Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#664101 Θέλουν να έρθει ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ και να ξεβουλώσει το σύστημα διπλωμάτη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#664106 Το να βάζουμε συλλήβδην τις ΜΚΟ στο στόχαστρο τι είναι άραγε; Αν και το έγγραφο παραπάνω, μιλάει για κάτι άλλο και εντελώς συγκεκριμένο, την παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Φυσικά και υπάρχουν πολλές ΜΚΟ που φτιάχτηκαν με σκοπό να τρώνε λεφτά και δεν είναι καν καινούριο το κόλπο, από εκεί και μετά, η εξίσωση που πάει να γίνει, είναι του ίδιου μικρόνοου επιπέδου "καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται".
Απλά πρόκειται για ένα ακροδεξιούλι ξέπλυμα, όπως έχουμε συνηθίσει από κάποιους εδώ μέσα.

Με απλά λόγια, η προσπάθεια εξίσωσης που πάει να γίνει, είναι μόνον στο μυαλό κάποιων και όχι η πραγματικότητα. Και για να το ταληροποιήσω κι άλλο και να γίνω ακόμη πιο σαφής, το παρακάτω:
EDDIE_147 έγραψε:Επίσης μια που έγινε μια συζήτηση περί απαράδεκτων δηλώσεων κλπ φαντάζομαι η πλειοψηφία του φόρουμ να συμφωνεί με το ότι όσοι βγάζουν χρήμα στην πλάτη αυτών των ανθρώπων έχουν ίδια ποσοστά σκατίλας με αυτούς που θέλουν να πεταχτούν στη θάλασσα κλπ.

εμένα με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Αλλά φαίνεται πως είμαι μειοψηφία στο φόρουμ, ή όχι;
Γιατί με βρίσκει αντίθετο; Γιατί ο γιατρός που πληρώνεται από την ΜΚΟ για να περιθάλπτει μετανάστες και πρόσφυγες (σύμφωνα με το έγγραφο που μπήκε πριν λίγο) , προσφέρει υπηρεσίες σε αυτούς τους ανθρώπους. Μπορεί να διαφωνεί ο σύλλογος των γιατρών, αλλά αυτό είναι αδιάφορο γι'αυτούς: αυτοί χαίρονται πολύ που υπάρχει αυτή η βοήθεια.
Τώρα, πώς διάβολο κάποιος παραλληλίζει αυτό, με αυτούς που θέλουν να τους πετάξουν στην θάλασσα, το αφήνω στην φαντασία του αναγνώστη. Το ό,τι κάποιοι θα πληρωθούν γι'αυτό, είναι και λογικό. Δεν νομίζω πως θα δουλέψουν όλοι αφιλοκερδώς. Αυτά, μόνον οι εθελοντές του καλύτερου υπουργού του Κικίλια τα κάνουν...
:s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#664108 Διεθνής Αμνηστεία, Χωριά SOS, WWF, Χαμόγελο του Παιδιού, Κιβωτός του Κόσμου, Γιατροί χωρίς Σύνορα. ΜΚΟ όλες αυτές, αλλά η alt-right φρασεολογία έχει πάρει αμπάριζα ακόμα και τα γιγαντιαία πάντα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#664109 Η αλήθεια είναι ότι δεν έβαλαν όλες τις ΝGO στο στόχαστρο. Χρησιμοποίησαν τους όρους "πολλές" και "κάποια" από 1 (ολ. μία) φορά έκαστο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#664111 Η οποία alt-right φρασεολογία, είναι παντού γύρω μας και συνήθως αρκετά κρυμμένη για να πλασάρεται και σαν σοβαρή άποψη. Γιατί υπάρχουν οι πιο ωμοί σχολιαστές του "είναι ζώα/ορκ να τους πετάξουμε στην θάλασσα", αλλά υπάρχουν και οι άλλοι των ίσων αποστάσεων. Και οι τελευταίοι είναι χειρότεροι, για προφανείς λόγους.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
EDDIE_147 έγραψε:Επίσης μια που έγινε μια συζήτηση περί απαράδεκτων δηλώσεων κλπ φαντάζομαι η πλειοψηφία του φόρουμ να συμφωνεί με το ότι όσοι βγάζουν χρήμα στην πλάτη αυτών των ανθρώπων έχουν ίδια ποσοστά σκατίλας με αυτούς που θέλουν να πεταχτούν στη θάλασσα κλπ.
:) :)

