Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Bayern7 έγραψε:Για να είμαστε δίκαιοι ο Verstappen έκανε τις ατσαλιές του όταν ήταν 19-20 χρονών, τελευταία έχει ωριμάσει εκπληκτικά.
Ο Magnussen τα κάνει ακόμα, στα 28 και μετά από 5-6 σεζόν στην f1.
Και από ταχύτητα ντάξει, ούτε συγκρίνονται.... Η μέρα με τη νύχτα.

+1 σε ολα. Μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα!
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
George_Prix έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μόνον εσύ αμφισβητείς πως ο Verstappen κάποτε ήταν κόκκινο πανί για πολλούς στο grid.

Στην ουσια δε θυμαμαι να εχει πει κανενας τιποτα για το Verstappen. Δηλαδη μετα απο εναν αγωνα να τον κραζει αλλος οδηγος για συγκεκριμενη φαση. Το μονο που θυμαμαι ειναι ενα καλαμπουρι σε στυλ "να προσεχω γιατι εχω και το Max κοντα μου στην εκκινηση". Αν δεν κανω λαθος το ειχε πει ο Λουης.

Αλλα το τι ειπε ο Λουης και ο καθε Λουης δεν εχει καμια σημασια. Ουτε στις εκκινησεις ουτε στις μαχες ροδα με ροδα ηταν ποτε αντιαθλητικος ο Max (εκτος απο τη φαση με τον Kimi). Αλλο "παλευω σα σκυλι για τη θεση μου" κι αλλο να ξεπερναει καποιος τα ορια...

Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον Γιώργο, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
A-Viper7 έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μόνον εσύ αμφισβητείς πως ο Verstappen κάποτε ήταν κόκκινο πανί για πολλούς στο grid.

Στην ουσια δε θυμαμαι να εχει πει κανενας τιποτα για το Verstappen. Δηλαδη μετα απο εναν αγωνα να τον κραζει αλλος οδηγος για συγκεκριμενη φαση. Το μονο που θυμαμαι ειναι ενα καλαμπουρι σε στυλ "να προσεχω γιατι εχω και το Max κοντα μου στην εκκινηση". Αν δεν κανω λαθος το ειχε πει ο Λουης.

Αλλα το τι ειπε ο Λουης και ο καθε Λουης δεν εχει καμια σημασια. Ουτε στις εκκινησεις ουτε στις μαχες ροδα με ροδα ηταν ποτε αντιαθλητικος ο Max (εκτος απο τη φαση με τον Kimi). Αλλο "παλευω σα σκυλι για τη θεση μου" κι αλλο να ξεπερναει καποιος τα ορια...

Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον Γιώργο, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. :yahoo:

:lol: Τιμή και δόξα στον Οκόν που στέρησε τη νίκη στη Βραζιλία στο Μαξάκο :metalo: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
George_Prix έγραψε:Ολα τα αλλα Red Bull Ring φαση, ειναι κατι εργακια που φαγατε οι Φερραρικοι για να κοροιδευετε τον εαυτο σας και να εχετε δικαιολογια για το μισος σας. Και συμφωνα με καμια 100αρια σεντονια που ειχαν αραδιαστει ακομα και για εκεινη τη φαση, καταληξαμε οτι πιθανοτατα με βαση τον κανονισμο η στροφη ηταν του "εγκληματια" Max.

Ρε Τζωρτζιο ενταξει εχεις τη γνωμη σου για το συμβαν, δεκτο.

Αλλα εστω και αν αυτη τη φορα εβαλες το "πιθανοτατα", παλι αναφερθηκες σε κανονισμο.
Οσο και να ψαξαμε επισημο κανονισμο δε βρηκαμε.
Δε γινεται λοιπον ακομα να γραφεις αυτη τη λεξη αναφερομενος στο συμβαν.
Ηταν μια διατυπωση ενος αρθρου για ατυπους κανονες racing.

Ξαναλεω και παλι.
Ειναι πολυ δυσκολο να υπαρξει επισημος κανονισμος που να προσδιοριζει οτι ενω ο αμυνομενος ειναι στην εξωτερικη και τα δυο μονοθεσια ειναι διπλα - διπλα, μια η πτερυγα του ενος μια η πτερυγα του αλλου εκατοστα μπροστα, αν τελικα περασει για 5-10 εκατοστα μπροστα ο επιτιθεμενος στην εσωτερικη, τοτε ο αμυνομενος πρεπει να παρατησει την προσπαθεια και να "εξαφανιστει" απο την πιστα.
Ακομα και να υπηρχε θα ηταν παραλογος κανονισμος.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Yugo_para_siempre έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ολα τα αλλα Red Bull Ring φαση, ειναι κατι εργακια που φαγατε οι Φερραρικοι για να κοροιδευετε τον εαυτο σας και να εχετε δικαιολογια για το μισος σας. Και συμφωνα με καμια 100αρια σεντονια που ειχαν αραδιαστει ακομα και για εκεινη τη φαση, καταληξαμε οτι πιθανοτατα με βαση τον κανονισμο η στροφη ηταν του "εγκληματια" Max.

Ρε Τζωρτζιο ενταξει εχεις τη γνωμη σου για το συμβαν, δεκτο.

