Dimitris_P έγραψε:του δίνουμε μία
Dimitris_P έγραψε:Να κάτι τέτοια γίνονται και πάλι μου μπαίνουν σκέψεις για synology.
Ερώτηση: Μπορώ στο synology να έχω τα data μου όπως έχω τώρα στον τρέχον σκληρό και να συγχρονίζονται αυτόματα στο synology ή πρέπει να τα μεταφέρω όλα στους σκληρούς που θα είναι στον synology;

ArrowsFA1 έγραψε:Το Dropbox μου φούλαρε και είμαι έτοιμος για την τελική απόφαση για Synology DS218+ (ή παρόμοιο αξιόλογο μοντέλο με 2 bays-υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά περίπου τα χρήματα;). Σε 2-3 χρόνια θα έχει αποσβεστεί η αξία του.....και δεν θα έχει και η Dropbox τα δεδομένα μου!
Έχω προβληματιστεί αρκετές φορές αλλά ήρθε πια η ώρα.
Όμως έχω μια κρίσιμη ερώτηση.
Κάτι που με βολεύει απίστευτα στο dropbox, είναι η δυνατότητα να συντάσσω από το κινητό ένα email (μέσω του gmail app), και να μπορώ να επισυνάπτω σε αυτό αρχεία κατευθείαν από το dropbox μου.
Θα έχω παρόμοια δυνατότητα με gmail-dsfile;

drdino έγραψε:Σε γενικές γραμμές η ονοματολογία τους είναι (συνολικός αριθμός δίσκων εσωτερικών/addons που μπορούν να κάνουν host)(χρονια παρουσίασης). Δλδ το 218 έχει 2 δίσκους και βγήκε το '18, το 220 έχει 2 δίσκους και βγήκε το '20 κλπ. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις αν κάποιο βγήκε πιο νωρίς (το 620 πχ βγήκε τέλος του 19).

το καλύτερο και ξεφεύγει από χρήση σπιτιού.
drdino έγραψε:Προφανώς.
Slim εύκολο,
SE αντίστοιχο των iphone δλδ πολύ entry-level,
J λίγο καλύτερο/σχεδόν το βασικό,
Play ταμάμ για home entertainment καθώς υποστηρίζει 4κ,
Plus καλύτερα σπεκ από το Play αλλά δεν έχουν όλα 4k transcoding, αυτή είναι η μόνη παγίδα
XS πάλι σαν τα iphoneτο καλύτερο και ξεφεύγει από χρήση σπιτιού.

Wagner669 έγραψε:Το 218+ εχει αντικατασταθεί απο το DS220+Η διαφορά τους σε χρήματα είναι πολύ μικρή οπότε το 220+ είναι καλύτερο. Αλλά:
Το οποιο
εχει 2X gigabit LAN ports με fail-over και link aggregation (στο 218+ μονο ενα)
Εχει DDR4 (στο 218+ ειναι DDR3)
εχει J4025 πιο συγχρονος επεξεργσατης (στο 218+ J3355)
CPU Bench DS218+ Celeron J3355 VS DS220+ Celeron J4025
Εκτος κ αν βρεις το 218+ με 250€ σε προσφορα, δεν υπαρχει λογος να δωσεις 310€++ για το παλιο μοντελο, οταν το 220+ ξεκιναει στα 320€

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]