HF εσύ ανέφερες τη λέξη ΜΚΟ και σου απάντησα επ' αυτού με παράδειγμα που αφορά ΜΚΟ.
Ούτε γενίκευσα, ούτε το χαμόγελο του παιδιού, ούτε τον εξυπνακισμό του χαζού έβαλα μέσα.

Αν θέλεις να σχολιάζεις επί φανταστικών τοποθετήσεων μου πες μου.

Τη μπάλα να φέρει κάποιος παρακαλώ από τα κεραμίδια.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
EDDIE_147 έγραψε:Ωραίο ευχολόγιο που αγνοεί όμως την κυνική πραγματικότητα με βασικότερη τη λεπτομέρεια ότι οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να πάνε στην ΕΕ (εκτός Ελλάδας) και η ΕΕ δεν τους δέχεται με αποτέλεσμα η Ελλάδα να γίνεται ένα μεταβατικό στάδιο χωρίς μετάβαση.

Απ' όσους έχω ακούσει να μιλάνε σε κάμερα ακούω συνέχεια αυτό: "Δεν θέλουμε να μείνουμε Ελλάδα --> θέλουμε Γερμανία, Σουηδία κλπ".
Αυτό το ρε_αλήτη check χρειάζεται να το κάνουμε μια επανάληψη που & που.

Επίσης μια που έγινε μια συζήτηση περί απαράδεκτων δηλώσεων κλπ φαντάζομαι η πλειοψηφία του φόρουμ να συμφωνεί με το ότι όσοι βγάζουν χρήμα στην πλάτη αυτών των ανθρώπων έχουν ίδια ποσοστά σκατίλας με αυτούς που θέλουν να πεταχτούν στη θάλασσα κλπ.
:) :)

αποκλείεται , αυτό δεν είναι το ίδιο !

Εικόνα

Είναι σαν τη βία, απ'ότι φαίνεται , μπορούμε να μην τη καταδικάσουμε απ'όπου κι αν προέρχεται.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#664116 alt-right vs. Papadimoulis αμέ!
Όλα στην μπουγιαμπέσα, ΜΚΟ, Παπαδημούλης, σκατίλα!
Γιατί όλοι είναι σκατένιοι στο τέλος, όχι μόνον οι δικοί μας.
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
diplomat έγραψε:@Εδουάρδος

Εγώ κατάλαβα ότι ο ΗΦ αναφέρθηκε στο κείμενο, γιατί εσύ όντως δεν αναφέρθηκες σχετικά.

O ιατρικός σύλλογος κράζει silivdin όλες τις ΜΚΟ;
:lol:

ΗΦ στείλε μου ένα pm τι θέλεις να γράφω για να έχει τουλάχιστον λίγο πλάκα.
Τώρα απαντάς μόνος σου σε ότι φαντάζεσαι ότι γράφω και δεν το πιάνουν οι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#664129 EDDIE_147, το τελευταίο μου μήνυμα δεν αναφέρθηκε σε εσένα. Επίσης γνωρίζω πολύ καλά πως η ικανότητά σου στο γράψιμο είναι περιορισμένη και πεπερασμένη. Δεν θέλω λοιπόν να σου βάλω δύσκολα. :)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:EDDIE_147, το τελευταίο μου μήνυμα δεν αναφέρθηκε σε εσένα. Επίσης γνωρίζω πολύ καλά πως η ικανότητά σου στο γράψιμο είναι περιορισμένη και πεπερασμένη. Δεν θέλω λοιπόν να σου βάλω δύσκολα. :)

Και πεπιεσμένη.
Σε ποιον απαντάς;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#664135 Πες του να μειώσει τα κοινόχρηστα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: