Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By swiftakias
funkyreverend έγραψε:Στη θέση σου θα ρωτούσα αν είναι σωστό το νούμερο, 3 φορές πάνω είναι κάπως περίεργο.

Τι χαρακτηριστικά έχει το αυτοκίνητό σου (υποθέτω swift αλλά μπορεί να λες για άλλο);

Πήρα τηλ γιατί είπα δε μπορεί λάθος θα έγινε, όμως δεν ειχε γινει κανένα λάθος. Άλλαξαν είπαν τις παραμέτρους υπολογισμού των ασφαλίστρων συνολικά.
Οχι δεν ηταν για το swift.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#670845 Κάποιο καινούριο business model δοκιμάζουν αυτοί, και δεν έχουν καταλάβει το χαστούκι που θα φάνε. Είναι πολύς ο κόσμος που φωνάζει. Ξαναλέω, το πάθημα της Anytime δεν έγινε δυστυχώς μάθημα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#670880 Εγώ έκανα για δεύτερη χρονιά ανανέωση στην AXA, με ίδιες καλύψεις, χαμηλότερη τιμή και 12 άτοκες δόσεις.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#670972 Αν και ανανεωσα το ΚΙΑ με μονο +10-15 ευρω μονο και μονο οτι πολυς κοσμος ( δειτε και τις αξιολογησεις στο googgle) αρχιζει να "ψαχνεται" δεν ειναι καλό για την εταιρεία...
το γιατι δε το ξερω ( μου κανει λιγο μπαρουφα η δικαιολογία "αλλαξαν οι παραμετροι" γιατι αμεσως εργεται το ερωτημα "γιατι αλλαξαν") αλλα ετσι την "πατησε" και η anytime οπως προ-αναφερθηκε...
Ισως λογω μεγαλου "πλυθισμου εγγεγραμενων" εφτασαν οι ζημιες που επρεπε να πληρωσουν να ξεπερασουν την δικη τους "κοκκινη γραμμη" στην αναλλογία κοστους - κερδους....
Άβαταρ μέλους
By g47
g47 έγραψε:Μόλις ασφάλισα το RX με τη πιό φθηνή μικτή (με μεγάλες απαλλαγές δηλαδή) για 6 μήνες στα 250 ευρώ στην HD.
Μπορώ να κάνω refer με τη πινακίδα μου από ότι κατάλαβα, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται για 20 ευρώ έκπτωση AXY9564 ειναι ο κωδικός.

H anytime δεν το ασφαλίζει. :hmmm:

Είχα γράψει αυτό πριν κάποιες ημέρες.
Τσέκαρε αν σε βολεύει.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#672457 Dimsaba ίσως ο PRAKTIKER δίνει ακόμα 5% .Εγώ πάντως πέρυσι ένα hd μικτή με Black Friday στα 287€.Τώρα ένα μήνα πριν λήξει μου δίνει προσφορά στα 367€,όποτε θα περιμενω να δω αν βγάλουν και Black Friday.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Dimsabas έγραψε:G47, σε ευχαριστώ πολύ!

Η ασφάλεια λήγει αύριο, δηλαδή 24 μέρες πριν τη μαύρη Παρασκευή.

κανε για 24 μερες και μετα κανε για ενα χρονο :)