Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#662219 Δεν είναι αυτά τα χρώματα. :rtfm:

Αλήθεια τώρα που λέμε για κιτρινόμαυρα. Ο τζούνιορ που χάθηκε;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#663018 Και τους εσωσε τοτε στο Σπα και τον διωχνουν τωρα για τον αχρηστο ΝΟ2, :thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#663020 Γκεακο έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά στην ζωή μας. Οκ, ήταν βαριά η βοιδptca που τάισε τον Μπέμπη, αλλά it's time to move on.

Γκεακο είσαι ακόμα στο πρώτο στάδιο για να καταλάβεις, έχεις πολύ δρόμο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#663050 Λυπαμαι αλλα οπως αποδειχθηκε περιτρανα το μονοθεσιο ηταν πολυ πιο ανωτερο απο τον οδηγο του τοτε, για αυτο εγινε οτι εγινε.

Η ζωη συνεχιζεται, αλλα πες μου 2-3 λογους γιατι καποιος να παρει τον Φεττελ στην ομαδα του το 2021.

hint
Rosberg on Vettel: 'His four world titles no longer count'
https://www.maximumf1.com/formula-1/297 ... nger-count
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:
Η ζωη συνεχιζεται, αλλα πες μου 2-3 λογους γιατι καποιος να παρει τον Φεττελ στην ομαδα του το 2021.

Γιατι εχει ονομα που πουλαει, γιατι ειναι καλυτερος απο αυτους που εχει η RP, γιατι σε ενα καλο μονοθεσιο και με λιγη ψυχολογικη υποστηριξη μπορει να γινει παλι αυτος που ηταν.
Ποσους πρωτοκλασατους Γερμανους πιλοτους εχει η F1? :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#663052 Επίσημο πλέον. Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel στην Aston Martin από του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Λυπαμαι αλλα οπως αποδειχθηκε περιτρανα το μονοθεσιο ηταν πολυ πιο ανωτερο απο τον οδηγο του τοτε, για αυτο εγινε οτι εγινε.

hint
Rosberg on Vettel: 'His four world titles no longer count'
https://www.maximumf1.com/formula-1/297 ... nger-count

Νικο Ροσμπεργκ ;

Τραγικη περσονα πλεον, μεχρι και τα meme του βγαζουν μιζερια. Speaking of witch :shifty: η καρδουλα του Συριλ το ξερει αν βιαστηκε να υπογραψει εναν ταλαιπωρημενο ( ακομα βηχει αμμο απο την ερημο :( , αυτο εννοω μην παει το μυαλο σου στο πονηρο) παρα να περιμενει εναν 4κις (=2 φορες καλυτερο/νεοτερο).

Ειναι και πολλα τα g πλεον . :(

Μπαγιερ σωστα; :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#663056 Ναι ο Νικος που κερδισε μια φορα τον δικο σου :) (Οκ εσπασε στην Μαλαισια αλλιως δε θα γινοταν) :shifty:

Ο Φεττελ στην Jordan λοιπον :s_rofl

Τον Αλονσαρο μην τον μπλεκεις στην κουβεντα. Οταν ερθει το 2021, δες και μετα κρινε... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#663059 Δε θέλω να διακόψω την ωραία σας εκπομπή αλλά η δήλωση της Ροζίτας Σώκου είναι ότι πιο θλιβερό έχω διαβάσει από κορυφαίο οδηγό F1.
Άλλο να το λέει ο Αλέκος ο Γιουνγκ ή κάποια περσόνα σε φόρουμ και άλλο ένας παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δηλαδή η δική του η κούπα τι ημερομηνία λήξης έχει που πήρε σύνταξη πιο νωρίς και από ΔΕΚΟτζη επί ΠΑΣΟΚ;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#663060 Δεν ειναι ο,τι πιο θλιβερο απο κορυφαιο οδηγο της Φ1. Ειναι ο,τι πιο θλιβερο απο μετριο οδηγο της Φ1.
Απο κορυφαιο οδηγο εχουμε απειρες δηλωσεις, τι να πρωτοδιαλεξουμε. :whistlink: