Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By melos86
#663425 Απο τη στιγμη που δεν εχεις δουλεια γραφιστικη και δεν θα δειξει gaming η οθονη νομιζω το μονο κριτηριο που παιζει ρολο ειναι το μεγεθος!
Διαλεγεις το μεγεθος και επιλεγεις...
Αντε και αν εχει καμια μεγαλυτερη εγγυηση απο τις αλλες!
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#663427 και εγώ είμαι έτοιμος για αγορά και ξαναέχω το δίλημμα μεταξύ 23άρας-24άρας και 27άρας (μήπως η 2η παραείναι μεγάλη)
από μοντέλα είμαι ανάμεσα σε Eizo Flexscan EV27.. και την Dell Ultrasharp U27...η πρώτη είναι πιο ακριβή αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο και τα παραπάνω χρήματα.
πάντως από αυτές που παρατέθηκαν παραπάνω, η τελευταία Dell φαίνεται όντως καλή.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#663468 Λογικα αυριο απογευματακι θα την βαλουμε. Ψαχνω και καμια πατεντα για να μεγαλωσω λιγο την αποσταση οταν θα την εχω για χρηση δουλειας.

Τι pc σκεφτεσαι ?Θα περιμενεις τις νεες καρτες φανταζομαι ε? :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#663480 Όλα από την αρχή , κάρτες ναι μεχρι στιγμης ειμαι για 3080, αλλά κάτσε να δούμε και τις Big Navi....

γιο 1440 στα 144hz στοχεύω γενικά, και οθόνη κοιτάω για 32 και εγώ παρόλο το κράξιμο που έχω φάει...
Άβαταρ μέλους
By Serf
Serf έγραψε:Καλημέρα,

Ψάχνουμε για οθόνη για το γραφείο στο σπίτι απ' όπου πλέον η σύζυγος εργάζεται σχεδόν μόνιμα. Έχουμε πρόσβαση με πολύ καλή τιμή (από λίστα εκποίησης) στις πιο κάτω. Αξίζει κάποια; Δεν παίζουμε παιχνίδια, αποκλειστική χρήση για browsing / word / excel / κτλ. Στο σπίτι υπάρχει τώρα μια LG 24MB35PHK την οποία χρησιμοποιώ εγώ. Στη σύζυγο φαίνεται μια χαρά από πλευράς μεγέθους.

SAMSUNG Samsung LS24F350FHUXEN 24'' LS24F350FHUXEN
DELL Dell Curved Gaming Monitor S3220DGF 80cm 210-ATVC
SAMSUNG Samsung 24'' LC24RG50FQUXEN LC24RG50FQUXEN
AOC AOC LED 24'' 24G2U5 24G2U5
LG LG 25'' LED 25UM58-P UltraWide 25UM58-P
DELL Dell 22 Monitor - SE2219H - 54.6cm 210-AQOL
DELL Dell 27 Monitor|P2719HC-68.6cm(27'') 210-AQGC

dimik έγραψε:Την τελευταία Dell, για δουλειά γραφείου είναι συνήθως ανώτερες των υπολοίπων.

< >

Έχουμε, λοιπόν, την DELL Dell 27 Monitor|P2719HC-68.6cm(27'') 210-AQGC, την οποία βρίσκουμε με €185, όταν φθηνότερη τιμή στο skroutz τα €220.

Αξίζει να δώσουμε περισσότερα για μία από τις πιο κάτω που μας προτάθηκαν από γνωστό;

Σε QHD αναλυση https://www.skroutz.gr/s/22369761/Phili ... 75E1S.html
Σε πιο απλή HD ανάλυση https://www.skroutz.gr/s/12265417/Phili ... 7QDSB.html
Άβαταρ μέλους
By dimik
#663572 Φιλιπς; α πα πα πα, μέχρι βρεφικά και ξυριστικες μηχανές.

