Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#662413 Μεγάλο ποσοστό...
Ο νοήμων και λογικός άνθρωπος θα προφυλασοταν και μόνος του.

Άρα ναι, waste of time...

< 9 >
Άβαταρ μέλους
By g8777
mirage έγραψε:Ποσο ειναι αυτοί δλδ σαν ποσοστό της κοινωνίας γιατί βλεπω το vtec μπηκε χωρις ιδιαίτερο λόγο μαλλον.

https://www.tanea.gr/2020/09/05/greece/dimoskopisi-sto-vima-tis-kyriakis-1-stous-2-den-tha-kanei-to-emvolio-kata-tou-koronaiou/

Αναπαντεχο. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#662433 Καθόλου για πολλούς και διαφορους λόγους οπως π.χ. μακροπροθεσμες παρενέργειες.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#662450 Δεν φαίνεται αυτό απο την έρευνα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
g8777 έγραψε:Πιστευεις οτι ειναι ψηλα στην λιστα των δικαιολογιων τους αυτο;
Δεν τους ρώτησαν τους λόγους οπότε ΔΞ/ΔΑ. Απλά το αναφέρω σαν έναν επιχειρημα το οποιο δεν ειναι ψεκασμενο, flat earth κλπ. και κυκλοφορεί αρκετα.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
MIXOStsi έγραψε:Μεγάλο ποσοστό...

< 9 >

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από georgetz και 07 Σεπ 2020, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By nickthetrib
#662459 Ενα τέτοιο επιχειρημα δεν είναι ψεκασμένο, και έχει μια real βαση.
Επαιξε πολύ και την εποχή που εμφανιστηκε ο Η1Ν1.
Σε μια επόμενη έρευνα πρέπει να παίξει ερωτηση αν απαντησουν οτι δεν θα κανουν το εμβολίο το γιατί οχι.
Άβαταρ μέλους
By drdino
georgetz έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Μεγάλο ποσοστό...

< 9 >

Εικόνα
Παραλίγο θα είχαμε καρτουνίστικη σούπα, κριμα .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#662487 Εγώ έχω ακόμη πιο αστείο (προσοχή, ανοίγετε με δική σας ευθύνη, η δημοσίευση είναι από μέσο μη φιλικό προς την κυβέρνηση, μην πάθετε κάνα κακό):
https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/25867 ... ton-idioti
Το πρότυπο της σύμβασης που προώθησε το υπουργείο Υγείας στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Αττικής έχει τυπωμένο το όνομα συγκεκριμένου εργαστηρίου, αφήνει ανοιχτό τον δρόμο για χρονικές παρατάσεις και ορίζει την τιμή στα 50 ευρώ το «κεφάλι» ακόμη κι αν η εξέταση των δειγμάτων γίνει ομαδικά, με τη μέθοδο pooling.

Ποιείται την νήσσαν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας μετά τις αποκαλύψεις για την απευθείας ανάθεση των τεστ της πανδημίας σε «ημέτερο» ιδιωτικό διαγνωστικό όμιλο -με το αζημίωτο φυσικά- επιστημονικός υπεύθυνος του οποίου μέχρι πρότινος (;) ήταν ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του υπουργείου για τον κορονοϊό Γκίκας Μαγιορκίνης

Κοίτα να δεις ρε παιδί μου κάτι συμπτώσεις, ποιος θα το περίμενε; Εμένα πάντως ο κος Μαγιορκίνης με είχε πείσει με τα εξαιρετικά του σχέδια για την σχολική αίθουσα:
Εικόνα

Πάμε εξαιρετικά, δεν έχω λόγια. :s_roses :s_yummy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#662488 Ποσα χρονια εχει να μπει σε ταξη ο Μαγιορκινης; Δεν υπαρχει αιθουσα σχολειου με δυο σειρες θρανια. Τρεις η συνηθεστερα τεσσερις εχουν

Οσο για το εργαστηριο, θα ειναι αριστο, εμπαθη κυριε :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ έχω ακόμη πιο αστείο (προσοχή, ανοίγετε με δική σας ευθύνη, η δημοσίευση είναι από μέσο μη φιλικό προς την κυβέρνηση, μην πάθετε κάνα κακό):
https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/25867 ... ton-idioti
Το πρότυπο της σύμβασης που προώθησε το υπουργείο Υγείας στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Αττικής έχει τυπωμένο το όνομα συγκεκριμένου εργαστηρίου, αφήνει ανοιχτό τον δρόμο για χρονικές παρατάσεις και ορίζει την τιμή στα 50 ευρώ το «κεφάλι» ακόμη κι αν η εξέταση των δειγμάτων γίνει ομαδικά, με τη μέθοδο pooling.

