velissarios έγραψε:nEK έγραψε:velissarios έγραψε:NickTG έγραψε:Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Πιάνει?![]()
Βέβαια για να φτάσουμε εκεί πρέπει πρώτα να βρούμε τι θα πάρουμε!
Απο την εμπειρία μου σε αντίστοιχη περίπτωση (πριν 5 χρόνια),
Οσο πιο μεγάλο το πακέτο τόσο καλύτερη η έκπτωση στα μεγάλα μαγαζιά. Τα μικρά βολεύουν καλύτερα στα μεμονωμένα κομμάτια.
Τελικά εμείς καταλήξαμε στο Mediamarkt με 15% κάτω απο την καλύτερη προηγούμενη προσφορά. (Για να καταλάβεις στην τηλεόραση που έπεσε πολύ παζάρι γιατι άργησαν να μας την παραδώσουν, έφτασαν στο -35%).
Πάρε την λίστα με τις επιλογές σου μαζί με την χαμηλότερη τιμή που έχεις βρει για το κάθε ένα ξεχωριστά (όταν την έχεις έτοιμη) και ξεκίνα.
Ψυγείο διάλεξα προσωπικά LG και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την κουζίνα και το πλυντήριο τα διάλεξε η γυναίκα μου BSH και δεν αρέσουν ούτε στην ίδια. Ειδικά η Pitsos κουζίνα με πυρόλυση και ράγες, μεγάλη πατάτα.
Δηλαδη αφου βγαζεις πατατα τις BSH ποια θεωρεις καλητερη καινγιατι?
Δεν έχω ιδέα.
Πατάτα βγήκε απο μόνη της η κουζίνα της Pitsos μια και αργεί να ζεστάνει, και όταν το κάνει δεν ζεσταίνει αρκετά, καθαρίζεται πολύ δύσκολα και η κεραμική επιφάνεια έχει φθαρεί αρκετά έως ανησυχητικά με πολύ νορμάλ χρήση.
Μόνο καλό οι ράγες που μπαινοβγαίνουν αλλα και πάλι δεν είναι η μοναδική με αυτό το σύστημα. Νομίζω το προηγούμενο μοντέλο αυτής: http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/cookers/091866-pitsos-htb555225
Εdit !!! την βρήκα, αυτή σε inox: pitsos
Πλυντήριο πιάτων και ρούχων Bosch ούτε κρύο ούτε ζέστη, δεν έχω εμπειρία απο άλλα....
Ε εσυ πηρες ακριβο μοντελο. Απο κοντααντως που συγκρινα αυτες σε σχεση με αλλες φιρμες, δειχνουν αλλη κλαση κατασκευης και ποιοτητας.
Οι indesit κουζινες οπως και οι zanussi απο κοντα ειναι ενα κλικ ποιο κατω αλλα απο αποδοση αξιζουν ?

για να το πάρουμε σε σχέση με το αντίστοιχο bosch) αψεγάδιστο....
)