Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
cabala10 έγραψε:αμαξι γιοκ εδω και χρονια εφυγε για να καλυψω τα λεφτα για τους χιαστους :lol: :lipsealed:
ειχα μια gulia quadrifoglio ενως φιλου γιατι ηταν στο νοσοκομειο αρκετο καιρο και δεν ηθελε να καθεται αλλα και αυτο οπως ηταν φυσικο εφυγε..
τωρα μενει η ανηψουλα τα εμβολια της οι εξετασεις μπλα μπλα :svivhaha:
αλλα ναι θελω να πιστευω οτι μεσα σε ενα μηνα θα παρω μια ξανα γιατι με τρωει το ποδι μου :lol:

Μετα που ειπα αυτο...
George_Prix έγραψε:...Μονο 10 γκαζιες λιγοτερες που θα ριξεις με το αμαξι γιατι εχεις ξεκαβ...σει με το sim, τα γλυτωσες μανι μανι απο τη βενζινη τα λεφτα :s_tongue

Σκεφτηκα κι αλλο επιχειρημα αλλα βαριομουνα να κανω edit. Αλλα αφου βλεπω οτι σε τρωει, θα συνεχισω τον προσηλυτισμο :lol:

Αν βαλεις στο λογαριασμο και ποσες εξοδους θα γλυτωσεις γιατι απλα θα περνας καμποσες φορες καλυτερα με το sim απο το να βγεις εξω να κανεις "μια απο τα ιδια", μιλαμε οτι θα βγαλεις και μεροκαματο απο πανω Καμπαλα μου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
George_Prix έγραψε:
cabala10 έγραψε:αμαξι γιοκ εδω και χρονια εφυγε για να καλυψω τα λεφτα για τους χιαστους :lol: :lipsealed:
ειχα μια gulia quadrifoglio ενως φιλου γιατι ηταν στο νοσοκομειο αρκετο καιρο και δεν ηθελε να καθεται αλλα και αυτο οπως ηταν φυσικο εφυγε..
αλλα ναι θελω να πιστευω οτι μεσα σε ενα μηνα θα παρω μια ξανα γιατι με τρωει το ποδι μου :lol:

Μετα που ειπα αυτο...
George_Prix έγραψε:...Μονο 10 γκαζιες λιγοτερες που θα ριξεις με το αμαξι γιατι εχεις ξεκαβ...σει με το sim, τα γλυτωσες μανι μανι απο τη βενζινη τα λεφτα :s_tongue

Σκεφτηκα κι αλλο επιχειρημα αλλα βαριομουνα να κανω edit. Αλλα αφου βλεπω οτι σε τρωει, θα συνεχισω τον προσηλυτισμο :lol:

Αν βαλεις στο λογαριασμο και ποσες εξοδους θα γλυτωσεις γιατι απλα θα περνας καμποσες φορες καλυτερα με το sim απο το να βγεις εξω να κανεις "μια απο τα ιδια", μιλαμε οτι θα βγαλεις και μεροκαματο απο πανω Καμπαλα μου :rtfm:

βρε ναι το ξερω ασε που ειναι και μια καλη προπονηση τωρα που δεν βγαινω και πολυ λογο ιου.. παλια το εβαζα στο 87% ffb και μεσα σε 20-30 γυρουν ειχα μια λιμνη στα ποδια μου
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
cabala10 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Μετα που ειπα αυτο...

βρε ναι το ξερω ασε που ειναι και μια καλη προπονηση τωρα που δεν βγαινω και πολυ λογο ιου.. παλια το εβαζα στο 87% ffb και μεσα σε 20-30 γυρουν ειχα μια λιμνη στα ποδια μου

Να χαρω εγω τον ομοιοπαθοντα :lol:

Ξεκιναω με μια στιβα μπλουζακια (ειδικα τωρα που ηταν καλοκαιρι). Μετα το practice αλλαζω το πρωτο. Μετα το quali παλι. Ομοιως μετα τον καθε αγωνα! Φετες δε θα γινω τωρα στα γεραματα, αλλα μιλαμε για κανονικη γυμναστικη τουλαχιστον 1 ωρα τη μερα!
Άβαταρ μέλους
By cabala10
George_Prix έγραψε:
cabala10 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Μετα που ειπα αυτο...

Να χαρω εγω τον ομοιοπαθοντα :lol:

Ξεκιναω με μια στιβα μπλουζακια (ειδικα τωρα που ηταν καλοκαιρι). Μετα το practice αλλαζω το πρωτο. Μετα το quali παλι. Ομοιως μετα τον καθε αγωνα! Φετες δε θα γινω τωρα στα γεραματα, αλλα μιλαμε για κανονικη γυμναστικη τουλαχιστον 1 ωρα τη μερα!