Ποιείται την νήσσαν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας μετά τις αποκαλύψεις για την απευθείας ανάθεση των τεστ της πανδημίας σε «ημέτερο» ιδιωτικό διαγνωστικό όμιλο -με το αζημίωτο φυσικά- επιστημονικός υπεύθυνος του οποίου μέχρι πρότινος (;) ήταν ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του υπουργείου για τον κορονοϊό Γκίκας Μαγιορκίνης

Κοίτα να δεις ρε παιδί μου κάτι συμπτώσεις, ποιος θα το περίμενε; Εμένα πάντως ο κος Μαγιορκίνης με είχε πείσει με τα εξαιρετικά του σχέδια για την σχολική αίθουσα:
Εικόνα

Πάμε εξαιρετικά, δεν έχω λόγια. :s_roses :s_yummy

Ακόμα και αν το Παστέρ χρεώνει το ίδιο (50 ευρώ) και το ΕΚΠΑ 35 ευρώ, η καθηγήτρια εξηγεί ότι είναι συναλλαγή Δημοσίου προς Δημόσιο με εν τέλει οφέλη για τον πολίτη, που δεν μπορεί να συγκριθεί με το αποκλειστικό κριτήριο του ιδιώτη, που είναι η κερδοφορία του.

Μπορει να το εξηγησει κανεις το παραπανω τι σημαινει που λεει η κυρια Ζαια Νικολαου?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#662500 Εγώ βρήκα πιο ενδιαφέροντα από το άρθρο τα παρακάτω, που δείχνουν ακόμη μια φορά πόσο καταπληκτική δουλειά γίνεται στο θέμα:
Γιατί όμως η κυβέρνηση δεν επιλέγει να αυξήσει τη δυνατότητα διενέργειας τεστ των δημόσιων εργαστηρίων; Θυμίζουμε ότι το ΕΚΕΑ, την ώρα που απαιτούνται περισσότερα τεστ εν μέσω δεύτερου κύματος της πανδημίας στη χώρα μας, βγήκε εκτός μάχης για μία εβδομάδα (1-8/9) και την ίδια ώρα «το ΕΚΠΑ δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος, ενώ το Παστέρ από τη μία δεν έχει αντιδραστήρια και από την άλλη δεν έχει εξοφληθεί για τα τεστ προηγούμενων μηνών από τα νοσοκομεία», όπως μας εξηγούσε ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ. Δεν έχουν περιθώρια τα δημόσια εργαστήρια να διενεργήσουν περισσότερα τεστ;

Εχουν, μας απαντά η πρόεδρος της Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Ενδεικτικά, μας λέει, το ΕΚΕΑ διαθέτει σήμερα την υποδομή και τη στελέχωση για να εργάζεται σε 24ωρη βάση, φέρνοντας εις πέρας 6.000 δείγματα ημερησίως, όπως άλλωστε έκανε την περασμένη Δευτέρα. Και το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ έχει, λέει μιλώντας στην «Εφ.Συν.» ο επιστημονικός του υπεύθυνος Αθανάσιος Τσακρής.

Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Μικροβιολογίας, εξηγεί ότι το εργαστήριό του «προσπαθεί να ανεβάσει την ημερήσια δυνατότητά του σε τεστ για να καλύψει τις επιπλέον ανάγκες και τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μέχρι το σημείο που είναι ανθρώπινα δυνατό».

Με την κατάλληλη στελέχωση και χρηματοδότηση θα μπορούσε να ανταποκριθεί, σημειώνει και αναφέρει ενδεικτικά ότι «οι συμβάσεις των εργαζομένων που είχαν σταλεί από τον ΕΟΔΥ στο Πανεπιστήμιο τελείωσαν και αποχώρησαν, ενώ το Πανεπιστήμιο δεν έχει πληρωθεί για τα τεστ της πανδημίας που έχει διεξαγάγει όλον αυτόν τον καιρό»!

Επίσης, για να μην λέμε και κακίες για τον κο. Μαγιορκίνη, αφού ο άνθρωπος τελικά παραιτήθηκε από την θέση του. Τον Αύγουστο. Είναι δηλαδή αρκετές μέρες παραιτημένος.
«Συνεργάστηκα για τρία χρόνια και αναγκάστηκα να διακόψω στα τέλη Αυγούστου, για να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων λόγω της ανάληψης της θέσης του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό», δήλωνε ο κ. Μαγιορκίνης στην «Εφ.Συν.» στις 4/9.

Το παραπάνω αποδεικνύει περίτρανα πως ο κος Μαγιορκίνης δεν είναι καλός μόνον στα σχέδια, αλλά και σε άλλα πράγματα. :s_roses

Πολύ όμορφα όλα. Τώρα, οι -εύλογες- απορίες του trident1971 φαντάζομαι θα απαντηθούν από κάποιον συμφορουμίτη. Ή και όχι. Θα ήταν κρίμα όμως γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό το ζήτημα που έθεσε, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν.
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. :s_blush
Άβαταρ μέλους
By kubiak
kubiak έγραψε:Θα ρωτήσω συγγενή μου νεκροθάφτη να δω τι θα μου πει... (δεν έχω ασχοληθεί να τον ρωτήσω έως τώρα αλλά μιας και το αναφέραμε, κάτι θα έχει ακούσει)...
Και αυτός άκουσε από συνάδελφο, δεν είχε προσωπική εμπειρία...

Πολύ ασχολήθηκα... :slap: