Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Govus
#670345 Κι εγώ διαχρονικά στη ΔΕΗ είμαι, με e-bill κλπ. κλπ. και ψάρωσα με αυτό το 100άρικο :lol: ...
Το παίρνεις ως έκπτωση ακόμα κι αν είσαι ήδη σε e-bill, ηλεκτρονικούς λογαριασμούς κλπ. :hmmm: ;
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#670348 Απ' ό,τι κατάλαβα ναι, ακόμη μου λένε πως το αίτημά μου είναι υπό εξέτασιν. Θα ενημερώσω τι θα παίξει. Σε e-bill ήμουν κι εγώ (υπόψιν, η ΔΕΗ όταν εξοφλείς από το site της δεν έχει καμία προμήθεια, ενώ αντίθετα η ΕΥΔΑΠ έχει! :lipsealed: ), δεν αλλάζει κάτι ούτε χάνεις την έκπτωση με αυτό. Υπάρχει μια πρόσθετη έκπτωση 2% αν βάλεις πάγια εντολή, αλλά προτιμώ το manual για να έχω έναν έλεγχο.
Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#670360 OK, ευχαριστώ .
Παρεμπιπτόντως και στην ΕΥΔΑΠ πληρώνεις χωρίς προμήθεια : https://www.eydap.gr/MyAccount/PayUnregisteredBill/
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#675502 Επιβεβαιώνω πως πλέον είμαι στο ΔΕΗ Home, και πως έχω λάβει την έκπτωση των 100€. Να προσθέσω πως πριν αποδεχτώ το συμβόλαιο αυτό, έλεγξα πως δεν υπάρχει η ρήτρα ΟΤΣ (που απ' όσο ξέρω έχουν όλοι οι ανεξάρτητοι πάροχοι).
Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να φύγω από την ΔΕΗ για τα υπόλοιπα μαγαζάκια, κι ας πληρώνω και κάτι παραπάνω (που αν τα βάλεις κάτι, παίζει και να είναι και μηδαμινό με τα νέα συμβόλαια).
Άβαταρ μέλους
By Govus
#675504 Το ενεργοποίησα (το "Enter") κι εγώ στα τέλη Οκτώβρη, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα την έκπτωση (ο λογ/μός μου εκδόθηκε αρχές Νοέμβρη). Απλά δεν έχω συνηθίσει να μου έρχεται κάθε μήνα λογ/μός ΔΕΗ :lol: ! Ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#675506 Η έκπτωση δεν θα σου έλθει στον επόμενο λογαριασμό όμως; Όσο για το μηνιαίο, όντως είναι λίγο ενοχλητικό γιατί πρέπει να κάνεις διπλάσιες πληρωμές, αλλά ΟΚ, θα το συνηθίσουμε.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#675507 Όσον αφορά τη ρήτρα ΟΤΣ και άλλες παγίδες (άλλο) ένα πολύ καλό άρθρο από το γνωστό καλό site :

Πώς θα αποφύγετε τις παγίδες στους λογαριασμούς ρεύματος