Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#66842 Xenος αν φτάσεις σε αυτές τις τιμές γιατί δεν κοιτάς W211 prefacelift ή (ακόμα καλύτερα) facelift?. Πάντως ότι και να πάρεις κοίτα να είναι αυτόματο, μετά από μια βδομάδα δεν θα θέλεις να ξαναοδηγήσεις χειροκίνητο...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:
mirage έγραψε:S60 μαζι με Bmw 1 στην ιδια προταση. Ρε συ xenos ιεραρχησε λιγο τις προτεραιοτητες σου γιατι παλι χαθηκα....

Sent from Corsair's brick

Το βολβό μου αρέσει. Το bmw προτάθηκε από διάφορους, όποτε αν έφτανα σε τέτοιες τιμές, θα περνούσα να ρίξω μια μάτια. Όντως σε χώρους δεν έχουν τεράστιες διάφορες.

Το qv λίγο υπερβολή δεν είναι; Εκείνο με τα 170 άλογα τόσο χάλια θα ναι;

2+ λίτρα είπαμε οοοοοοοχι!

Μηπως μπερδευεις τα μοντελα ; Το V 40 εχει παρομοιους χωρους με την 1 το S60 ειναι σε αλλη κατηγορια και ειναι πολυ πιο ευρυχωρο απο τα προηγουμενα 2, μονο στο πορτμπαγκαζ υστερει σε σχεση με αλλα της κατηγοριας του.
Άβαταρ μέλους
By xenos
deep purple έγραψε:Xenος αν φτάσεις σε αυτές τις τιμές γιατί δεν κοιτάς W211 prefacelift ή (ακόμα καλύτερα) facelift?.

Τέτοιο λες;
Εικόνα

Δεν μου πολυαρέσει.

deep purple έγραψε:Πάντως ότι και να πάρεις κοίτα να είναι αυτόματο, μετά από μια βδομάδα δεν θα θέλεις να ξαναοδηγήσεις χειροκίνητο...

Αυτόματο από αυτόματο νομίζω έχει διαφορά. Γι αυτό ρώτησα για το αυτόματο του s60 μπας και γνωρίζει κάποιος. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#66977 Το αυτόματο του S60 είναι διποσυμπλεκτο αλλά σχετικα αργό. Είναι όμως ομαλό. Στα μείον η έλλειψη paddles.

Nokia 730 & Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By xenos
Νίκος Παππάς έγραψε:Μηπως μπερδευεις τα μοντελα ; Το V 40 εχει παρομοιους χωρους με την 1 το S60 ειναι σε αλλη κατηγορια και ειναι πολυ πιο ευρυχωρο απο τα προηγουμενα 2, μονο στο πορτμπαγκαζ υστερει σε σχεση με αλλα της κατηγοριας του.

Δε διαφωνώ ότι είναι μικρότερο. Απλά λέω ότι επειδή προτάθηκε, θα περνούσα μια βόλτα να το δω.
Το S60 όντως υστερεί σε πορτμπαγκαζ σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#67015 Αφού σκέφτεσαι Volvo, στη θέση σου τότε θα κοιτούσα αυτό. Νομίζω με λίγο παζάρι είσαι κοντά στο budget σου.

Είναι 1.6Τ, 180 άλογα οπότε πάει εξαιρετικά, έχει φοβερούς χώρους, τεράστιο πορτ-μπαγάζ, πανέμορφο, ασφαλέστατο και για μένα το ομορφότερο station της κατηγορίας...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5658129/

Εικόνα

Εικόνα

Look no further. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#67022 Με "λίγο" παζάρι.

Κι αν φορέσεις και ζαρτιέρες, θα πέσει άνετα κάτω από τα 10.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΞΕΝΟ, τρέχα στη Μινέρβα :s_bye
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#67024 Ωραίο αυτοκίνητο το v60 , το έχει ένας οικογενειακός φίλος με τον diesel των 180 αλόγων . Όντως τεράστιοι χώροι κατασκευή υπεράνω κριτικής κλπ, μοναδικό αρνητικό στα μάτια μου , ότι είναι R Design. Η ανάρτηση είναι κούτσουρο :lipsealed: , και μάλλον δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του συγκεκριμένου αμαξιού .(τουλάχιστον στα δικά μου μάτια)
Τελευταία επεξεργασία από pierce21 και 24 Ιαν 2015, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#67028 Όντως, πολύ όμορφο το συγκεκριμένο Volvo. Bonus το ότι το πλένουμε στο ίδιο πλυντήριο, το οποίο είναι εξαιρετικό (:lol:).

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:
GTS έγραψε:με αεριο του λες να παρει; Γιατι να βαλει γκαζι σε ενα τετοιο αμαξι?

Ποιό αέριο? Τι εννοείς?

Την διαβασες την αγγελια; Εχει κανει μετατροπη να καιει γκαζι. Γιαυτο το δινει, κατι δεν του καθησε καλα.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#67032 "με συστημα της κορυφαίας ολλανδικης Prins άμεσου υγρού ψεκασμού"

Ο άνθρωπας λέει ταβάνι τα 15χιλ και εσύ του προτείνεις να δώσει 18+ για αμάξι που έχει σκαλίσει κάποιος αντόνις τεαμ για να βάλει υγραέριο.

νταξ.