βασικη προυποθεση να ειναι inox και να ειναι στις νορμαλ διαστασεις
μια που εχω βαλει στο ματι ειναι αυτη https://www.mediamarkt.gr/product/oikia ... 50/1375955
καμια αλλη προταση στο 500αρι πανω κατω?
Hellenic tifosi έγραψε:
Απορροφητήρας: Δεν εχουμε αγοράσει ποτέ ως τώρα απορροφητηρα, και δεν έχουμε ΙΔΕΑ :P
Ευχαριστώ!
Hellenic tifosi έγραψε:Πλυντήριο ρούχων. Εδώ είναι ενα ενδιαφέρον ζητημα. Επειδη θα αγοραστει στεγνωτήριο, έχει νοημα να κρατήσουμε το τίμιο πλυντηριακι μας 10ετίας και να του βάλουμε πάνω χωριστό στεγνωτήριο, ή να το πάμε στο χωριό και να πάρουμε καινούριο πλυντηριο/στεγνωτηριο για να γλιτώσουμε και χώρο; Πλεονεκτεί κάπου η ύπαρξη δυο συσκευών έναντι της αγοράς συνδυασμένου;
Ακόμα και στο 15:00-17:00 και 2-8 θα αφήσεις τα ρούχα νωπά από 5 το απόγευμα μέχρι 2 το βράδυ; Hellenic tifosi έγραψε:Ωραία, άρα κρατάμε το υπάρχον πλυντηριάκι κι όσο αντέξει, και πάνω του βάζουμε στεγνωτήριο. Αυτά κουμπώνουν απευθείας πάνω, ή γίνεται μόνο σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και πρέπει να προβλέψουμε ράφι;
Hellenic tifosi έγραψε:Μετά τα smart συστηματα, που τα λύσαμε (ελπίζω :P ), σιγά σιγά στρεφόμαστε και στις συσκευες. Νωρίς είναι ακόμα, θα πει κανεις και θα έχει και δίκιο, όμως αποφάσεις που θα πάρουμε τώρα ίσως μας επηρεάσουν μετά, οπότε ταπεινά ζητώ τα φορουμικά φώτα.
Hellenic tifosi έγραψε:Τελευταία φορα που αγοράστηκαν συσκευές ήταν 10 χρόνια πριν, οπότε δεν εχουμε πολύ καλή ιδέα της τωρινής αγοράς, ούτε των διαθέσιμων επιλογών. Γενικά θέλουμε καλά πράγματα, χωρίς όμως να κάνουμε υπερβολές στο μπάτζετ. Θα έλεγα δηλαδή ότι θέλουμε καλό vfm - και εντελώς σχηματικά θα έλεγα ότι ψάχνουμε συσκευές του... 8. Ούτε του 5, κακές ποιοτικά, ούτε του 10 που θα τις χρυσοπληρώσουμε.
Ξεκινάω:
Πλυντήριο ρούχων. Εδώ είναι ενα ενδιαφέρον ζητημα. Επειδη θα αγοραστει στεγνωτήριο, έχει νοημα να κρατήσουμε το τίμιο πλυντηριακι μας 10ετίας και να του βάλουμε πάνω χωριστό στεγνωτήριο, ή να το πάμε στο χωριό και να πάρουμε καινούριο πλυντηριο/στεγνωτηριο για να γλιτώσουμε και χώρο; Πλεονεκτεί κάπου η ύπαρξη δυο συσκευών έναντι της αγοράς συνδυασμένου;
Hellenic tifosi έγραψε:Πλυντήριο πιάτων: Οπωσδήποτε 60άρι εντιχοιζόμενο (βάζουμε 2 τη μέρα με το 45άρι και δεν την παλεύουμε :P). Μας έχει βολέψει πολύ πάντως στο τωρινο (candy) η υπαρξη στανταρ προγράμματος 1 ώρας - τουλάχιστον τα 2 πλυντηρια δηλαδη τελειώνουν γρήγορα!
Hellenic tifosi έγραψε:Εστίες: Χωριστές απο το φούρνο, θα θέλαμε επαγωγικές, και ει δυνατόν με περιστροφικους διακόπτες. Μια φορά είχα μαγειρέψει στο σπίτι των κουμπαρων μας και μου φάνηκε δυσχρηστος ο χειρισμός. Ίσως φταίει και η συνήθεια, και η ίδια η κουμπάρα μας βέβαια είπε ότι ναι μεν συνηθίζεται, αλλά είναι σαφώς καλύτερα με τον περιστροφικό.

Hellenic tifosi έγραψε:Απορροφητήρας: Δεν εχουμε αγοράσει ποτέ ως τώρα απορροφητηρα, και δεν έχουμε ΙΔΕΑ :P
Hellenic tifosi έγραψε:Φουρνος: Θα τοποθετηθει σε ψηλή στήλη - και επειδη ποτέ δεν είχαμε τέτοιον δεν έχουμε ιδέα αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξουμε.
Hellenic tifosi έγραψε:Ψυγείο: Επειδη το υπάρχον ψυγείο μας θα πάει στην αποθήκη ως 2ο ψυγείο, δεν εχουμε καμια πρεμούρα για τεράστια χωρητικότητα. Πρακτικότητα κυριως μας νοιαζει, και, απο εμένα είναι προαπαιτουμενο να εχει καποια μ@λ@κι@ να βγάζει παγάκια για να ευχαριστιέμαι τον φρέντο μου(είτε οπως εχω δει σε καποια που βαζεις το ποτήρι και πεφτει παγάκι, είτε οπως καποια lg που εχουν ενσωματωμενη κατασκευη εντός κατάψυξης). Εχουν σπάσει τα νευρα μου να γεμιζω παγοκύστες την κατάψυξη και εν τελει να χυνονται νερα και καθε μηνα να βγάζω 3 κιλά πάγο απο την κατάψυξη σα να πάω να πουλήσω ψάρια.

Hellenic tifosi έγραψε:Με ψήνει, αλλά βλέπω τα 1.200 ευρώ και νιώθω τα καβουρια να μου γαργαλάνε την τσέπη![]()
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]