Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#668432 Επειδή έχω και τέτοιο 18v με πτυσσόμενο εύκαμπτο σωλήνα κιόλας όχι.
Πρέπει ουσιαστικά να πέφτεις στα 4 για να κάνεις σωστή δουλειά.
Εκείνο βολεύει για καναπέδες, τραπέζια, μαστορέματα, αυτοκίνητα κοκ

Με το στικ ειδικά σε σκάλες και κάτω από τραπέζια κι έπιπλα είναι παιχνιδάκι.

Είχα πάρει μια της πλάκας Silvercrest από τα Lidl έτσι για δοκιμή και τελικά αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη, για αυτό όταν έσπασε παρήγγειλα απευθείας μια καλύτερη.

Τα λεφτά φυσικά που ζητάει η Dyson δεν τα έδινα με τίποτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
dimik έγραψε:Επειδή έχω και τέτοιο 18v με πτυσσόμενο εύκαμπτο σωλήνα κιόλας όχι.
Πρέπει ουσιαστικά να πέφτεις στα 4 για να κάνεις σωστή δουλειά.
Εκείνο βολεύει για καναπέδες, τραπέζια, μαστορέματα, αυτοκίνητα κοκ

Με το στικ ειδικά σε σκάλες και κάτω από τραπέζια κι έπιπλα είναι παιχνιδάκι.

Είχα πάρει μια της πλάκας Silvercrest από τα Lidl έτσι για δοκιμή και τελικά αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη, για αυτό όταν έσπασε παρήγγειλα απευθείας μια καλύτερη.

Τα λεφτά φυσικά που ζητάει η Dyson δεν τα έδινα με τίποτα.

< >

Dimik
Μιλας για ενα πραγμα που ειναι κατι λιγοτερο απο το κονταρι της κανονικης σκουπας συν το σκουπακι απο πανω
... μου μοιαζει σαν να εχεις 1 σκουπα κανονικη, 1/2 σκουπα για σκυλι και μπισκοτα, και σκουπακι κανονικο για ψιχουλα καπως.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#668449 Έχω ένα σκουπάκι χειρός για ψηλές επιφάνειες, ένα -αρκετά δυνατότερο- σκουπάκι με κοντάρι για σκάλες και μικροσκουπίσματα, μια ρομπότ για κάθε μέρα και μια Miele θηρίο για την γενική καθαριότητα του ΣΚ.

Το χειρός ας πούμε ότι αγοράστηκε και μας έμεινε μιας και η χρήση του πλεον είναι σπάνια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#668458 Εχω μια μεγαλη σκουπα για το εβδομαδιαιο, και μια swiffer για το καθημερινο.
Σκουπακι ειχαμε αλλα οταν χαλασε δεν ξαναπηραμε. Μια χαρα ειμαστε κι ετσι.

Αλλα, δεν εχω σκυλο και δεν μαδαω :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Νίκος Παππάς έγραψε:https://www.tsampas.gr/product/8000/aeg-30006vl-wn-koyzina-me-keramiki-estia-leyki-se-12-atokes-doseis-

Μεγαλυτερος φουρνος και ατοκες δοσεις και καλυτερες κριτικες

Θα ελεγχθεί. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω καταλάβει τι σόι είναι αυτές οι σκούπες. Πού πλεονεκτούν σε σχέση με τις συμβατικές;

Στο ότι δεν κουβαλάς την άλλη, βάλε-βγάλε πρίζα, χτύπα τοίχους με το κοντάρι ή με τον κουβά στο πέρασμά σου κλπ :lol: . Έχω μια τέτοιου τύπου και μια συμβατική και η συμβατική δεν έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και καιρό. Ενδελεχές καθάρισμα σε μπάζα ανακαίνισης δεν θα κάνεις βέβαια, ούτε η μπαταρία φτάνει ούτε είναι φτιαγμένες για αυτό. :lol:

Δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους καθώς ο καθένας μας έχει άλλα στάνταρντς, αλλά αν βαριόμουν να καθαρίσω κάτι με τη συμβατική, με το stick δεν το σκέφτομαι 2η φορά.

Αντίστοιχα έχω και ένα σκουπάκι χειρός το οποίο παίζει στα πολύ μικρά ατυχήματα, όπως και στο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
funkyreverend έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω καταλάβει τι σόι είναι αυτές οι σκούπες. Πού πλεονεκτούν σε σχέση με τις συμβατικές;

Στο ότι δεν κουβαλάς την άλλη, βάλε-βγάλε πρίζα, χτύπα τοίχους με το κοντάρι ή με τον κουβά στο πέρασμά σου κλπ :lol: . Έχω μια τέτοιου τύπου και μια συμβατική και η συμβατική δεν έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και καιρό. Ενδελεχές καθάρισμα σε μπάζα ανακαίνισης δεν θα κάνεις βέβαια, ούτε η μπαταρία φτάνει ούτε είναι φτιαγμένες για αυτό. :lol:

Δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους καθώς ο καθένας μας έχει άλλα στάνταρντς, αλλά αν βαριόμουν να καθαρίσω κάτι με τη συμβατική, με το stick δεν το σκέφτομαι 2η φορά.

