήτησή ασφαλείας γιατί λήγει στις 2/12 η δίκη μου.Εκανα πέρυσι hd μικτή με απαλλαγή 500€ και με black friday στα 278€/έτος.Φέτος που μου στείλαν email με τον κωδικό praktiker(5%) βγαίνει στα 360€ περίπου.Η anytime μου την βγάζει με 290€ μικτή και 350€ απαλλαγή.Βλέπω να χάνουν πολύ κοσμο η HD.πολύ ψηλά σήκωσε τον αμανέ και θα της βγει ξινό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#673234 Φαίνεται σαν να θέλουν να κρατήσουν ορισμένους μόνον. Σε κάποιους κάνουν πολύ καλές τιμές, σε άλλους είναι σαν να τους διώχνουν.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Dimsabas έγραψε:Λίγο ακόμα και θα μας πληρώνουν κι από πάνω... Μιλάμε για ετήσια ασφάλεια σε 1.800άρι. Όχι πως θα την επιλέξω, πάω για μικτή, η οποία βγαίνει κάτω από 3 κατοστάρικα το χρόνο. Το βάζω όμως γιατί μου έκανε εντύπωση.Εικόνα

Εγω στην Εθνικη ασφαλιστικη δινω 73 ευρω /τριμηνο για 1.2 κυβ.
Το ερωτημα ειναι τι γινετσι σε καποιο σοβαρο τροχαιο με δυστυχημα ή και οχι.
Γιατι αμα ειναι να με αφησουν στο ελεος του θεου,να χεσω τα φθηνα ασφαλιστρα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
italakias έγραψε:Εγω στην Εθνικη ασφαλιστικη δινω 73 ευρω /τριμηνο για 1.2 κυβ.

Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#675101 290,62 για ετήσια μικτή ασφάλεια, με έξτρα νομική προστασία κι οδική βοήθεια. Και με τη μικρότερη δυνατή απαλλαγή (500 ευρώ). Πέρυσι είχα δώσει 90 ευρώ παραπάνω. Τέτοια τιμή μοιάζει εξωπραγματική.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#675200 https://www.hellasdirect.gr/black-frida ... I1udwWYrKc
Έρχεται Black Friday!
Έκπτωση στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου από τις 23 Νοεμβρίου.
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#675517 HD, πρωτη ειδοποιηση ενα μηνα πριν τη ληξη 620€ η μεικτη, σημερα μια μερα πριν τη ληξη 440€ :lol:
Γυρω στα 430 βγαινει και στην anytime, οποτε λεω να ανανεωσω για να μην ξαναστελνω φωτογραφιες και βιντεο απ'την αρχη.

Εχει νοημα να περιμενω για black friday? Θα μεινει ανασφαλιστο 4-5 μερες αλλα ετσι κι αλλιως δε θα το χρειαστω λογω καταστασης. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#675522 Σοκ και δέος η HD.

Από τα 135€ που πλήρωσα τώρα θέλει 178€ για 6 μήνες.

Δυστυχώς λήγει 26/11 και δε με πιανει η BF.
Δεν παιζει να τους τα δώσω.

Προτάσεις;

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Ove20 έγραψε:anytime πόσα σου βγάζει?
263€ τον χρόνο με τις ίδιες καλύψεις..

Αλλά ρωτάω μήπως παιζει και καμιά άλλη..

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Νίκος Παππάς έγραψε:Σοκ και δέος η HD.

Από τα 135€ που πλήρωσα τώρα θέλει 178€ για 6 μήνες.

Δυστυχώς λήγει 26/11 και δε με πιανει η BF.
Δεν παιζει να τους τα δώσω.

Προτάσεις;

Από το Redmi Note 8 Pro

Στις διαφημίσεις τους λένε για 23/11.
Επίσης συγκρίνεις 6μηνο HD με ετήσιο Anytime :hmmm: