Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#67288 Πιστεύω ότι η διεθνής επιτήρηση θα βοηθήσει ώστε να μην υπάρξει πάρτι προσλήψεων.

Αυτό στο οποίο μπορούμε να προσβλέπουμε είναι:
--> Κάτι καλύτερο για τους μισθωτούς του Ι.Τ, τους οποίους η προηγουμενη κυβέρνηση διέλυσε εντελώς.
--> Ενδεχομένως κάποια βήματα στο κοινωνικό πεδίο (γάμος ομοφυλοφίλων, χωρισμός κράτους και εκκλησίας).
--> Να γίνει κάτι για τα σκάνδαλα του παρελθόντος.

Δεν είμαι γενικά απαισιόδοξος για το αύριο, και χαίρομαι που ο συρφετός Ν.Δ/ΠΑΣΟΚ μας αποχαιρετά οριστικά.
Άβαταρ μέλους
By spiros
j.marr έγραψε:
spiros έγραψε:
j.marr έγραψε:
spiros έγραψε:και τωρα ποσοκοι θα μπαινουν, αυτο-βαπτιζομενοι αριστεροι :lol:

και με τί θα πληρωθούν ολοι αυτοί. :hmmm:

απο τα κοροιδα.

Οι οποίοι είναι???

θα μαθεις απο βδομαδα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#67292 Ξαφα ? Ηταν και συμβουλος του μητσοτακουλα. Που το θυμηθηκες το κοριτσι (τον ογκολιθο της οικονομικης σκεψης) ? Απεξω την αφησανε αυτην (δεν ειναι υποψηφια) ?
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Hellenic tifosi έγραψε:Πιστεύω ότι η διεθνής επιτήρηση θα βοηθήσει ώστε να μην υπάρξει πάρτι προσλήψεων.

Αυτό στο οποίο μπορούμε να προσβλέπουμε είναι:
--> Κάτι καλύτερο για τους μισθωτούς του Ι.Τ, τους οποίους η προηγουμενη κυβέρνηση διέλυσε εντελώς.
--> Ενδεχομένως κάποια βήματα στο κοινωνικό πεδίο (γάμος ομοφυλοφίλων, χωρισμός κράτους και εκκλησίας).
--> Να γίνει κάτι για τα σκάνδαλα του παρελθόντος.

Δεν είμαι γενικά απαισιόδοξος για το αύριο, και χαίρομαι που ο συρφετός Ν.Δ/ΠΑΣΟΚ μας αποχαιρετά οριστικά.

LELwut. Σε στείλανε κανα πεσκέσι τίποτα συγγενείς απο τα ζωνιανά. :lol:

1) Το οποίο βασικότερο πρόβλημά τους είναι μια οικονομία -μεγάλο μέρος της εστω- που δεν παράγει προιόντα που οι αλλοι θα θέλουν να καταναλώσουν.

2) Το πρώτο πιθανό το δευτερο χλωμό.

3) Πιθανό αλλα δεν το βλέπω.

τα 2) και 3) δεν λύνουν κανένα πρόβλημα απο τα βασικά που έχουμε.

@pik και εγώ εκεί το είδα αλλα δεν ξέρω πόσο παλιό είναι.

@αεριοζολ.
Ναι ξέρω. Σε τέχνες οικονομικά κλπ ΜΟΝΟ αριστεροί είναι τοπ. Υπερατού ο Τσομσκις
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#67297 1) Η απουσία τήρησης της εργατικής νομοθεσίας είναι ένα ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΟ πρόβλημα.

Επίσης, το 3) ενδεχομένως να φέρει κάποια (λίγα) χρήματα πίσω αλλά και να δώσει κάποια αίσθηση δικαιοσύνης. Δεν ξέρω, απλώς ΓΕΝΙΚΑ αισιοδοξώ.

Σχετικά με το tweet, αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση ανάμεσα στο "τους πετάμε στο δρόμο" και στο "τους πληρώνουμε για να κάθονται".
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#67298 @jmarr

Αλλο ρωταω. Η γυναικα (Ξαφα) ειναι ταγμενη . Ρωταω , λοιπον, (εσενα που τα ξερεις τα νεοφιλελεδικα) αν την αφησανε απεξω ή ειναι καπου υποψηφια. Σε κανα Ποταμι ισως ?
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Hellenic tifosi έγραψε:1) Η απουσία τήρησης της εργατικής νομοθεσίας είναι ένα ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΟ πρόβλημα.

Η οποία θα τροποποιηθεί -με βάση το πρόγραμμα- και θα φέρει μαυρή ή/και περισσότερη ανεργία. Πρίν λυθεί -και ΙΜΟ- οχι με τον τρόπο που σκέφτονται στο Συριζα πρέπει να αλλάξουν πολλά αλλα στην οικονομία μας.

Hellenic tifosi έγραψε:Επίσης, το 3) ενδεχομένως να φέρει κάποια (λίγα) χρήματα πίσω αλλά και να δώσει κάποια αίσθηση δικαιοσύνης. Δεν ξέρω, απλώς ΓΕΝΙΚΑ αισιοδοξώ.

