- 28 Σεπ 2020, 17:14
Anonymous Founder έγραψε:drdino έγραψε:Λογικό δεν είναι; Άλλα κονδύλια θα "δικαιούται" αν φροντίζει 10, άλλα για 100.
Μα εδώ δεν μιλάμε για φροντίδα όμως. Μιλάμε πως κάποια ΜΚΟ λειτουργεί σαν trafficker και πληρώνεται με το κεφάλι. Προφανώς και δεν θα απέκλεια τίποτε, απλώς δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς λειτουργεί κάτι τέτοιο.
Αν εχω καταλαβει καλα την ερωτηση αυτη και την προηγουμενη, μιλαμε για το "ποιος" λεει "φερτε και πληρωνω".
Απιστευτα δυσκολο να απαντηθει αυτο με ακρίβεια, μονο εικασίες μπορουν να γινουν, υποκειμενικες. Για να μην πω "ο Σορος, διαδωστε" και γελαμε ολοι, η προσωπικη μου αποψη ειναι η εξης:
Ποιος=Οποιοσδηποτε εχει "συμφερον" να ερχεται κοσμος στην Ευρώπη. Το "συμφερον" εχει πολυ νερο μεσα, μια και μπορει να ειναι:
- εντελως (και ανοθευτα) συναισθηματικο, οπότε ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ που πραγματικα νοιαζονται για τους ανθρωπους κανουν μια προσωπικη δωρεα στην ΧΧΧ ΜΚΟ που θεωρουν ώς αποτελεσματική στη φροντίδα και αισθανονται καλυτερα μεσα τους.
- εντελως μπίζνα, ειμαι το Καταρ και θελω να προωθήσω τον εξισλαμισμο του συμπαντος γιατι Κορανι, ειμαι η Τουρκία προωθω ροες ωστε να εκβιασω και να αποκομισω οφέλη για να κοψω τις ροές προς Ευρώπας
- ολα τα ενδιαμεσα
Οι ΜΚΟ διοικουνται απο ανθρώπους και εχουν εργαζόμενους, εχουν εσοδα και έξοδα. Ειναι προφανες οτι "οσο πιο πολλοι, τοσο καλυτερα"=περισσοτερες δωρεες, περισσοτερο αποτελεσμα και ούτω καθ' εξης.
Αρα απο την πλευρά τους ιδωμενο, το ποιοι θα τους βοηθήσουν για να γινουν περισσοτεροι οι εισερχόμενοι, μπορει σε καποιο ποσοστο (το ποσοστό ειναι καθαρά θεμα της προσωπικης θεωρηση του καθενος, οπως και το επιπεδο, διοικηση ή μεμονωμενοι εργαζομενοι) να ειναι αδιάφορο, αρκει οι εισερχόμενοι να γινονται περισσοτεροι. Αν το κανουν μερικοι εργαζόμενοι on the side ή το κανουν συνολικα λογω διοίκησης, το βασικο θεμα ειναι οτι αν δεν εχει ροές, δεν θα εχει και μισθό.
Περι αγοράς προκειται, ή με σταθερο αγοραστικό κοινό θα μεγαλωσεις το μεριδιο εναντι του ανταγωνισμου ή θα μεγαλώσεις το αγοραστικό κοινο ωστε να μην μεινεις πίσω.