- 23 Ιαν 2015, 17:51
#66700
Στο dynamic steering αναφερόμουν. FBW δεν είναι απευθείας αντίστοιχο του χειρισμού αυτοκινήτου, αλλά σε μεγάλο βαθμό τα αυτοκίνητα σήμερα έχουν κάτι ανάλογο (είχα γράψει λίγο καιρό πριν
αυτό για το ίδιο θέμα), ακόμα και αν σκεφτεί κανείς μόνο πχ το ESP. Τα οφέλη είναι
τεράστια, μόνο και μόνο την ασφάλεια που παρέχουν και συνήθως είναι προσανατολισμένα στην ασφάλεια και όχι στην επέκταση της δυναμικής του αυτοκινήτου και αυτό για 2 λόγους:
- Οι απανταχού συντάκτες, κίκιζες και εν τέλη αγοραστές έχουν πάθει πλύση εγκεφάλου ως ορος τον 'ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ' οδηγό που ελέγχει αυτός κλπ. Οι συντάκτες άλλωστε συνήθως δεν ξέρουν καν πρόσθεση οπότε απλά τρομάζουν και παπαγαλίζουν ότι βλακεία ακούν.
- Οι αγώνες είναι απόλυτα προσανατολισμένοι στο θέαμα και στο κοινό που θέλει ήρωες και σαπουνόπερες, οπότε εκ προοιμοίου είναι αντιτιθέμενο σε τέτοια βοηθήματα.
Ο Καιροc γαρ εγγύc όμως, όταν σε 1-2 χρόνια (και σήμερα βασκά, είναι θέμα απόφασης, όχι τεχνολογίας) κάποιο αυτόνομο Google-Audi (ή ότι) κάνει χρόνο στο Nurburgring 20" κάτω από το αντίστοιχο χρόνο με ίδιο αμάξι και οδηγό πχ τον Ρέρλ οι απανταχού ΠΟ θα προβληματιστούν.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)