Αλλα εστω και αν αυτη τη φορα εβαλες το "πιθανοτατα", παλι αναφερθηκες σε κανονισμο.
Οσο και να ψαξαμε επισημο κανονισμο δε βρηκαμε.
Δε γινεται λοιπον ακομα να γραφεις αυτη τη λεξη αναφερομενος στο συμβαν.
Ηταν μια διατυπωση ενος αρθρου για ατυπους κανονες racing.

Ξαναλεω και παλι.
Ειναι πολυ δυσκολο να υπαρξει επισημος κανονισμος που να προσδιοριζει οτι ενω ο αμυνομενος ειναι στην εξωτερικη και τα δυο μονοθεσια ειναι διπλα - διπλα, μια η πτερυγα του ενος μια η πτερυγα του αλλου εκατοστα μπροστα, αν τελικα περασει για 5-10 εκατοστα μπροστα ο επιτιθεμενος στην εσωτερικη, τοτε ο αμυνομενος πρεπει να παρατησει την προσπαθεια και να "εξαφανιστει" απο την πιστα.
Ακομα και να υπηρχε θα ηταν παραλογος κανονισμος.

Φιλε οπως τα λες ακριβως ειναι. Και αν θυμασαι καλα σε αυτη τη φαση δεν ημουν απολυτος και ακομα και τωρα δεν ειμαι. Λεω την αποψη μου και δε θα μου φανει περιεργο καποιος να επιχειρηματολογησει για το αντιθετο. Ψαχναμε ολοι τι εγινε ακριβως και ποιος κανονισμος ισχυει και δε βρηκαμε τιποτα συγκεκριμενο.

Αυτη την οριακη φαση λοιπον που ειδαμε 2 ταλαντουχους πιτσιρικαδες να παλευουν ροδα-ροδα, την εκαναν μερικοι το λαβαρο του πολεμου εναντια στο Max και μας λεγανε "αφου εκανε τετοιες αλητειες ο Max και μειναν ατιμωρητες, καλα εκανε και πηγε να σκοτωσει ο Λεκλερκ το Λουη στη Μονζα". EΛΕΟC.

Το 5 ποντους μπροστα ή πισω και ποιος "ειχε" τη στροφη, μικρη σημασια εχει για μενα. Εκεινη την ημερα θα γουσταριζα οποιος και να κερδιζε τελικα. Οποτε φιλτατε Γιουγκο δεν κανω το δικαστη για τη συγκεκριμενη φαση. Τη λανθασμενη νοοτροπια μερικων καυτηριαζω.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Same_old_story έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

:lol: Τιμή και δόξα στον Οκόν που στέρησε τη νίκη στη Βραζιλία στο Μαξάκο :metalo: :s_biggrin

Με τον Οκον εστω και οριακα, θεωρω οτι ο Μαξ ειχε τη στροφη και ο Οκον δεν του εδωσε αρκετο χωρο. Αλλα ηταν τοσο βλακωδης η κινηση του Μαξ τη συγκεκριμενη στιγμη, που ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ για το αποτελεσμα της βλακειας του!

Αυτο καμια σχεση με την κουβεντα μας ομως. Εδω μιλαμε για επικινδυνους οδηγους, οχι για μικρα οδηγικα λαθακια που ΟΛΟΙ κανουν.

Και για να μην παρεξηγηθω για κατι προηγουμενο που ειπα, δεν αγνοω φυσικα τη γνωμη του Λουη. Αγνωω την πλακα του Λουη (αν πραγματι την ειχε κανει αυτος). Οπως ειπα στεκομαι σε συγκεκριμενες φασεις μεσα στις πιστες και δε νομιζω να εχει να προσαψει κανενας οδηγος αντιαθλητικες κινησεις στο Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Yugo_para_siempre έγραψε:Οσο και να ψαξαμε επισημο κανονισμο δε βρηκαμε.

Μια χαρά βρήκαμε τον κανονισμό απλά πουθενά δεν έλεγε αυτό που είχε ο Γιώργος στο μυαλό του (και τώρα λέει οτι καταλήξαΜΕ και όλας :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Yugo_para_siempre έγραψε:Εννοουσα οτι δε βρηκαμε επισημο κανονισμο που να επιβεβαιωνει το αρθρο που ειχε παρατεθει τοτε.

Κι εγω το ιδιο θυμαμαι :s_yes

edit mod. Μη επιτρεπτός χαρακτηρισμός, μην το ξανακάνεις.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Yugo_para_siempre έγραψε:Εννοουσα οτι δε βρηκαμε επισημο κανονισμο που να επιβεβαιωνει το αρθρο που ειχε παρατεθει τοτε.

Αρα; Συνεχίζουμε να πιστευουμε ενα ραντομ αρθρο; Η απλα ο φιλος μας ο Γιωργος τα θυμαται οπως τον συμφερουν;

FYI οι sporting regulations της FIA ειναι στο site της και ειναι διαθέσιμοι σε ολους.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#670901 Για την αλλαγή γραμμής ακριβώς πριν το φρενάρισμα είχε κατηγορηθεί δικαίως ο Max.
Ήταν υπερβολικά επιθετικός και γινόταν αντιαθλητικος αρκετές φορές, κυρίως στην άμυνα. Ευτυχώς δείχνει να έχει διορθωθεί.
Το ίδιο ήταν βέβαια και ο Lewis στις αρχές του, κυρίως στην επίθεση.