Όχι δεν αξίζει, αμελητέα ποσότητα η συγκεκριμένη εταιρεία στις οθόνες PC.
Αν μπορείς να πας σε Dell 27" QHD ναι ή αντίστοιχη LG/Samsung.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#663579 H συγκεκριμένη Dell είναι πολύ ωραία για δουλειά. Από την λίστα παραπάνω κι εγώ αυτήν θα επέλεγα.
Γενικά, κακή οθόνη από την Dell δύσκολα θα πετύχεις.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#663586 Κι αφού βλέπω ανταπόκριση στα ερωτήματά μου περί οθόνης :inlove: , υπάρχει κάποια αντιπρόταση έως 27" στα €185 + ΦΠΑ = €230;

(στην εκποίηση πληρώνουμε ΦΠΑ, οποιαδήποτε αγοραστεί κανονικά από κατάστημα, γλυτώνουμε το ΦΠΑ)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#663607 Εγώ πάντως στο γραφείο θα ήθελα μια Ultra wide.
Δεν έχω δει σε πιο μικρές διαστάσεις πόσο πάνε, μιας και κοιτάω 34" συνήθως, αλλά ρίξε μια ματιά μήπως σας βολέψουν.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#663698 Έχω έναν σκληρό WD RED 3 TB που θέλω να στείλω στα πλαίσια της εγγύησης. Η WD δέχεται να μου στείλει νέο, αρκεί να της στείλω τον παλιό. Πήρα RMA και τώρα έχω το εξής πρόβλημα. Μέχρι πριν 1 μήνα που τον έβγαλα από το synology και τον συνέδεσα στον ΗΥ τον έβλεπε. Τώρα πλέον δεν εμφανίζεται στον σκληρό.

Μπορώ να κάνω κάτι? Θέλω να διαγράψω βασικά ό,τι υπάρχει μέσα.

Edit: Τον ξαναέβαλα στο Synology και δοκίμασα να ξεκινήσω secure erase. Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#664931 (Ελπίζω να είμαι εντός θέματος)

Ψάχνω μικρό mp3 player.
Το προηγούμενο, ένα τέτοιο
Εικόνα
μετά από 8 χρόνια καθημερινής χρήσης από τις 10+ ώρες αυτονομίας έφτασε ούτε στο μισάωρο. Μου βγήκε πολύ καλό, με εξαιρετική ένταση/ποιότητα ήχου και σε αυτονομία αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει πλέον στην αγορά, αλλιώς θα έπαιρνα το ίδιο.
Τα ζητούμενα μου είναι για χρήση αποκλειστικά στο αυτοκίνητο με την Aux έξοδο, να έχει αυτονομία τουλάχιστον 10ωρη, να έχει σχετικά υψηλή ένταση, μικρό μέγεθος (όχι απαραίτητη η οθόνη) και μόνο για καμιά 300, 350αρια τραγούδια.
Ανάμεσα σε κινεζιες βλέπω κάτι Osio και Sandisc που μου "ακουγονται" επώνυμα και κάποια Sony στα 50€.
Εικόνα
(Υπάρχουν και τα TurboX του πλαίσιου)
Καμιά γνώμη ή συγκεκριμένη πρόταση?
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#664961 Την είδα τώρα αυτή την περίπτωση. Παραειναι "προχω" για μένα.
Δεν θέλω να ακυρώσω το εργοστασιακό Bluetooth του αυτοκινήτου που είναι μόνο για κλήσεις (δεν λειτουργεί για μουσική) και δεν θέλω χρήση του κινητού μου. Άσε που θα πρέπει να μάθω τι είναι το Spotify...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#664970 Απο τη στιγμή που υπάρχουν τα Streaming Services και πλέον η συνεχής σύνδεση με WiFi / data παντού και πάντα , δεν υπάρχει λόγος να εχεις κατεβασμένα κομμάτια και άρα να πάρεις τέτοια συσκευή . Σύνδεση με το κινητό που το εχεις μαζί σου έτσι και αλλιώς δεν ειναι αρκετή; Και κρατάς και κανα offline αν πραγματικά χρειάζεται