Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Geo f1 έγραψε:Φωτιά στη Μόρια: Αγωνία μετά τις τεράστιες καταστροφές - Στο δρόμο 13.000 μετανάστες

Για μάλλον ολική καταστροφή μιλά ο ΓΓ του υπ. Μετανάστευσης - Άγνωστο πού βρίσκονται οι 35 θετικοί στον κορωνοϊό - Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου (ΘΕΜΑ 104,6): Οι φωτιές φαίνεται να ήταν κάτι οργανωμένο - Αστυνομικοί εμποδίζουν τους μετανάστες να κινηθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης

Σύμφωνα με τον ίδιο «από τη μια είχαμε 13.000 ανθρώπους που βγήκαν και προσπάθησε να τους κρατήσει η αστυνομία στο δρόμο γαι να μην προχωρήσουν προς τη Μυτιλήνη δεδομένου ότι έχουμε κρούσματα κορωνοϊού. Τα 35 άτομα θα έπρεπε να οδηγηθούν σε εγκλεισμό. Αυτό δεν το δέχθηκαν με αποτέλεσμα να μπουν οι φωτιές. Τώρα περιμένουμε να δούμε πού θα στεγαστούν οι άνθρωποι αυτοί. σε καμία περίπτωση όχι μέσα στη Μυτιλήνη. Οι περισσότεροι από τους 13.000 είναι επί της επαρχιακής οδού Μόριας-Παναγιούδας» πρόσθεσε ο κ. Χατζηκομνηνός.

Ωραια πραγματακια

https://www.protothema.gr/greece/articl ... tes-video/

Πώς ακριβώς μετράει ο κύριος; Γιατί βρήκε 13000 μετανάστες, όταν οι περισσότεροι οργανισμοί, η ΕΕ, η Υπατη Αρμοστία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, βρίσκουν κυρίως πρόσφυγες εκεί μέσα.
Δεν ρίχνεις καμιά ματιά κι αλλού;
https://solomonmag.com/oikonomia-kai-po ... d/?lang=el

Αν το ψάξεις λίγο παραπάνω, ίσως σταματήσεις να ποστάρεις τερατώδη ψέμματα. Μπορεί και όχι όμως. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#663078 Λες και ξέρει τη διαφορά μετανάστη και πρόσφυγα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#663079 Ε, αν δεν την ξέρει, ας χρησιμοποιήσει την λέξη ¨ανθρωποι" που χωράει τους πάντες. Και που ειδικά σε μια τέτοια καταστροφή, όσοι είμαστε τυχεροί και δεν είμαστε μέρος της, μπορούμε να είμαστε λίγο γενναιόδωροι και πιο ανθρώπινοι. Γιατί αν δεν έχουμε ίχνος λύπησης για τους ανθρώπους αυτούς, με αυτά που περνάνε, καλύτερα να σωπάσουμε.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#663084 Να κάνω μια ερώτηση, σχέδιο για το τί θα γίνει από δω και πέρα υπάρχει;

Πήρε το μάτι μου τον εκπρόσωπο του γκοβέρνου να τσαμπουκαλεύεται τους πρόσφυγες σε δήλωση-φάση καθίστε καλά που θέλετε ανθρώπινες συνθήκες. :dizzy:
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 10 Σεπ 2020, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
diplomat έγραψε:Πήρε το μάτι μου τον εκπρόσωπο του γκοβέρνου να τσαμπουκαλεύεται με τους πρόσφυγες στη φάση καθίστε καλά που θέλετε ανθρώπινες συνθήκες. :dizzy:

Σου κάνει εντύπωση; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#663087 Μισό γιατί δε μπορώ να συντάξω μια πρόταση σαν άνθρωπος. :lol:

Μου έκαψε τον εγκέφαλο, όχι απλώς μου κάνει εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
diplomat έγραψε:Μισό γιατί δε μπορώ να συντάξω μια πρόταση σαν άνθρωπος. :lol:

Μου έκαψε τον εγκέφαλο, όχι απλώς μου κάνει εντύπωση.

