Πηρα αποφαση να σταματησω και απο τα δυο πρωταθληματα. BTCC δεν ξανατρεχω ποτε και GT3 μπορει να τρεχω μια στο τοσο αν μου αρεσει η πιστα.
Γιατι τι εγινε ωρε?
Πηρα αποφαση να σταματησω και απο τα δυο πρωταθληματα. BTCC δεν ξανατρεχω ποτε και GT3 μπορει να τρεχω μια στο τοσο αν μου αρεσει η πιστα.
Geo f1 έγραψε:Πηρα αποφαση να σταματησω και απο τα δυο πρωταθληματα. BTCC δεν ξανατρεχω ποτε και GT3 μπορει να τρεχω μια στο τοσο αν μου αρεσει η πιστα.
![]()
![]()
Γιατι τι εγινε ωρε?

timkoul έγραψε:Θα σου πω ενα μυστικο. Εγω χτες οδηγησα για πρωτη φορα το Avensis στα ελευθερα πριν τον αγωνα. Καμμια προπονηση, καμμια βολτα πιο πριν, καμμια προσπαθεια για κατι καλυτερο. Απλα απολαμβανα το παιχνιδι. Μονο για χτες ομως. Για την αλλη βδομαδα το παω αλλιως το εργο. Δοκιμασε το κι εσυ, θα βρεις ισορροπια, απλα τωρα ειναι κατι καινουριο, εχεις πεσει με τα μουτρα και πιστευεις οτι εισαι σε στραβο δρομο. Βασικα τιποτα δεν εχει γινει, ολα καλα ειναι, κανεις δεν σκαει στην πραγματικοτητα. Ο cabala10 να ρθει κι ειμαστε παραδεισος....![]()

George_Prix έγραψε:timkoul έγραψε:Θα σου πω ενα μυστικο. Εγω χτες οδηγησα για πρωτη φορα το Avensis στα ελευθερα πριν τον αγωνα. Καμμια προπονηση, καμμια βολτα πιο πριν, καμμια προσπαθεια για κατι καλυτερο. Απλα απολαμβανα το παιχνιδι. Μονο για χτες ομως. Για την αλλη βδομαδα το παω αλλιως το εργο. Δοκιμασε το κι εσυ, θα βρεις ισορροπια, απλα τωρα ειναι κατι καινουριο, εχεις πεσει με τα μουτρα και πιστευεις οτι εισαι σε στραβο δρομο. Βασικα τιποτα δεν εχει γινει, ολα καλα ειναι, κανεις δεν σκαει στην πραγματικοτητα. Ο cabala10 να ρθει κι ειμαστε παραδεισος....![]()
Εγω Τιμο ΔΥΣΤΥΧΩΣ κατεβαινω στην πιστα μονο για να κερδισω και θεωρω αποτυχια οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα. Εχω αυτο το κουσουρι να πιεζω τον εαυτο μου περισσοτερο απο οσο πρεπει (οχι μονο στο assetto) και το αποτελεσμα ειναι να μην ευχαριστιεμαι ΤΙΠΟΤΑ (αφου υπαρχει λιγο ψηλοτερα να στοχευσουμε σε ολους τους τομεις της ζωης μας και φυσικα λιγα ακομα χιλιοστα να ροκανισουμε μεσα στην πιστα). ΑΡΡΩΣΤΙΑ σας λεω ρε παιδια!!! Χαλιεμαι απο μονος μου!!!
Ξερω οτι θα με πεις υπερβολικο, αλλα ακομα και χθες που πηρα pole, 2 νικες και εκανα fastest lap και στους 2 αγωνες, δεν το χαρηκα οσο θα ηθελα. Γιατι με το σκυλι που με δαγκωσε στο χερι το Σαββατο (τα εγραψα στο τοπικο με τα ζωα) εχασα 2 μερες προπονηση. Και μετα ετρεχα πανικοβλητος να καλυψω εδαφος. Χθες ολο το απογευμα πριν τον αγωνα κατεβαζα συνεχεια δεκατακια. Μπηκα δηλαδη στην πιστα για τον αγωνα και δεν αισθανομουνα 100% ετοιμος. Με τετοιο αρρωστημενο τροπο σκεψης και τελειομανεια που εχω, το καλυτερο για την ψυχικη μου υγεια ειναι να χαλαρωσω λιγο. Και πιστεψε με, ακομα και το προσωπικο μου personal best να κυνηγαω στο σπιτι μονος μου, ειναι αρκετο για να ιδρωσω τη φανελα και να γουσταρω. Δε θα μου ανεβασει περισσοτερο την ψυχολογια να παρω το πρωταθλημα. Αυτο που θα με ανεβασει ειναι η πραγματικη χαρα του παιχνιδιου την οποια εχανα μεσα στην πωρωση μου. Αν καταφερω με αυτη μου την αποφαση να ειμαι πιο χαρουμενος, θα φανει στο προσεχες μελλον

