Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
drdino έγραψε:Γαμάτο σκεπτικό, πέφτει απόδοση->τιμωρία, αντί για ένα πλάνο επανόρθωσης, πολύ εμπνευσμένο. Τέσπα, προφανώς σε χώνουν γιατί θα φύγεις.
Για να πέσει η απόδοση σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να είναι κάτι προσωπικό και μάλλον είναι καλό να το συζητάς με τον εργοδότη. Αν όχι τότε έχει φύγει το ενδιαφέρον για τη δουλειά για κάποιο λογο οπότε ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για αποχώρηση.

Η τιμωρία βέβαια είναι παιδιαρισμα ειδικά αν το άτομο αυτό όσο ήταν εκεί ήταν σωστό στις υποχρεώσεις του.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#665484 Ε καλά εδώ όμως από ότι κατάλαβα έχει δηλώσει αποχώρηση δεν τίθεται θέμα επανορθωσης. Δεν έχω ιδέα από οργάνωση μεγάλων εταιριών αλλά λίγο πριν τη δηλωμένη αποχώρηση δεν έχει λογικη να σε αποκόπτουν απο το πελατολογιο πχ μέσω της αλλαγής ωραριου και να το βαφτιζουν μειωμένη απόδοση γιατί κάτι πρέπει να πουν;;
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#665489 Δεν χρειάζεται να λες ψέματα ούτε να "τιμωρείς" επειδή κάποιος θέλει να αποχωρήσει. Κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να προστατεύσεις τους πελάτες σου, την ομάδα σου (πολύ σημαντικό) και την υπόλήψή σου ως εταιρία. Το πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για ανθρώπους, οι άνθρωποι έχουν εγωισμό και δεν έχουν πάντα την απαραίτητη εκπαίδευση ή εμπειρία (ή ακόμα και την επαγγελματική υποστήριξη, βλ. HR τμήμα με πυγμή κια όχι απλώς κορίτσια/αγόρια για data entry) για να τον διαχειριστούν.

Τα Get Well Plan/Performance Improvement Plans (PIP) είναι η τελευταία και μακρόχρονη προσπάθεια του εργοδότη για να φέρει πίσω τον εργαζόμενο που δεν πατάει καλά. Τιμωρίες και άλλα ευτράπελα είναι παιδιαρίσματα από wannabe δασκάλους των '60s.
Άβαταρ μέλους
By drdino
NiTse έγραψε:Ε καλά εδώ όμως από ότι κατάλαβα έχει δηλώσει αποχώρηση δεν τίθεται θέμα επανορθωσης. Δεν έχω ιδέα από οργάνωση μεγάλων εταιριών αλλά λίγο πριν τη δηλωμένη αποχώρηση δεν έχει λογικη να σε αποκόπτουν απο το πελατολογιο πχ μέσω της αλλαγής ωραριου και να το βαφτιζουν μειωμένη απόδοση γιατί κάτι πρέπει να πουν;;

Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που φεύγει από εταιρία, no hard feelings it's just business. Μπορεί η εταιρία να πει στα ίσια ότι για λόγους ανταγωνισμού θα του μειώσει την έκθεση σε σημαντικά κομμάτια ή αν είναι τόσο επικίνδυνη η θέση να του δώσει άδεια κηπουρικής. :lol: :) Αυτές οι άθλιες δικαιολογίες είναι...άθλιες.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#665498 Ναι σύμφωνοι εξάλλου δεν ξέρω αν η θέση του focusman είναι τόσο νευραλγική. Σίγουρα πίσω από μια τέτοια απόφαση θα κρύβεται και λίγο το κομπλεξ κάποιου προϊστάμενου, απλά έχω όντως την απορία αν ποτέ στο ανακοινώνουν ευθέως ή εφευρίσκουν γελοίες δικαιολογίες όπως στην περίπτωση του συμφορουμίτη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
trident1971 έγραψε:
dimviii έγραψε:
edmond έγραψε:Νιτμσάμπα
Πρίν την απελευθέρωση φάγαν πολύ κόσμο οι ναζί, κάτι σαν...τσαντίλα :ninja: μιάς και έβλεπαν την λήξη του αγώνα στον ορίζοντα.
.

αυτο με τον Ισθμο στη Κορινθο το εχετε ακουσει τι εκαναν?

Παντου σχεδον υπαρχουν τετοιες ιστοριες Ντιμη. Πες για τον Ισθμο δεν το θυμαμαι.

