Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
kubiak έγραψε:
kubiak έγραψε:Θα ρωτήσω συγγενή μου νεκροθάφτη να δω τι θα μου πει... (δεν έχω ασχοληθεί να τον ρωτήσω έως τώρα αλλά μιας και το αναφέραμε, κάτι θα έχει ακούσει)...
Και αυτός άκουσε από συνάδελφο, δεν είχε προσωπική εμπειρία...

Πολύ ασχολήθηκα... :slap:

Όλοι το άκουσαν από άλλον, που το άκουσε από άλλον και τελικά ποτέ κανένας δεν έχει συγκεκριμένη περίπτωση να αναφέρει με ονοματεπώνυμο. :lol: :lol:

Και φυσικά ποτέ κανένας δημοσιογράφος δεν το έκανε βούκινο. Ποτέ κανένας από τους εκατοντάδες ή χιλιάδες που πρέπει να είναι στο κόλπο δεν πήρε τηλέφωνο κάποια εφημερίδα, κάποιο κανάλι, κάποιο site ή δεν το έγραψε στο fb, στο twitter, κτλ... Κανένας δεν κατέγραψε τη συζήτηση με το κινητό του, δεν έβγαλε κάποια φωτογραφία, κτλ... Μόνο ο γνωστός του ξαδέρφου της κουμπάρας του γείτονα το είπε... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Λίγο χιουμοράκι δεν βλάπτει. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#662543 Ηλιουπολη :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bill33
markvag έγραψε:
kubiak έγραψε:
kubiak έγραψε:Θα ρωτήσω συγγενή μου νεκροθάφτη να δω τι θα μου πει... (δεν έχω ασχοληθεί να τον ρωτήσω έως τώρα αλλά μιας και το αναφέραμε, κάτι θα έχει ακούσει)...
Και αυτός άκουσε από συνάδελφο, δεν είχε προσωπική εμπειρία...

Πολύ ασχολήθηκα... :slap:

Όλοι το άκουσαν από άλλον, που το άκουσε από άλλον και τελικά ποτέ κανένας δεν έχει συγκεκριμένη περίπτωση να αναφέρει με ονοματεπώνυμο. :lol: :lol:

Και φυσικά ποτέ κανένας δημοσιογράφος δεν το έκανε βούκινο. Ποτέ κανένας από τους εκατοντάδες ή χιλιάδες που πρέπει να είναι στο κόλπο δεν πήρε τηλέφωνο κάποια εφημερίδα, κάποιο κανάλι, κάποιο site ή δεν το έγραψε στο fb, στο twitter, κτλ... Κανένας δεν κατέγραψε τη συζήτηση με το κινητό του, δεν έβγαλε κάποια φωτογραφία, κτλ... Μόνο ο γνωστός του ξαδέρφου της κουμπάρας του γείτονα το είπε... :lol: :lol:

Και είναι κάτω απο 290 οι νεκροί.Φαντάσου να ήταν καμιά χιλιαριά τι παπάτζα θα λεγόταν.

Μεχρι χθες κυκλοφορούσα με ΚΝ95 μάσκα https://mycoffeestation.co.uk/product/k ... ace-masks/ παντού.Αγγλία ,αεροπλάνο ,Ελλάδα ,παντού.Δεν είναι και η πιο άνετη,ιδρωνει η περιοχή που καλύπτει και μερικές στιγμές με ζόριζε.
Σήμερα που την ξέχασα σπίτι φόρεσα απο τις απλές μπλε/άσπρες.Μέρα με την νύχτα η διαφορά στην ευκολία αναπνοής.Εμένα με φόβισε αυτή η διαφορά.
Το πόσοι φοράνε μάσκα γενικότερα .......άστο.Με κοιτάνε περίεργα που κυκλοφορώ με μάσκα.Αφού σκέφτομαι να αρχίσω να βήχω για να τους τρομοκρατώ.Ακόμα και στον γιατρό που πήγαμε για εξετάσεις δεν φόραγε μάσκα.Ενδοκρινολόγος που βλέπει άτομα υψηλού κινδύνου. :thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ βρήκα πιο ενδιαφέροντα από το άρθρο τα παρακάτω, που δείχνουν ακόμη μια φορά πόσο καταπληκτική δουλειά γίνεται στο θέμα:
Γιατί όμως η κυβέρνηση δεν επιλέγει να αυξήσει τη δυνατότητα διενέργειας τεστ των δημόσιων εργαστηρίων; Θυμίζουμε ότι το ΕΚΕΑ, την ώρα που απαιτούνται περισσότερα τεστ εν μέσω δεύτερου κύματος της πανδημίας στη χώρα μας, βγήκε εκτός μάχης για μία εβδομάδα (1-8/9) και την ίδια ώρα «το ΕΚΠΑ δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος, ενώ το Παστέρ από τη μία δεν έχει αντιδραστήρια και από την άλλη δεν έχει εξοφληθεί για τα τεστ προηγούμενων μηνών από τα νοσοκομεία», όπως μας εξηγούσε ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ. Δεν έχουν περιθώρια τα δημόσια εργαστήρια να διενεργήσουν περισσότερα τεστ;

Εχουν, μας απαντά η πρόεδρος της Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Ενδεικτικά, μας λέει, το ΕΚΕΑ διαθέτει σήμερα την υποδομή και τη στελέχωση για να εργάζεται σε 24ωρη βάση, φέρνοντας εις πέρας 6.000 δείγματα ημερησίως, όπως άλλωστε έκανε την περασμένη Δευτέρα. Και το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ έχει, λέει μιλώντας στην «Εφ.Συν.» ο επιστημονικός του υπεύθυνος Αθανάσιος Τσακρής.

Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Μικροβιολογίας, εξηγεί ότι το εργαστήριό του «προσπαθεί να ανεβάσει την ημερήσια δυνατότητά του σε τεστ για να καλύψει τις επιπλέον ανάγκες και τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μέχρι το σημείο που είναι ανθρώπινα δυνατό».

Με την κατάλληλη στελέχωση και χρηματοδότηση θα μπορούσε να ανταποκριθεί, σημειώνει και αναφέρει ενδεικτικά ότι «οι συμβάσεις των εργαζομένων που είχαν σταλεί από τον ΕΟΔΥ στο Πανεπιστήμιο τελείωσαν και αποχώρησαν, ενώ το Πανεπιστήμιο δεν έχει πληρωθεί για τα τεστ της πανδημίας που έχει διεξαγάγει όλον αυτόν τον καιρό»!

Επίσης, για να μην λέμε και κακίες για τον κο. Μαγιορκίνη, αφού ο άνθρωπος τελικά παραιτήθηκε από την θέση του. Τον Αύγουστο. Είναι δηλαδή αρκετές μέρες παραιτημένος.
«Συνεργάστηκα για τρία χρόνια και αναγκάστηκα να διακόψω στα τέλη Αυγούστου, για να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων λόγω της ανάληψης της θέσης του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό», δήλωνε ο κ. Μαγιορκίνης στην «Εφ.Συν.» στις 4/9.

Το παραπάνω αποδεικνύει περίτρανα πως ο κος Μαγιορκίνης δεν είναι καλός μόνον στα σχέδια, αλλά και σε άλλα πράγματα. :s_roses

Πολύ όμορφα όλα. Τώρα, οι -εύλογες- απορίες του trident1971 φαντάζομαι θα απαντηθούν από κάποιον συμφορουμίτη. Ή και όχι. Θα ήταν κρίμα όμως γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό το ζήτημα που έθεσε, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν.
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. :s_blush

Πολυ ενδιαφερον το γεγονος οτι το κοστος δημοσιου και ιδιωτικου τομεα ειναι το ιδιο αλλα για καποιο λογο το δημοσιο ειναι καλυτερο με βαση την κα Συριζαια.

Οπως και οτι με την καταλληλη στελεχωση και χρηματοδοτηση, με επιπλεον κοστος δηλαδη, θα μπορουσαμε να εχουμε στο δημοσιο πιο πολλα τεστ. Προφανως και θα μπορουσαμε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#662588 https://www.newsit.gr/kosmos/germania-t ... o/3098017/
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#662602 Hμλκια εκτός απο ανίκητη είναι και διεθνής.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#662631 Όταν το 1/10 της Γερμανίας είναι Τούρκοι με απίστευτα χαμηλό επίπεδο (big picture) και άλλοι πόσοι λαοί που είναι ακόμα χειρότεροι (και όμως με κάποιον τρόπο γίνεται κι αυτό) δεν είναι παράξενο το τελικό νούμερο

Όχι ότι ο μέσος Γερμανός διαφέρει από τον οποιοδήποτε άλλο μέσο Ευρωπαίο βέβαια
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#662641 Καναμε μια βολτα στο mall σημερα 3-4 μαγαζια και μετα πανω για kfc :inlove:
Μου εκανε πολυ ευχαριστη εντυπωση. Μασκουλα ολοι ακομα και νεαρες ηλικιες. Στην αναμονη στο φαγητο αποστασεις, και στα μαγαζια ο κοσμος να περιμενει εξω.

Μπραβο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:https://www.newsit.gr/kosmos/germania-to-ena-trito-ton-politon-pisteyei-stis-theories-synomosias-mystikes-dynameis-elegxoun-ton-kosmo/3098017/

Η λύση είναι μία απλή εξίσωση:

Εικόνα

+

Εικόνα

=

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
JBT έγραψε:Όταν το 1/10 της Γερμανίας είναι Τούρκοι με απίστευτα χαμηλό επίπεδο (big picture) και άλλοι πόσοι λαοί που είναι ακόμα χειρότεροι (και όμως με κάποιον τρόπο γίνεται κι αυτό) δεν είναι παράξενο το τελικό νούμερο

Όχι ότι ο μέσος Γερμανός διαφέρει από τον οποιοδήποτε άλλο μέσο Ευρωπαίο βέβαια
Δε νομιζω πως φταινε, και πάλι, κάποιοι μετανάστες. Οι οπαδοί των anti-covid θεωριών προέρχονται από όλες τις τάξεις και ολα τα μορφωτικα επίπεδα παγκόσμια.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#662699 Τι εννοείς μετανάστες στην συγκεκριμένη περίπτωση;

Εγώ αναφέρομαι σε κόσμο που βρίσκεται εκεί νόμιμα και μόνιμα

Για Τούρκους δε, γενεές ήδη
Άβαταρ μέλους
By mirage
#662700 Τοτε γιατί τους αποκαλείς Τούρκους ειδικα αν είναι γενεές εκει; Τεσπα το επιχείρημα πως οι οπαδοί τέτοιων θεωριών είναι 5ης γενιάς Τούρκοι κλπ ειναι άτοπο.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#662701 :dizzy: :dizzy:

Μην βλέπεις παντού υποχθόνια μηνύματα

Κάνε λίγη κράτη καμία φορά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#662702 Δεν βλεπω κανενα καταχθονιο μήνυμα μην ανεβάζεις μπαρ χωρις λογο, απλα λεω πως το κίνημα anticovid εχει μαζέψει κοσμο από παντου, ειναι ισως το πλεον ετερόκλητο κίνημα παγκοσμίως. Δεν έχει να κάνει με άτομα που δεν έχουν βγάλει το δημοτικό ή που εχουν PhD, δεξιούς, αριστερούς, μετανάστες ή μη κλπ.