Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#667637 Εμείς ευτυχώς πήραμε πολύ ελαφρύ ποδήλατο που όντως κάνει μεγάλη διαφορά σε παιδάκι. Αλλά παιδευτήκαμε για καιρό με τις βοηθητικές. Γιατί από τη μία ήθελε να μάθει, ζηλεύοντας τα προχωρημένα παιδιά, από την άλλη δυσκολευόταν να προοδεύσει. Και για αυτό απέφευγε το ποδήλατο και συνέχιζε με το πατίνι. Μέχρι που ο γονιός είδε κι απόειδε και πέταξε τις βοηθητικές κρατώντας αυτός το σώμα του παιδιού αρχικά τη σέλλα μετά μέχρι που αρκετά γρήγορα (ευτυχώς για τη μέση μου) η κόρη ανέκραξε, κάνω ποδήλατο μόνη μου και είναι τόσο εύκολο.
Αν ξανάρχιζα από την αρχή ποδήλατο ισορροπίας και ποτέ βοηθητικές.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#667638 Σήμερα δοκίμασα την πρώτη μακρινή βόλτα με τον μεγάλο. Με το 16άρι του ποδήλατο διανύσαμε απόσταση 6 χλμ. που βγήκε εύκολα. Με μικρές ταχύτητες φυσικά. Στα 3 χλμ. σκέφτηκα να επιστρέψουμε επειδή φοβήθηκα μη κουραστεί στην επιστροφή, που ήταν κ κάπως ανηφορική. Τελικά σε μια αλάνα δίπλα στο σπίτι έκανε άλλα 15 λεπτά βόλτες μέσα στις "λίμνες" από νερά. Έκανε το μπουφάν μούσκεμα έως την κουκούλα και το παντελόνι. Ευτυχώς όταν πήγαμε μετά σπίτι δεν τα άκουσα από τη :inlove: :lol: . Τόνισα την χαρά του για τα νερά ώστε να γλιτώσω εγώ :lol:

Πρέπει να του πάρω λασπωτήρες :superman:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#667662 Χωρίς λασπωτήρες, εννοείται ότι φτάνουν μέχρι το κεφάλι οι λάσπες!

Για ποδήλατο με βοηθητικές, από τι ηλικία θα ήταν καλό να τις αφαιρέσεις; Μιλάμε για παιδάκι που δεν είχε ποτέ ποδήλατο ισορροπίας και κάνει από την αρχή μόνο με βοηθητικές.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
axel12p έγραψε:Χωρίς λασπωτήρες, εννοείται ότι φτάνουν μέχρι το κεφάλι οι λάσπες!

Για ποδήλατο με βοηθητικές, από τι ηλικία θα ήταν καλό να τις αφαιρέσεις; Μιλάμε για παιδάκι που δεν είχε ποτέ ποδήλατο ισορροπίας και κάνει από την αρχή μόνο με βοηθητικές.
Αφήστε τα παιδια να λερωθουν.
Η χαρά στο προσωπο τους αξίζει περισσοτερο απο το καθάρισμα του ρουχου.

Στο ερώτημα, εξαρτάται από το παιδι.
Πόσο ασχολείται. Πόσο του αρέσει.

Ο δικός μου στα 4 πήγαινε χωρίς βοηθητικές, φίλος του καλός λίγο πριν τα 8.

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#680391 Θυμάμαι τα Χριστούγεννα κατεβάζαμε το κάστρο και το τρενάκι...

Εδώ έχουμε καουμπόηδες, Ινδιάνους και τον στρατό!

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#680430 Ωπ δικός μας playmobilας

Περιμένω πως και πως να φτάσουμε εκεί, έχω κρατημένο πολύ πράμα κι εγώ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#680431 χαχα ποτε δεν μπορεσα να του "περασω" τους καουμποιδες, ισως ακομη δεν το κατλαβαινει ως εννοια
προς το παρον ιπποτες :lol:

ερωτηση, επειδη καθε μερα δινουμε μια μικρη μαχη για το βουρτσισμα (κεφαλοκλειδωματα κι ετσ') με τον 4χρονο τυραννο ειναι καλη ιδεα η ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα?
Θα βοηθησει λιγο παραπανω με την εξοικειωση του "πλενω το δοντια" μου?
η τζαμπα θα πεταξω (ακομη) ενα 20αρικο?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#680445 Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι τέλεια για παιδιά. Εκτός από παιχνίδι, γιατί έτσι το αντιλαμβάνονται, κάνει και καλύτερο καθάρισμα.

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geralt έγραψε:χαχα ποτε δεν μπορεσα να του "περασω" τους καουμποιδες, ισως ακομη δεν το κατλαβαινει ως εννοια
προς το παρον ιπποτες :lol:

ερωτηση, επειδη καθε μερα δινουμε μια μικρη μαχη για το βουρτσισμα (κεφαλοκλειδωματα κι ετσ') με τον 4χρονο τυραννο ειναι καλη ιδεα η ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα?
Θα βοηθησει λιγο παραπανω με την εξοικειωση του "πλενω το δοντια" μου?
η τζαμπα θα πεταξω (ακομη) ενα 20αρικο?

θα πρότεινα αυτή :
Εικόνα

τιμή: 28 € με τα μεταφορικά...
την εχει ο μικρός εδώ και 2 χρόνια , εχει αντέξει στην χμμμμμ προσεκτική χρήση που της κάνει ( :rant: ) ..
ειναι συμβατή με αρκετά ανταλλακτικά βουρτσάκια της oral b....
ειναι κ πράσινη (πάο θρησκεία θύρα 13 κ έτσι... :metalo: )

εδιτ: τώρα είδα ότι προτείνεται για >6 ετών , δεν νομίζω να εχεις θέμα , ειναι πανεύκολη στην χρήση της ...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#685500 Έχετε να προτείνετε καποιον δοκιμασμενο ορθοδοντικο ;; :hmmm:
Ο μικρός μάλλον θα χρειαστεί σιδερακια κ σιγά σιγά λεω να τον πάω να πάρω 1-2 γνωμες...

(Κατά προτίμηση νότια προάστια κ πέριξ αυτών.. )