Αντίστοιχα έχω και ένα σκουπάκι χειρός το οποίο παίζει στα πολύ μικρά ατυχήματα, όπως και στο αυτοκίνητο.

Και εμείς ακριβώς έτσι είμαστε. Για ψίχουλα σε τραπέζια το σκουπάκι, για το πάτωμα μία τέτοια σκούπα μπαταρίας και μια με πρίζα για την εβδομαδιαία καθαριότητα. Πριν κανένα μήνα ο μεγάλος έβαλε την ηλεκτρική να ρουφήξει το νερό από τον κουβά της σφουγγαρίστρας... Η σκούπα είναι με κάδο κ όχι με σακούλα. Έπεσε μετά καθαριότητα να καθαριστεί όλη από μέσα, παρήγγειλα νέα φίλτρα κτλ. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι ο ίδιος με το ηλ. ρεύμα. Και κάπως έτσι κυλάει η ζωή :s_crazy :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#668530 Με το stick δεν υπάρχει λόγος για σκουπάκι, φαντάζομαι και τα δικά σας stick έχουν αξεσουάρ για "κοντό". Το μακρύ δλδ να είναι αποσπώμενο
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#668561 Αναγνωρίζω τη χρησιμότητα του στικ αλλά πιάνει επιπλέον χώρο. Δεν μπορείς να το έχεις πχ στον πάγκο της κουζίνας άμεσα πρόχειρο. Και από την άλλη δεν είναι όσο δυνατή είναι η κανονική σκούπα. Για μένα τελικά είναι θέμα χώρου, αν είχα μεγάλη κουζίνα που να μπορώ να το κρεμάσω στον τοίχο χωρίς να ενοχλεί ίσως είναι εξαιρετική λύση. Αν όμως είναι να είναι σε κάποια αποθήκη ή ντουλάπι μαζί με την κανονική σκούπα τότε δεν είναι τόσο σπέσιαλ και καταπληκτικό.

Το σκουπάκι της κουζίνας ψόφησε πριν 2 χρόνια και ζούσαμε μια χαρά και χωρίς αυτό μέχρι που αποκτήσαμε ζώο. Πρόσφατα ξαναγοράσαμε σκουπάκι, σαφώς δυνατότερο για να ρουφάει τριχάκια και το χώμα της γάτας που αφού κάνει την ανάγκη της παίρνει λιγάκι στις πατούσες της.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimik έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Έχω μια σκούπα στικ Dibea T6 αλλά δείχνει να ζορίζεται παρόλο που καθαρίζεται.

Ψάχνω κάτι πιο δυνατό (πάλι σε ίδιο στυλ, επαναφορτιζόμενο στικ) για καθημερινή χρήση και να τα πηγαίνει καλά και με τις μεγάλες τρίχες του σκύλου. Μέχρι 200-250 μην ξεφύγουμε
Jimmy Jv83, από αποθηκη Τσεχίας, είχε κοντά στα 190 πριν από 1-2 βδομάδες.

< >

Τόσο καλή είναι; Τώρα έχει πάει στα 400+ :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#668575 235€ την βλέπω https://www.banggood.com/JIMMY-JV83-Sti ... rehouse=HK

Είναι δυνατή, κρατάει αρκετά και έχει το πλεονέκτημα οτι αλλάζει η μπαταρία.

Εναλλακτικά Dreame v10 από Τσεχία 184€ με παρόμοια χαρακτηριστικά

https://www.banggood.com/Dreame-V10-Han ... rehouse=CZ
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#668648 https://www.plaisio.gr/xiaomi-skoupa-ro ... op_3551229
Xiaomi Essential Mi mop
Στα 160ευρώ με την επιστροφή της Eurobank αξίζει;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#668649 Ρομποτοσκουπα αγαπαμε τελικα?

Το σπιτι ειναι μικρο, σε λιγο θα εχει χαλιά (οχι τεραστια) και καθε εβδομαδα περναει σκουπισμα σφουγγαρισμα με ζηλο, γιατι οι απαιτησεις του αφεντικου ειναι μεγαλες.

- διαβαζω οτι παιζουν και σκουπες με σφουγγαρισμα... δεν εχω ξυλο κατω που ειναι πιο βολικο σε τετοια. Λεει τιποτα το αποτελεσμα ή ειναι gimmick?

- μια "οχι εξυπνη" (να μη χαρτογραφει) ειναι σημαντικα υποδεεστερη των αλλων?

- απο θορυβο τι λεει? Δουλεια γινεται απο το σπιτι.

Edit
:lol: το παραπανω ποστ την ωρα που εγραφα μαλλον δεν ειμαι μονος
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Γιώργης έγραψε:https://www.plaisio.gr/xiaomi-skoupa-rompot-essential-mi-mop_3551229
Xiaomi Essential Mi mop
Στα 160ευρώ με την επιστροφή της Eurobank αξίζει;

H τιμή είναι εξαιρετική. Χωρίς να την έχω, θα σου έλεγα όρμα. Από την στιγμή που την υποστηρίζει η Xiaomi , η εφαρμογή της είναι η πιο "δουλεμένη" άρα αναμένω να δουλεύει εξαιρετικά, αντίστοιχα με την Roborock που είναι ακριβότερη.