Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#661618 Έχουμε ένα τέτοιο headset που βγάζει line in 3.5 jack κι έχει δικό του adapter για rj9.

Θέλουμε να το συνδέσουμε σε υπολογιστή για χρήση σε softphone, οπότε πήραμε ένα τέτοιο παπαράκι adapter όμως το μικρόφωνο ΔΕΝ παίζει. Δοκιμάστηκαν και άλλα τέτοια adapters αλλά δεν παίζουν. Ούτε πρόβλημα έχει το μικρόφωνο, γιατί το headset δουλεύει σε τηλεφωνική συσκευή με rj9. Τέλος, ούτε πρόβλημα έχει η κάρτα ήχου γιατί gaming headset με mic παίζει κανονικά το mic.

Οπότε σαν επόμενο βήμα σκέφτομαι την δοκιμή adapter rj9 θηλυκό σε 2x 3.5 jack αρσενικά για mic + speakers. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#661626 Πριν προχωρήσετε σε έρευνα αγοράς κλπ., θα κοίταζα αν το softphone mic λειτουργεί χωρίς αυτά τα ακουστικά (π.χ. λάπτοπ, μεγάφωνο και μικρόφωνο built-in και τα δύο) γιατί το input του μικροφώνου μπορεί να κόβεται από το firewall.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#661634 Το gaming δεν χρησιμοποιεί απαραίτητα τις ίδιες πόρτες με το softphone. Την έχω πάθει πολλές φορές με το θέμα, σε διαφορετικά set-up. Φυσικά, δεν δούλευε το μικρόφωνο ούτε με το built-in ούτε με headset, οπότε σε οδηγούσε προς είτε κάρτα είτε firewall είτε cache κλπ.
Άβαταρ μέλους
By g47
#661725 Μιας και οι θερμοκρασιες αρχιζαν παλι να ανεβαινουν στα υψηλα 70ρια, μετα απο ενα χρονο και ενα μηνα ειπα να ανανεωσω το liquid metal στον 7700k.
Απο ο.τι ειδα, εχει βάψει μονιμα το χαλκινο ihs χωρις να εχει διαβρωσει το μεταλλο. Το liquid metal ιχε στερεοποιηθει σε σημειο που επρεπε να βαλω δυναμη για να το ξεκολλησω ihs απο cpu.
Προς το παρόν φαινεται να ειναι οκ οι θερμοκρασιες.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#662908 Αμφιταλαντευόμουν να ρωτήσω στο παρόν ή στο Android και αποφάσισα να ρωτήσω στο παρόν:
Έχει δοκιμάσει κανείς εφαρμογή Text To Speech για Android; (π.χ. να διαβάζει ένα pdf).
Αξίζει να ψάξω ή θα χάσω το χρόνο μου;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
kubiak έγραψε:Αμφιταλαντευόμουν να ρωτήσω στο παρόν ή στο Android και αποφάσισα να ρωτήσω στο παρόν:
Έχει δοκιμάσει κανείς εφαρμογή Text To Speech για Android; (π.χ. να διαβάζει ένα pdf).
Αξίζει να ψάξω ή θα χάσω το χρόνο μου;
χρησιμη για ατομα με ελλειψη ορασης, για εσενα γιατι?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#663016 Την νυν οθονη δεν ξερω τι θα την κανω. Ειχε παει πολλα και εκεινη τοτε (Asus PG278Q WQHD G-SYNC ROG 2560x1440,) αλλα εδω και 1μιση χρονο ειχα παρεα και μια μικρη γρατζουνια.
Οποτε αν την πουλησω θα πεσει σκοτωμα μεγαλο.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#663019 Κάνε ένα καλό Γιώργη κ χάρισε την σε ένα ίδρυμα, ένα ορφανοτροφειο κλπ..

.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
vasilis έγραψε:Τις παλιές σας οθόνες τι τις κάνετε;

Ό,τι ηλεκτρονικό είναι σε καλή κατάσταση, το έχω δωρίσει σε ίδρυμα (πχ Φιλική Φωλιά, ορφανοτροφείο, κάποιο σύλλογο), αλλιώς πάει στην ανακύκλωση του δήμου Ελευσίνας. Από κει και πέρα, ο Θεός και η ψυχή τους :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#663400 Καλημέρα,

Ψάχνουμε για οθόνη για το γραφείο στο σπίτι απ' όπου πλέον η σύζυγος εργάζεται σχεδόν μόνιμα. Έχουμε πρόσβαση με πολύ καλή τιμή (από λίστα εκποίησης) στις πιο κάτω. Αξίζει κάποια; Δεν παίζουμε παιχνίδια, αποκλειστική χρήση για browsing / word / excel / κτλ. Στο σπίτι υπάρχει τώρα μια LG 24MB35PHK την οποία χρησιμοποιώ εγώ. Στη σύζυγο φαίνεται μια χαρά από πλευράς μεγέθους.

SAMSUNG Samsung LS24F350FHUXEN 24'' LS24F350FHUXEN
DELL Dell Curved Gaming Monitor S3220DGF 80cm 210-ATVC
SAMSUNG Samsung 24'' LC24RG50FQUXEN LC24RG50FQUXEN
AOC AOC LED 24'' 24G2U5 24G2U5
LG LG 25'' LED 25UM58-P UltraWide 25UM58-P
DELL Dell 22 Monitor - SE2219H - 54.6cm 210-AQOL
DELL Dell 27 Monitor|P2719HC-68.6cm(27'') 210-AQGC