Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#662337 Τι έμαθα σήμερα: Σε εργοστάσιο όπου έχουν επιβεβαιωθεί κρούσματα, σύζυγος εργαζόμενου ανέφερε σε συζήτηση ότι όσοι νόσησαν είχαν συμπτώματα ελαφριά, σαν μία απλή ίωση. Θα μάθω πόσοι νόσησαν.

Επίσης κυκλοφορεί πάλι αυτό που είχα ακούσει/διαβάσει κάμποσο καιρό πριν, ότι σε συγγενείς ανθρώπων που πεθαίνουν ζητείται συναίνεση/δήλωση/κάτι τεσπα ότι πέθαναν εξαιτίας του covid-19...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#662347 Δεν έμαθες δλδ τίποτα καινούργιο σημερα.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#662349 Έμαθα!
Είχα ακούσει για τα κρούσματα αλλά όχι αν και πως νόσησαν...

Για το άλλο θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kubiak έγραψε:Τι έμαθα σήμερα: Σε εργοστάσιο όπου έχουν επιβεβαιωθεί κρούσματα, σύζυγος εργαζόμενου ανέφερε σε συζήτηση ότι όσοι νόσησαν είχαν συμπτώματα ελαφριά, σαν μία απλή ίωση. Θα μάθω πόσοι νόσησαν.

Επίσης κυκλοφορεί πάλι αυτό που είχα ακούσει/διαβάσει κάμποσο καιρό πριν, ότι σε συγγενείς ανθρώπων που πεθαίνουν ζητείται συναίνεση/δήλωση/κάτι τεσπα ότι πέθαναν εξαιτίας του covid-19...

δεν σου ειπαν οτι τους δινουν και 1000 ευρω για να γραψουν αυτην την αιτια θανατου?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#662370 Αυτό για την αιτία θανάτου το έχω ακούσει και εγώ, μιας και στο περιβάλλον του αδερφού μου, μια φίλη του έχασε το μπαμπά της. 60άρης άνθρωπος.
Για το 1000άρικο δεν το έχω ακούσει.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
dimviii έγραψε:
kubiak έγραψε:Τι έμαθα σήμερα: Σε εργοστάσιο όπου έχουν επιβεβαιωθεί κρούσματα, σύζυγος εργαζόμενου ανέφερε σε συζήτηση ότι όσοι νόσησαν είχαν συμπτώματα ελαφριά, σαν μία απλή ίωση. Θα μάθω πόσοι νόσησαν.

δεν σου ειπαν οτι τους δινουν και 1000 ευρω για να γραψουν αυτην την αιτια θανατου?
Δεν άκουσα τίποτα για χρήματα...

Θα ρωτήσω συγγενή μου νεκροθάφτη να δω τι θα μου πει... (δεν έχω ασχοληθεί να τον ρωτήσω έως τώρα αλλά μιας και το αναφέραμε, κάτι θα έχει ακούσει)...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#662398 Οτι η συντριπτική πλειοψηφία το περνάει ελαφρά, δεν είναι κάτι άγνωστο...

Ότι δεν γνωρίζουμε τους θανάτους από covid είναι επίσης γνωστό.
Δε ξέρω αν ζητάνε άδεια η πως γίνεται η καταγραφή κλπ, αλλά ένας Τσιοδρας είχε πει όταν τελείωσε η πρώτη φάση, ότι καταγράφονται θανατοι με covid κι όχι μόνο από covid και έχει γίνει μια υπερβολή στους θανάτους, που καλώς έγινε κατά τη γνώμη του.

< 9 >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#662399 Εχθές 200-300 άτομα διέλυσαν για αρκετή ώρα τα νεύρα του κέντρου της Θεσσαλονίκης καθώς κατέβηκαν σε διαμαρτυρία με το αίτημα να μην φορούν τα παιδιά τους μάσκες στα σχολεία

Το μπόνους όμως είναι ότι οι περισσότεροι από τους χιμπατζήδες αυτούς δεν είχαν καν πιάσει τα 30 :s_empathy (20αρηδες ήταν ουσιαστικά)
Άβαταρ μέλους
By markvag
kubiak έγραψε:

Giuseppe Busso έγραψε:Αυτό για την αιτία θανάτου το έχω ακούσει και εγώ, μιας και στο περιβάλλον του αδερφού μου, μια φίλη του έχασε το μπαμπά της. 60άρης άνθρωπος.
Για το 1000άρικο δεν το έχω ακούσει.

Φυσικά δεν ρωτάνε τους συγγενείς για την αιτία θανάτου, ούτε τη δηλώνουν οι συγγενείς. :lol: Επίσης, το ίδιο (με διάφορες παραλλαγές το έχω ακούσει από 6-7 (τουλάχιστον) άσχετα μεταξύ τους άτομα, πράγμα που στατιστικά είναι αδύνατο, δεδομένου του πόσο λίγοι είναι οι θάνατοι στην Ελλάδα... :lol:

Γενικά, δεν παίζει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Geo f1 έγραψε:
Εικόνα

:vava: :vava:
Και φάγαμε καραντίνα, καταστρεψαμε τις δουλειές μας και την οικονομία μας κλπ γι αυτούς!?

Σιγά τη προσφορά τους στη κοινωνία...

< 9 >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#662410 Ποσο ειναι αυτοί δλδ σαν ποσοστό της κοινωνίας γιατί βλεπω το vtec μπηκε χωρις ιδιαίτερο λόγο μαλλον.