Θα δείξει.

Hellenic tifosi έγραψε:Σχετικά με το tweet, αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση ανάμεσα στο "τους πετάμε στο δρόμο" και στο "τους πληρώνουμε για να κάθονται".

Να βγεί σε πρώορη συνταξη πχ. :lol: Πάντα κάποιος θα περισσεύει. Και θα πρέπει να πάρει τον πούλο. Τόσο απλά.

@αεροζολ

Δεν παρακολουθώ εντατικά τι κάνει η ξαφά -ούτε κανέναν αλλο- αν και δεν νομίζω να κατεβαίνει σε αυτές.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#67303 Και μια και το κοινό ζήτησε ξαφά.

VS βαρουφα. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#67304 Είθισται πάντα ο πρόεδρος να προέρχεται από την "απέναντι" πλευρά. Από το 1995 κι έπειτα, πάντα έτσι γίνεται.

@jmarr. Πάντα υπάρχει τρόπος να τους βρεις να κάνουν ΚΑΤΙ παραγωγικό.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Hellenic tifosi έγραψε:@jmarr. Πάντα υπάρχει τρόπος να τους βρεις να κάνουν ΚΑΤΙ παραγωγικό.

Οχι αν ΔΕΝ θελουν, μη λετε οτι να'ναι.
Ενα παραδειγμα, οι τυπαδες της olympic Catering πηγαν και σε εφοριες και ΕΞΥΝΑΝ τα παπαρια τους , ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ τους υπερογκους μισθους τους. Οταν τους λεγανε οι ντοπιοι "βοηθα λιγο ρε μεγαλε, πνιγομαστε", απαντουσαν "εγω κουβαλουσα κοτοπουλα, ζμπότσαμ".

Γιατι αραγε?

Γιατι κανεις δε θα τους κουνουσε, γιατι κανεις δε μπορουσε να τους πει "μαθε να κουνας το ποντικακι και να κανεις κλικ εδω να βγαζεις εκτυπωσουλες και μετα να τις βαζει σε φακελο και μετα να τις σφραγιζεις, αλλιως θα πας στο σπιτι σου".Δε συνεφερε κανενα κομμα, ποσως δε μαλλον το κομμα που στεγαζε αυτους που τους ειχαν διορισει, και φυσικα το ηξεραν και το εκμεταλλευονταν. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
αεροζολ έγραψε:@jmarr

Αλλο ρωταω. Η γυναικα (Ξαφα) ειναι ταγμενη . Ρωταω , λοιπον, (εσενα που τα ξερεις τα νεοφιλελεδικα) αν την αφησανε απεξω ή ειναι καπου υποψηφια. Σε κανα Ποταμι ισως ?

Δεν ξέρω αν είναι ταγμένη ή ταμένη, αλλά στην εικόνα μια χαρά τα λέει. Να το ξαναδούμε;

Εικόνα

Να τραβάς τα μαλλιά σου όμως, έτσι; Δηλαδή, να σκιζόμαστε στην φορολογία ώστε να πληρώνεται από την τσέπη μας κόσμος που δεν παράγει έργο που χρειαζόμαστε για να έχει λεφτά να αγοράσει τα προϊόντα μας, να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας κλπ.

Π.χ. να πληρώνω κάποιον για δουλειά που δεν χρειάζομαι ώστε μετά αυτός να έχει λεφτά για να κάνει ιδιαίτερα Αγγλικά σε εμένα.
Ιδιοφυές!
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Hellenic tifosi έγραψε:@jmarr. Πάντα υπάρχει τρόπος να τους βρεις να κάνουν ΚΑΤΙ παραγωγικό.

Το οποίο λόγο της οικονομίας μας απλά δεν υπάρχει και πρέπει να δημιουργηθεί. Και για να είναι ουσιώδες θα πρέπει να φέρνει και χρήματα. Δεν μπορείς πχ. να καταργήσεις τους εκσκαφείς για να έχουν δουλειά οι εργάτες με τα φτυάρια.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Χρήστος Λάππας έγραψε:
αεροζολ έγραψε:@jmarr

Δεν ξέρω αν είναι ταγμένη ή ταμένη, αλλά στην εικόνα μια χαρά τα λέει. Να το ξαναδούμε;

Εικόνα

Να τραβάς τα μαλλιά σου όμως, έτσι; Δηλαδή, να σκιζόμαστε στην φορολογία ώστε να πληρώνεται από την τσέπη μας κόσμος που δεν παράγει έργο που χρειαζόμαστε για να έχει λεφτά να αγοράσει τα προϊόντα μας, να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας κλπ.

Π.χ. να πληρώνω κάποιον για δουλειά που δεν χρειάζομαι ώστε μετά αυτός να έχει λεφτά για να κάνει ιδιαίτερα Αγγλικά σε εμένα.
Ιδιοφυές!
:metalo: :lol: :yahoo:
αστα να πανε....