εκτός αν το πας σε κάνα ζαντά

QsisVTS έγραψε:καθόλου ίσως;
εκτός αν το πας σε κάνα ζαντά

kacey έγραψε:Στο PC του σπιτιου που γραφω τωρα, ειχα μια οθονη 1680χ1050 (nec wgx2) και σημερα εφερα την οθονη του μαγαζιου πανω (Samsung b2330hd, 1920x1080) και εχω απογοητευτει. Σε desktop, browsing κλπ χαλια μαυρα. τα γραμματα φαινονται χαλια, πολυ φωτεινη μου καιει τα ματια, ψηλά στο Mozilla τα file edit κλπ εχουν σκια απο πισω τους. Το μονο που αλλαξα ηταν στις ρυθμισεις του PC, με δεξι κλικ στο desktop, να παει στη καινουρια αναλυση. Η οθονη ειναι στις ρυθμισεις που ειχα στο μαγαζι και ηταν μια χαρα ολα. Μαλλον, ήταν στις ρυθμισεις αυτες γιατι τωρα εχω κατσει και εχω παιξει με φωτεινοτητες χρωματα κλπ, αλλα τζιφος. Καμμια ιδεα?
screenshot
οπως καταλαβαινετε, αυτο το πραγμα δεν διαβαζεται.
kacey έγραψε:screenshot
http://s10.postimg.org/4jb72hgbb/Samsun ... screen.jpg
kacey έγραψε:Στο PC του σπιτιου που γραφω τωρα, ειχα μια οθονη 1680χ1050 (nec wgx2) και σημερα εφερα την οθονη του μαγαζιου πανω (Samsung b2330hd, 1920x1080) και εχω απογοητευτει. Σε desktop, browsing κλπ χαλια μαυρα. τα γραμματα φαινονται χαλια, πολυ φωτεινη μου καιει τα ματια, ψηλά στο Mozilla τα file edit κλπ εχουν σκια απο πισω τους. Το μονο που αλλαξα ηταν στις ρυθμισεις του PC, με δεξι κλικ στο desktop, να παει στη καινουρια αναλυση. Η οθονη ειναι στις ρυθμισεις που ειχα στο μαγαζι και ηταν μια χαρα ολα. Μαλλον, ήταν στις ρυθμισεις αυτες γιατι τωρα εχω κατσει και εχω παιξει με φωτεινοτητες χρωματα κλπ, αλλα τζιφος. Καμμια ιδεα?
screenshot

mjacob έγραψε:
Αν δεις αυτό το screenshot που τράβηξες από κάποιο άλλο μηχάνημα/οθόνη/κινητό/tablet/whatever, το βλέπεις εξίσου χάλια με το monitor σου που έχεις θέμα;
Αν ναι, τότε το πρόβλημα δεν είναι στο monitor.
Αν έχει κάποιο πρόβλημα το monitor, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσουμε να το δούμε με screenshot/printscreen.
Εγώ πάντως δεν βλέπω κάτι περίεργο στο screenshot![]()
Με ζήτημα ανάλυσης μοιάζουν αυτά που περιγράφεις, αλλά όντως το έχεις στη native 1920x1080
kacey έγραψε:Wagner εννοεις καλυτερο καλωδιο? Αυτο που εβαλα χθες που τη συνεδεσα ειναι ενα dvi ---> hdmi απο το Πλαισιο με 8ε.mjacob έγραψε:
Αν δεις αυτό το screenshot που τράβηξες από κάποιο άλλο μηχάνημα/οθόνη/κινητό/tablet/whatever, το βλέπεις εξίσου χάλια με το monitor σου που έχεις θέμα;
Αν ναι, τότε το πρόβλημα δεν είναι στο monitor.
Αν έχει κάποιο πρόβλημα το monitor, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσουμε να το δούμε με screenshot/printscreen.
Εγώ πάντως δεν βλέπω κάτι περίεργο στο screenshot![]()
Με ζήτημα ανάλυσης μοιάζουν αυτά που περιγράφεις, αλλά όντως το έχεις στη native 1920x1080
Χεχε, ειμαι ηλιθιος...Προφανως και το screenshot ειναι αχρηστο για το λογο που λες (αν το θεμα ειναι στο μονιτορ, δεν θα το δειτε εσεις στα δικα σας μονιτορ). Ακομα και εγω, τωρα που εριξα την αναλυση στα 1680χ1050 (με τη τωρινη οθονη υπενθυμιζω να ειναι hd δηλαδη 1920χ1080) τα βλεπω σαφως καλυτερα. Οταν επιστρεφω στη native 1920χ1080, τοτε τα βλεπω παλι χαλια.
Θα κοιταξω να παρω μια καλη φωτογραφια με τη υψηλη και τη χαμηλοτερη αναλυση, μπας και μπορεσω να σας δειξω τα χαλια.
update σε ολους τους drivers εχουν γινει. Επισης, χθες ειχα κανει restore to factory defaults που προτεινε ο gakost και επαιξα με τις ρυθμισεις, δεν μου αρεσε το αποτελεσμα. Υπενθυμιζω οτι με τη τωρινη οθονη, στις ρυθμισεις που ειχε, στο αλλο PC, ηταν μια χαρα τα πραγματα.

Wagner669 έγραψε:Καλουτσικο ειναι αλλα μαλλον δεν δουλευει σωστα με το hardware που εχεις.
δες αν εχει DVI-εισοδο η οθονη και παρε DVI σε DVI
mjacob έγραψε:Wagner669 έγραψε:Καλουτσικο ειναι αλλα μαλλον δεν δουλευει σωστα με το hardware που εχεις.
δες αν εχει DVI-εισοδο η οθονη και παρε DVI σε DVI
+1
κάποια μλκία με υψηλές συχνότητες/αναλύσεις μοιάζει.

kacey έγραψε:Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι το δικο μου νεο καλωδιο, απο τη dvi πλευρα του εχει 18+1 (την πλατια) pins:
Ενω καποια αλλα πχ Clicktronic που βλεπω στο Amazon εχουν 24+1 pins, οπως αυτο:
δηλαδη στο δικο μου λειπουν οι 6 μεσαιες επαφες.
EDIT: Απανταω στον εαυτο μου: Τα παραπανω pins δεν (θα επρεπε να) κανουν καμμια διαφορα στο θεμα που εχω.

προσπαθώ να μπω στο site της ΔΕΗ για να αντιγράψω[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]