Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#669763 δεν το πολυ δουλεψα γιατι βρεχει μια εβδομαδα ασταματητα αλλα απο ΣΚ θα ειμαστε οκ

δυο διαφορες βλεπω
1) ανεση ++
αυτο που επρεπε να λυγιζεις λιγο τα γονατα σε ανωμαλιες τωρα δεν υπαρχει λογο, εχει ενα μεγαλο ελατηριο το καθισμα και αποσβαινει πολυ καλα .
2) ευσταθια
κατεβαινει λιγο το κεντρο βαρους και ειναι πιο σταθερο
το εκανα ετσι και αλλιως λυγιζοντας γονατα οταν ηθελα να κανω τιποτα περιεργα S τιποτα στροφες με φορα κτλ, τωρα δε θελει

ναι εχω δει και εγω κατι reviews καποια πανε 70+ (βεβαια κοστιζουν κανα 5χιλιαρο ++)
προσωπικα δεν θα το χακαρω καν, επειδη το παιρνουνε πολυ και τα παιδια τα 25 ειναι ηδη πολλα για τη γεωμετρια του
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#669772 Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου λείπουν τα Lime & Hive από το κέντρο.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#669787 Χθες είδα σε ένα κατάστημα Τεχνοματ, ότι ξεκίνησαν να τοποθετούν φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Παραδίπλα είχε και έναν της ABB. Μου έκανε επίσης εντύπωση πως τους έχουν προσθέσει και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Προχωράει γρήγορα η φάση με την ηλεκτροκίνηση...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#669788 Ο ορθοστάτης της σέλας φαντάζομαι ότι βιδώνετε στο πλαίσιο. ?
Μου φαίνεται αρκετά ψηλός, ειδικά αν συνυπολογίσουμε το σχετικά μεγάλο βάρος του αναβάτη :lipsealed:
ελπίζω να είσαι αρκούντως αδύνατος :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
red_monster έγραψε:Ο ορθοστάτης της σέλας φαντάζομαι ότι βιδώνετε στο πλαίσιο. ?
Μου φαίνεται αρκετά ψηλός, ειδικά αν συνυπολογίσουμε το σχετικά μεγάλο βάρος του αναβάτη :lipsealed:
ελπίζω να είσαι αρκούντως αδύνατος :lol:
Η βάση πιάνει βιδωτά στο πάτωμα και εχει δυο αρθρώσεις
Και η σέλα σηκώνεται για να εχεις πιο πολυ χώρος αν θες να πας όρθιος και όλο μαζί σπάει απο τη βάση για να διπλώσεις το σκούτερ .

Ειναι αρκετά στιβαρή κατασκευή , για τα κυβικά μας (80-85 ) ειναι μια χαρά

https://www.amazon.de/dp/B08DNVP7Z9/ref ... IFb692Y3G5
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
axel12p έγραψε:Χθες είδα σε ένα κατάστημα Τεχνοματ, ότι ξεκίνησαν να τοποθετούν φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Παραδίπλα είχε και έναν της ABB. Μου έκανε επίσης εντύπωση πως τους έχουν προσθέσει και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Προχωράει γρήγορα η φάση με την ηλεκτροκίνηση...

Εικόνα
Έχουν βάλει δυο φορτιστές και στο πάρκινγκ του κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ.
Μέχρι στιγμής έχω δει ένα μη ηλεκτρικό να παρκαρει στην θέση

νεοέλληνας φορ δε γουιν.

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#669800 Τσάμπα είναι η τοποθέτηση. Τους βάζει η εταιρεία που βλέπετε στην φωτογραφία και πληρώνεται με την χρήση.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#669805 Κινέζος με τα όλα του! Έχουμε κ λέμε..
Ανάρτηση μπρος κ πίσω.
Δισκόφρενα μπρος κ πίσω .
Φλας κ φώτα led στη βάση, κ δυνατό φως led. Τα φλας έχουν ηχητικό μπιπ για να ακούει πεζός.
Βάρος αναβάτη μέχρι 120 kg, περίπου 35-40 km βγάζει, κ ταχύτητα θεωρητικά μέχρι 40km/hr, το οποίο φυσικά δεν ισχύει...
Το έχουμε στο επίπεδο 2 μέχρι 25 km/hr, κ απόδοση στο 70 % για προστασία της μπαταρίας. Λάστιχα 10inch.,με χαρακτηριστικά για χώμα..Είναι βαρύ για να το σηκώνεις 22 kg.
Έχει κλειδί!. Έχει κ καρέκλα με ανάρτηση σαν του kilo ,αλλά δεν τη βάλαμε.