Κακώς. Αυτή είναι έως και μετριοπαθής θέση αυτής της κυβέρνησης (και των ψηφοφόρων της βεβαίως βεβαίως).
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#663092 Για την εκλογική βάση συμφωνώ, όμως να βγαίνεις σαν εκπρόσωπος και να μην ενημερώνεις ξερωγώ ότι δεν είχαμε θύματα, τραυματίες, αγνοούμενους, μα να κάνεις μαγκιές σε απελπισμένους ανθρώπους (θυμίζω στο φιλοθεάμον κοινό ότι δεν έβαλαν 13,000 άνθρωποι από κοινού φωτιά);
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Για την εκλογική βάση συμφωνώ, όμως να βγαίνεις σαν εκπρόσωπος και να μην ενημερώνεις ξερωγώ ότι δεν είχαμε θύματα, τραυματίες, αγνοούμενους, μα να κάνεις μαγκιές σε απελπισμένους ανθρώπους (θυμίζω στο φιλοθεάμον κοινό ότι δεν έβαλαν 13,000 άνθρωποι από κοινού φωτιά);

Οπου βαζεις παρα πολλους ανθρωπους σε αθλιες συνθηκες σε κατεργο, γκετο, ΚΥΤ, το ιδιο γινεται. Το καινε. Παντα γινοταν.

Ελα ομως που η δυστυχια τους δν ειναι αρκετη. Υπαρχουν πολλοι που ζητουν Απελαση, που ζητουν Μακρονησο και Γυαρο για αυτους τους ανθρωπους :(

(inb4 #natousparetespitiasas )
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
italakias έγραψε:Εσυ τι προτεινεις;
Στην κριτικη ολοι αριστα παιρνουμε .

Να τους μεταχειριζομαστε σαν ανθρωπους καταρχας.
Να δημιουργησουμε χωρους για ανθρωπους κι οχι Μοριες. Τα λεφτα ερχονται απο την ΕΕ και την Υπατη αρμοστεια του ΟΗΕ για τους προσφυγες, δεν ειναι δικα μας, δεν θα μεινουν σε εμας αν περισσεψουν.
Να κανουμε το ζητημα διεθνες και οχι εσωτερικο.

Ειπα τι προτεινω, θα πεις κι εσυ η εισαι καλος μονο να δειχνεις;
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#663104 Να τους ρίξουμε στη θάλασσα.

< >
Άβαταρ μέλους
By italakias
#663109 Οι ελληνικες κυβερνησεις το εχουν κανει ευρωπαικο ζητημα.
Χωρες της ευρωπης δεχτηκαν προσφυγες,καποια στιγμη σταματησαν .

Οι συνθηκες που ζουν,ειναι αυτες που ειναι ,για να αποτρεπονται να ρχονται αλλοι.

Προφανως δεν εχεις να προτεινεις κατι γιατι ουτε καν το προβλημα δεν γνωριζεις.

Οταν ο Ερντογαν τους εκμεταλλευεται για να εκβιασει την ευρωπη και να παρει τα δις,φταιει ο εδω καταυλισμος .
Ευτυχως δεν ειμαι τοσο ελαφρομυαλος.

Λυση δεν υπαρχει,γιατι το προβλημα το εξαγουν οι τουρκοι και γιατι καμια χωρα της ευρωπης δεν θελει τους προσφυγες.

Τα υπολοιπα δεν τα λεω .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kovathe έγραψε:Να τους ρίξουμε στη θάλασσα.

Να μια ρεαλιστική πρόταση, πάνω και σ'αυτά που είπε επισήμως και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης:
Ά. Γεωργιάδης για Μόρια: Δεν είμαστε υποχρεωμένοι αν καίνε τα σπίτια να τους δίνουμε καινούργια
https://www.liberal.gr/politics/a-georg ... gia/322687
:s_thumbsup

Και είναι λογικό: μαζεύτηκαν και οι 13000 και έκαψαν τον καταυλισμό τους, οπότε εμείς μπορούμε να νίψουμε τας χείρας μας. Και όλα πόπα.
:s_biggrin

Βλέπετε που μια χαρά υπάρχουν λύσεις; :s_roses