Anonymous Founder έγραψε:Εχει ήδη ανακοινωθεί και αυτό!
lol ναι μολις ειδα και το αλλο χαρμοσυνο νεο
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... o41cV.html
Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, αν και αντιπαθής στους περισσότερους λόγω συμπεριφοράς στην πίστα, θεωρώ πως η ταχύτητα δεν του λείπει.
Και σε ταχυτητα δεν τον εχω για τιποτα σπουδαιο, αλλα απο συμπεριφορα ειναι αληταρας. Δε μιλαμε για τον οδηγο που παλευει σκληρα για τη θεση του και γουσταρουν αντιπαλοι οδηγοι και φιλαθλοι. Μιλαμε για εγκληματια
Anonymous Founder έγραψε:E, να θυμίσω πως αντίστοιχα σχόλια έχουν υπάρξει και για τον Verstappen πάντως; Δίκαια ή άδικα, δεν μπαίνω στην κουβέντα, αλλά πολλοί άλλοι οδηγοί έχουν εκφραστεί με τα χειρότερα.
Ο Verstappen εχει κανει ΜΟΝΟ ΜΙΑ χοντραδα και μαλιστα οταν ηταν ακομα πολυ νεος. Τα ζικ ζακ στην ευθεια στο Βελγιο για να μη φαει την προσπεραση απο τον Kimi. Ολα τα αλλα Red Bull Ring φαση, ειναι κατι εργακια που φαγατε οι Φερραρικοι για να κοροιδευετε τον εαυτο σας και να εχετε δικαιολογια για το μισος σας. Και συμφωνα με καμια 100αρια σεντονια που ειχαν αραδιαστει ακομα και για εκεινη τη φαση, καταληξαμε οτι πιθανοτατα με βαση τον κανονισμο η στροφη ηταν του "εγκληματια" Max. Και μετα που εκανε πραγματικα φονικες τιμονιες ο Εκλερακος και πηγαινε να σκοτωσει το Λουη στη Monza, διαβαζαμε κατι θλιβερες ατακες του στυλ "φταει ο Max που με την κινηση του στην Αυστρια εθεσε νεους κανονες εμπλοκης". Καραλολ.

Απο την αλλη μερια εχουμε το Magnussen που γερασε και μυαλο δεν εβαλε. Καθε λιγο κανει αισχρες κινησεις μεσα στις πιστες και επισης καμποσες απαραδεκτες εκτος πιστας.
Υπαρχει διαφορα, δε νομιζεις?
Ευχομαι να μη βρει θεση σε καμια ομαδα σε ολα τα σπορ
George_Prix έγραψε:Και συμφωνα με καμια 100αρια σεντονια που ειχαν αραδιαστει ακομα και για εκεινη τη φαση, καταληξαμε οτι πιθανοτατα με βαση τον κανονισμο η στροφη ηταν του "εγκληματια" Max.
Εχμ, όχι.
Anonymous Founder έγραψε:Πλέον, οδηγεί πιο στρωτά είναι η αλήθεια. Δεν μπαίνω σ'αυτή την κουβέντα σε καμία περίπτωση (έχω άποψη μεν και την έχω εκφράσει, αλλά δεν έχει και καμία αξία).
Οδηγεί πιο στρωτά γιατί δεν τον πιέζουν οι από πίσω και δεν μπορεί να πιέσει τους μπροστά του.
Ο Magnussen τα κάνει ακόμα, στα 28 και μετά από 5-6 σεζόν στην f1.
Και από ταχύτητα ντάξει, ούτε συγκρίνονται.... Η μέρα με τη νύχτα.
Bayern7 έγραψε:Και από ταχύτητα ντάξει, ούτε συγκρίνονται.... Η μέρα με τη νύχτα.
Σαφώς
Anonymous Founder έγραψε:Μόνον εσύ αμφισβητείς πως ο Verstappen κάποτε ήταν κόκκινο πανί για πολλούς στο grid.
Στην ουσια δε θυμαμαι να εχει πει κανενας τιποτα για το Verstappen. Δηλαδη μετα απο εναν αγωνα να τον κραζει αλλος οδηγος για συγκεκριμενη φαση. Το μονο που θυμαμαι ειναι ενα καλαμπουρι σε στυλ "να προσεχω γιατι εχω και το Max κοντα μου στην εκκινηση". Αν δεν κανω λαθος το ειχε πει ο Λουης.
Αλλα το τι ειπε ο Λουης και ο καθε Λουης δεν εχει καμια σημασια. Ουτε στις εκκινησεις ουτε στις μαχες ροδα με ροδα ηταν ποτε αντιαθλητικος ο Max (εκτος απο τη φαση με τον Kimi). Αλλο "παλευω σα σκυλι για τη θεση μου" κι αλλο να ξεπερναει καποιος τα ορια...