Δεν μιλαω για δοκιμες. Ανοιξαμε τα αρχεια και ειδαμε τι εχει γινει.

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti

panos2171 έγραψε:Κάπου εκεί είχαμε συναντηθεί.![]()
Εμένα δε μου άρεσε και τόσο γιατί ο καθένας έβαζε αυτό που του άρεσε και ίσως θα μπορούσε να ήταν καλύτερος από τους άλλους. Και οκ υπήρχαν ωραία combos αλλά κάποια στιγμή πρέπει να χε παίξει και το ruf yellowbird σε βροχήκαι κάτι αντίστοιχα.

timkoul έγραψε:Τις διαφορες στα BTCC τις βρηκαμε. Απο που προερχονται και ποσο ειναι ακριβως. Το συζηταμε με ποιο τροπο θα τις ισορροπησουμε τωρα.

cabala10 έγραψε:θα βαλετε 50 κιλα μπαλατσ στον g?
George_Prix έγραψε:timkoul έγραψε:Τις διαφορες στα BTCC τις βρηκαμε. Απο που προερχονται και ποσο ειναι ακριβως. Το συζηταμε με ποιο τροπο θα τις ισορροπησουμε τωρα.
Με μπερδεψες ρε Τιμο...
Τι εννοεις "Τις διαφορες στα BTCC τις βρηκαμε. Απο που προερχονται και ποσο ειναι ακριβως."?
Τι εννοεις "Ανοιξαμε τα αρχεια και ειδαμε τι εχει γινει"?
Τι καινουργια στοιχεια βρεθηκαν που αγνοω?

timkoul έγραψε:Για τωρα θα ισορροπησουμε τα αυτοκινητα και μονο.
Για επομενο πρωταθλημα touring cars (οποια κι αν ειναι αυτα) θα παιζει και sucess balast.
Γενικα το σωστο ειναι να εχεις στανταρ κανονισμους απο την αρχη της χρονιας οι οποιοι δεν θα αλλαζουν. Απλα εμεις το ξεκινησαμε για χαβαλε στο μεταξυ μας και δεν δωσαμε βαση. Κι οταν μαζευτηκαν πολλοι, αρχισαν τα οργανα...
timkoul έγραψε:George_Prix έγραψε:timkoul έγραψε:Τις διαφορες στα BTCC τις βρηκαμε. Απο που προερχονται και ποσο ειναι ακριβως. Το συζηταμε με ποιο τροπο θα τις ισορροπησουμε τωρα.
Με μπερδεψες ρε Τιμο...
Τι εννοεις "Τις διαφορες στα BTCC τις βρηκαμε. Απο που προερχονται και ποσο ειναι ακριβως."?
Αγνοεις γενικως (κι εμεις αγνοουσαμε μεχρι χτες) γιατι μεχρι προσφατα δεν ειχαμε στοιχεια, απλα βλεπαμε τους χρονους που κανει ο κοσμος. Καναμε κι εμεις δοκιμες και ειδαμε διαφορες αλλα ηταν διαφορες που μεταβαλονταν αναλογα την πιστα.
Προσφατα ανοιξαμε τα αρχεια των αυτοκινητων και ειδαμε που διαφερει η Alfa απο αλλα. Ειδαμε τα νουμερα και τα settings. Μιλαω για τα αρχεια των αυτοκινητων μεσα στο content.
Υπαρχει διαφορα στο βαρος αλλα αυτη ειναι μικρη, ειναι 30Kg κι ακομα κι αν βαλεις ballast δεν αλλαζει πολυ η αποσταση. Η μεγαλη διαφορα ειναι στο aero. Αλλα ακομα δεν εχουμε αποφασισει τι θα κανουμε και πως θα το ¨ισιωσουμε¨ αυτο...

timkoul έγραψε:George_Prix έγραψε:timkoul έγραψε:Τις διαφορες στα BTCC τις βρηκαμε. Απο που προερχονται και ποσο ειναι ακριβως. Το συζηταμε με ποιο τροπο θα τις ισορροπησουμε τωρα.
Με μπερδεψες ρε Τιμο...
Αγνοεις γενικως (κι εμεις αγνοουσαμε μεχρι χτες) γιατι μεχρι προσφατα δεν ειχαμε στοιχεια, απλα βλεπαμε τους χρονους που κανει ο κοσμος. Καναμε κι εμεις δοκιμες και ειδαμε διαφορες αλλα ηταν διαφορες που μεταβαλονταν αναλογα την πιστα.
Προσφατα ανοιξαμε τα αρχεια των αυτοκινητων και ειδαμε που διαφερει η Alfa απο αλλα. Ειδαμε τα νουμερα και τα settings. Μιλαω για τα αρχεια των αυτοκινητων μεσα στο content.
Υπαρχει διαφορα στο βαρος αλλα αυτη ειναι μικρη, ειναι 30Kg κι ακομα κι αν βαλεις ballast δεν αλλαζει πολυ η αποσταση. Η μεγαλη διαφορα ειναι στο aero. Αλλα ακομα δεν εχουμε αποφασισει τι θα κανουμε και πως θα το ¨ισιωσουμε¨ αυτο...

cabala10 έγραψε:κακα τα ψεμματα ο μονος τροπος ειναι να παιζουν με αμαξια σε στοκ καταστασεις
) σαρωνει τα κατσαρολικα. Εφοσον λοιπον δεν παιζει ενδιαφερον να φανει η ταδε μαρκα, ας εχουν ολοι το ιδιο αμαξι ωστε να υπαρχει ο μεγιστος ανταγωνισμος και οι ελαχιστες γκρινιες.

...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]