οταν εφευγαν,εκοψαν τις γραμμες του τραινου πανω απο τον ισθμο,και εριξαν πολλα βαγονια μεσα στο καναλι.

εντιτ
https://archive.ert.gr/32058/
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#665780 Στο χωριό μου στην ορεινή Πίνδο πριν από καιρό έγινε μια μικρή εκδηλώση για να τιμήσουν την "Γυναίκα της Πίνδου"
Έχουν μείνει 3-4 υπεραιωνόβιες γιαγιάδες που κι αυτές στα κοντά είναι

Ήρθε λοιπόν αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής και είχα τα διακριτικά του κόμματος, σημαίες κτλ
Αφού μπήκαν στην αίθουσα,σηκώνεται μια γιαγιά και πάει σε έναν από αυτούς και τους λέει "Παιδάκι μου γιατί φοράς αυτό το σύμβολο, εγώ οπότε το βλέπω κλαίω γιατί μου θυμίζει το μεγάλο καραγάτσι της πλατείας που είχε επάνω αυτήν την σημαία και κρεμούσαν ανθρώπους εκεί, γιατί μας τα θυμίζεις"

Ξεσηκωμός, τους έβγαλαν σηκωτους από την αίθουσα, δεν έφευγαν τα καθίκια.
Αισθάνθηκα πολύ υπερήφανος για μια φορά για τους συγχωριανούς μου.
Συνήθως είναι ο εαυτουλης μου
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geralt έγραψε:Στο χωριό μου στην ορεινή Πίνδο πριν από καιρό έγινε μια μικρή εκδηλώση για να τιμήσουν την "Γυναίκα της Πίνδου"

Ήρθε λοιπόν αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής και είχα τα διακριτικά του κόμματος, σημαίες κτλ
Αφού μπήκαν στην αίθουσα,σηκώνεται μια γιαγιά και πάει σε έναν από αυτούς και τους λέει "Παιδάκι μου γιατί φοράς αυτό το σύμβολο, εγώ οπότε το βλέπω κλαίω γιατί μου θυμίζει το μεγάλο καραγάτσι της πλατείας που είχε επάνω αυτήν την σημαία και κρεμούσαν ανθρώπους εκεί, γιατί μας τα θυμίζεις"

άπειρα Like!!!
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#665801 Λυπάμαι που δεν διδάσκει (γενικά) η ιστορία :sorry:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Geralt έγραψε:Στο χωριό μου στην ορεινή Πίνδο

ποιο ποιο ποιο ποιο;;;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
JimClark έγραψε:
Geralt έγραψε:Στο χωριό μου στην ορεινή Πίνδο

ποιο ποιο ποιο ποιο;;;;
Πενταλόφος Βοιου Κοζάνης
Άβαταρ μέλους
By trident1971
dimviii έγραψε:
trident1971 έγραψε:
dimviii έγραψε:
edmond έγραψε:Νιτμσάμπα
Πρίν την απελευθέρωση φάγαν πολύ κόσμο οι ναζί, κάτι σαν...τσαντίλα :ninja: μιάς και έβλεπαν την λήξη του αγώνα στον ορίζοντα.
.

αυτο με τον Ισθμο στη Κορινθο το εχετε ακουσει τι εκαναν?

Παντου σχεδον υπαρχουν τετοιες ιστοριες Ντιμη. Πες για τον Ισθμο δεν το θυμαμαι.

οταν εφευγαν,εκοψαν τις γραμμες του τραινου πανω απο τον ισθμο,και εριξαν πολλα βαγονια μεσα στο καναλι.

εντιτ
https://archive.ert.gr/32058/

Α, οκ, τυπικο και αναμενομενο σαμποταζ αυτο. Ετσι που το εγραψες σε συνεχεια του απο πανω, νομιζα οτι μιλουσες για εκτελεσεις.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geralt έγραψε:Στο χωριό μου στην ορεινή Πίνδο πριν από καιρό έγινε μια μικρή εκδηλώση για να τιμήσουν την "Γυναίκα της Πίνδου"

:s_howdy :s_howdy :s_howdy :s_howdy Η γιαγιά δεν παίζεται! :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#671226 Ξέχασα από χθες το μπουκάλι στην κατάψυξη.
Ευτυχώς δεν άκουσα κατσάδες! Τελικά με 17% αλκοόλ δεν πάγωσε

Κορυφή!
Εικόνα

< >