Έχοντας για 8 μήνες το xiaomi το μικρό η διαφορά ποιότητας είναι χαοτική. Αν υπολογίσεις ότι έχει πολύ δύναμη, (ξεκινάει για πλάκα με σούζα )στα χέρια άπειρου το λες κ επικίνδυνο. Μαζεύει χιλιόμετρα εύκολα σε κατηφόρα γιατί δεν έχει σύστημα να φρενάρει ο κινητήρας κ να φορτίζει..

Θέλω να το δοκιμάσω σαν τρελός στην παραλία λευκό Πύργο, κ στο ποδηλατόδρομο Καραμανλή μέχρι κέντρο! Δεν βρέθηκε χρόνος ακόμα.
ΕικόναΕικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#669814 Ποιο μοντέλο είναι αν επιτρέπεται; Τα LED στο πλαί χρησιμεύουν και ως φλας;
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#669821 Kugoo m4 pro. . ,Tα πλαϊνά led που φαίνονται στη φωτό γίνονται φλας πορτοκάλι

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#669822 Η ηλεκτροκίνηση προχωρά με άλματα. Δωρεάν φορτιστές στην πλατεία της Βούλας, το Citigo ανήκει σε πρόγραμμα car sharing. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα προσελκύσει πελάτη στο σημείο που βρίσκεται.
Το i3 ήρθε να πιεί την μπύρα του κι έβγαλε τσάμπα τις μετακινήσεις 2-3 ημερών. Δωρεάν φορτιστής υπάρχει και στο MyMarket της Βάρης. Το εντυπωσιακό είναι ότι σέβονται τις θέσεις φόρτισης. Κι αν στο σούπερ μάρκετ είναι αναμενόμενο, αφού έχει πληθώρα θέσεων, δεν ισχύει το ίδιο για την πλατεία της Βούλας, όπου πάντα γίνεται σφαγή. Διπλό όφελος λοιπόν: και δωρεάν φόρτιση και θεσάρα στο κέντρο!

Το Dacia Spring κλικάρει πάρα πολλά κουτάκια επί προσωπικού:
Προσιτή τιμή
Μικρό μήκος για εύκολο παρκάρισμα
Ψηλό για εύκολο μπες βγες
Ικανοποιητικοί χώροι
Επαρκής αυτονομία, ακόμα και για μονοήμερες εκδρομές
Επαρκείς επιδόσεις για τις διαδρομές που καλείται να καλύψει

Μένει να δούμε αν θα είναι προσεγμένο σε θέματα παθητικής αμάθειας και πόσο θα κοστίσει τελικά. 12 χιλιάρικα θα ήταν λουκούμι!

Θα γίνει τρελό σουξέ; Νομίζω πως όχι. Για να αγοράσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα, πρέπει να έχεις εξασφαλισμένη την καθημερινή φόρτιση, ήτοι να μπορείς να το φορτίζεις σπίτι σου. Δηλαδή να είσαι μεσαίο εισόδημα και πάνω, για να έχεις είτε μονοκατοικία είτε εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης στην πολυκατοικία. Ε, αυτά τα εισοδήματα ντρέπονται να αγοράσουν Dacia.

ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#669856 Το καλό με την Dacia είναι ότι έχει από πίσω της την Renault, η οποία διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης. Οπότε δεν είναι τόσο "ρίσκο" η αγορά του, παρά την χαμηλή του τιμή. Έχω την εντύπωση πως πέρα από τις πόλεις (όπου υπάρχει το θέμα της φόρτισης), θα είναι καλή επιλογή και για νησιά (είτε για προσωπική χρήση, είτε για ενοικίαση)!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#669867 Η Blink έχει βάλει φορτιστες και στα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος.

< Note 8 >