timkoul έγραψε:Μην του λες τετοια, θα κατσει να μαθει ολες τις πιστες απ' εξω... !!!!![]()
![]()
![]()
cabala10 έγραψε:George_Prix έγραψε:timkoul έγραψε:Θα σου πω ενα μυστικο. Εγω χτες οδηγησα για πρωτη φορα το Avensis στα ελευθερα πριν τον αγωνα. Καμμια προπονηση, καμμια βολτα πιο πριν, καμμια προσπαθεια για κατι καλυτερο. Απλα απολαμβανα το παιχνιδι. Μονο για χτες ομως. Για την αλλη βδομαδα το παω αλλιως το εργο. Δοκιμασε το κι εσυ, θα βρεις ισορροπια, απλα τωρα ειναι κατι καινουριο, εχεις πεσει με τα μουτρα και πιστευεις οτι εισαι σε στραβο δρομο. Βασικα τιποτα δεν εχει γινει, ολα καλα ειναι, κανεις δεν σκαει στην πραγματικοτητα. Ο cabala10 να ρθει κι ειμαστε παραδεισος....![]()
Εγω Τιμο ΔΥΣΤΥΧΩΣ κατεβαινω στην πιστα μονο για να κερδισω και θεωρω αποτυχια οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα. Εχω αυτο το κουσουρι να πιεζω τον εαυτο μου περισσοτερο απο οσο πρεπει (οχι μονο στο assetto) και το αποτελεσμα ειναι να μην ευχαριστιεμαι ΤΙΠΟΤΑ (αφου υπαρχει λιγο ψηλοτερα να στοχευσουμε σε ολους τους τομεις της ζωης μας και φυσικα λιγα ακομα χιλιοστα να ροκανισουμε μεσα στην πιστα). ΑΡΡΩΣΤΙΑ σας λεω ρε παιδια!!! Χαλιεμαι απο μονος μου!!!
Ξερω οτι θα με πεις υπερβολικο, αλλα ακομα και χθες που πηρα pole, 2 νικες και εκανα fastest lap και στους 2 αγωνες, δεν το χαρηκα οσο θα ηθελα. Γιατι με το σκυλι που με δαγκωσε στο χερι το Σαββατο (τα εγραψα στο τοπικο με τα ζωα) εχασα 2 μερες προπονηση. Και μετα ετρεχα πανικοβλητος να καλυψω εδαφος. Χθες ολο το απογευμα πριν τον αγωνα κατεβαζα συνεχεια δεκατακια. Μπηκα δηλαδη στην πιστα για τον αγωνα και δεν αισθανομουνα 100% ετοιμος. Με τετοιο αρρωστημενο τροπο σκεψης και τελειομανεια που εχω, το καλυτερο για την ψυχικη μου υγεια ειναι να χαλαρωσω λιγο. Και πιστεψε με, ακομα και το προσωπικο μου personal best να κυνηγαω στο σπιτι μονος μου, ειναι αρκετο για να ιδρωσω τη φανελα και να γουσταρω. Δε θα μου ανεβασει περισσοτερο την ψυχολογια να παρω το πρωταθλημα. Αυτο που θα με ανεβασει ειναι η πραγματικη χαρα του παιχνιδιου την οποια εχανα μεσα στην πωρωση μου. Αν καταφερω με αυτη μου την αποφαση να ειμαι πιο χαρουμενος, θα φανει στο προσεχες μελλον
και εγω ακριβως τα ιδια μεσα και εξω απο το σιμ τελικα αρχισα να κατεβαζω αυτες τις τεραστειες πιστες που δεν ειχαν κανενα σκοπο και απλα οδηγουσα περα δωθε για ωρες να ξελαμπικαρω δεν γινεται να κανεις συνεχεια προπονηση λες και εισαι ο σουμαχερ μερα νυχτα

cabala10 έγραψε:βγαλε το flare ωστε να κανεις κανονικο 60 fps recording

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]