Hellenic tifosi έγραψε:Ο Κύρος Γρανάζης δεν έκανε κάτι τέτοια;Χαχαχα![]()

Hellenic tifosi έγραψε:Θα υπάρχει και αισθητική, και αυτοματισμοί.
Η livinglight σειρά εχει και σμαρτ πλήκτρα και gateway, απλά δεν είναι ευρέως γνωστό. Μίλησα με τη legrand, βρήκαμε τους κωδικούς και θα προχωρήσουμε. Απλά η σκέψη μου ειναι σε επίπεδο διακοπτών να έχουμε τη μέτρηση της αντλίας, τα ρολά, και τις τέντες. Σε φωτισμό θα κινηθουμε με σμαρτ λάμπες (θεωρώ ότι ειναι overkill το να παμε ΚΑΙ σε διακοπτη, ΚΑΙ λαμπες, και νομίζω ειναι καλύτερα έτσι). Σε θερμοστάτη, θα έχουμε τον θερμοστατη της αντλίας οπότε είμαστε οκ - και νομίζω γενικά ότι προχωράμε καλά
Για τον θερμοσίφωνα, έχουμε ακόμα καιρό, και για να είμαι ειλικρινής με ψήνει το να κανουμε κάτι με sonoff, έστω και σαν δοκιμή.
Για να επανέλθω στους διακόπτες, μας άρεσε ΠΟΛΥ η δυνατότητα ενοποιημένων πλακιδίων που συνδυαζεις αρκετά πράγματα. Μπορεί να γινει πολύ πιο κομψή η εγκατάσταση έτσι, και εν τέλει, όχι ακριβότερη. Αντι να βάλεις στη σειρά πχ 2 διακόπτες και 2 πριζες, βαζεις ενα 7αρι πλαισιο και τα χωράς ολα.
Ίδωμεν!
).
Anonymous Founder έγραψε:Εννοποιημένα πλαίσια, έχουν κι άλλες σειρές της Legrand πάντως (εγώ κι εκεί, επέλεξα να πάω συμβατικά, με μονά πλαίσια![]()
).
Υπάρχει όμως μια διαφορά εδώ: φαίνεται πως η τελευταία και η πλατφόρμα της έχει επιλεγεί σαν το όχημα για τα μελλοντικά προϊόντα και όχι της bticino. Μπορεί εν τέλει να υποστηρίζονται όλα άψογα, μπορεί όμως και όχι. Γενικά, ένα smart οικοσύστημα απαιτεί τεράστια υποστήριξη από πίσω, με την εφαρμογή ειδικά να πρέπει να εξελίσσεται διαρκώς.
Όσο για το φωτισμό, όπως έχω ξαναπεί, είναι όντως overkill να έχεις και τα δύο. Αλλά πολύς κόσμος δεν βολεύεται με το smart κομμάτι και γουστάρει διακόπτη. Επίσης, έχε υπόψιν σου πως αν κάποιος (γονιός, παιδί, άσχετος, κλπ) σου κλείσει τον διακόπτη, γιοκ φως! Το παθαίνω συνέχεια και έχω ρωτήσει ήδη τον Ξενοφών για το κόστος των διακοπτών (που είναι μεγάλο για την τσέπη μου αυτή την στιγμή δυστυχώς...).
Geralt έγραψε:Παντως για την περιπτωση που εχετε σκοτεινα ντουλαπια στην κουζινα η στην ντουλαπα ρουχων, εμενα με εχει σωσει το ledακι που προσαρμοζεται στους μεντεσεδεςΚαλή φάση, πήρα κι εγώ μερικούς για τις ντουλάπες για όταν κοιμάται ο ένας μην ανοίγει το φως. Η μπαταρία ωστόσο είναι πιο ακριβή από την συσκευή
https://www.allyouwant.gr/led-fotistiko ... stprice.gr
το βιδωνεις με την βιδα του μεντεσε, παιρνει μια A23 μπαταριτσα και καθε φορα που ανοιγεις, αναβει και επιτελους βλεπω και τα ρουχα που εχω πισω πισω
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]