χαλαρα ειδικα οταν μιλαμε για mods τυπου transfaragan που πρεπει να εισαι on edge στο τελος και το μυαλο σου ειναι κουρασμενο
η πιστες σαν την αγαπημενη μου

ολο stuttering ετρεχα με 2gb αλλα παλια καταφερα το wr :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
George_Prix έγραψε:Μαχιμος! Αλλα την πιστα μονο που την ειδα ψυχοπλακωθηκα :lol:

ναι η αλλη ειναι πιστα για @@ ειδικα με κατι λαφερραρι εκει πανω ειναι μουρλια αλλα...καλη τυχη να το κρατησεις στον δρομο χωρις tc :lol:
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#668477 Σημερα Monza με BTCC, κοφτες ολη την ωρα, θα μαζευουμε μπιελες απο τις κερκιδες..... :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:Σημερα Monza με BTCC, κοφτες ολη την ωρα, θα μαζευουμε μπιελες απο τις κερκιδες..... :metalo: :lol:

Μη με αγχωνεις τωρα! Παιζει το ενδεχομενο να σπασουμε? :dizzy:

Κατα τ' αλλα ποτε δε μου αρεσε η Monza. Σε παιρνει ο υπνος στην ευθεια, 1-2 στροφες. Παλι υπνος στην επομενη ευθεια, αντε ξανα 1-2 στροφες. Ειδικα με τα BTCC που δεν εχουν τελικες, ατελειωτη η ευθεια!!!

Το βασικο ερωτημα στη Monza ειναι το εξης ομως:
Ποιος θα προλαβει να φρεναρει και ποιος θα πρωτοχωρεσει σε κεινο το εσακι μετα την εκκινηση :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
George_Prix έγραψε:
timkoul έγραψε:Σημερα Monza με BTCC, κοφτες ολη την ωρα, θα μαζευουμε μπιελες απο τις κερκιδες..... :metalo: :lol:

Μη με αγχωνεις τωρα! Παιζει το ενδεχομενο να σπασουμε? :dizzy:

Κατα τ' αλλα ποτε δε μου αρεσε η Monza. Σε παιρνει ο υπνος στην ευθεια, 1-2 στροφες. Παλι υπνος στην επομενη ευθεια, αντε ξανα 1-2 στροφες. Ειδικα με τα BTCC που δεν εχουν τελικες, ατελειωτη η ευθεια!!!

Το βασικο ερωτημα στη Monza ειναι το εξης ομως:
Ποιος θα προλαβει να φρεναρει και ποιος θα πρωτοχωρεσει σε κεινο το εσακι μετα την εκκινηση :metalo: :lol:

οι ταριφες του ρεντ μπουλ ρινκγ σιγουρα θα την δουν στουκας :lol:
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#668586 Χωρεσαμε τελικα μια χαρα. Ουτε εγω δεν το περιμενα να πως την αληθεια....
cabala10 ποτε ερχεσαι ειπες.... ?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
timkoul έγραψε:Χωρεσαμε τελικα μια χαρα. Ουτε εγω δεν το περιμενα να πως την αληθεια....
cabala10 ποτε ερχεσαι ειπες.... ?

οταν βρω τιμονιερα :lol:
Άβαταρ μέλους
By timkoul
Geo f1 έγραψε:Παλι σαρωσε ο George διαβάζω..

.

Ναι ρε, δεν πιανεται στα BTCC!!
Στα GT3 την αλλη βδομαδα τον περιμενω στη γωνια ομως... :s_gamer :eat: :s_bomb
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#668596 Εγω επαιξα χθες μετα απο πολυ καιρο λιγο rfactor.
Με αυτο το μωρο

Εικόνα

Ειχα να μπω καιρο...μεχρι να κανει ta updates ,να σεταρουμε λιγο την νεα οθονη, ε ο καθαρος χρονος παιχνιδου να ηταν κανα 10λεπτο. :(
Σας ζηλευω πολυ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Παλι σαρωσε ο George διαβάζω..

.

Ναι ρε, δεν πιανεται στα BTCC!!
Στα GT3 την αλλη βδομαδα τον περιμενω στη γωνια ομως... :s_gamer :eat: :s_bomb

Φιλε τα ειπαμε και στο group αλλα αφου εχουμε ανοιξει την κουβεντα και στο petrolheads ας τα πω κι εδω...

Πηρα αποφαση να σταματησω και απο τα δυο πρωταθληματα. BTCC δεν ξανατρεχω ποτε και GT3 μπορει να τρεχω μια στο τοσο αν μου αρεσει η πιστα.