Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
224v έγραψε:Τις αγόραζαν πολλοί περισσότεροι, γιατί κυκλοφορούσαν γύρω μας και δεν μας έκανε εντύπωση. Τώρα πλέον σπάνια τις βλέπουμε στην Ελλάδα τουλάχιστον. Στην Ευρώπη βέβαια τις χρειάζονται περισσότεροι, για επαγγελματικό status κλπ.
Μην μου πει κάποιος ότι ο απλός κάτοχος της θα μελετήσει το μσνουαλ, ώστε να ξέρει και να λειτουργεί όλα αυτά τα ηλεκτρονικά γκατζετ που του τα χρέωσαν πανάκριβα.
Θα πρέπει ο επαγγελματίας οδηγός της να περάσει εκπαιδευτικό σεμινάριο ώστε να βοηθάει τους επιβάτες για τις δυνατότητες του οχήματος.

< Note >

Δε χρειάζεται σεμινάριο σίγουρα, απλά διαθεση να κατσει κάποιος να ασχοληθεί και ίσως να διαβάσει το βιβλίο με τις οδηγίες. Και αυτο ισχυει για ολα τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
PeterPan έγραψε:Αυτό που μου αρέσει είναι τα προφίλ οδηγών στο αυτοκίνητο.
Ρυθμίζει κατευθείαν θέση, καθρέφτες, φωτισμό κτλ.
Το πιο βασικό έξτρα αν οδηγά κ άλλος το αμάξι, πχ η σύζυγος.
Αυτό που δε μου αρέσει ως έξτρα είναι το keyless. Με αναγκάζει να έχω το κλειδί σε μια θήκη κλωβό κ πιάνει χώρο.

< >
Ναι, μειον μια ποτηροθηκη στην περιπτωση μου. Και μια μερα που το ακουμπησα καταλαθος στο πορτ παγκαζ ξεκινωντας, μετα το τελος της διαδρομης εφαγα τον κοσμο να το βρω

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Chris έγραψε:Εκει βολευει να αφηνω το κλειδι :s_biggrin
Βάλε σε ένα διακριτικό σημείο ένα αυτοκόλλητο γαντζακι να κρεμάς τα κλειδιά.
Στο ebay έχει αμέτρητα τέτοια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.

Εικόνα

Δεν ξέρω τι keyless είναι αυτό που "θέλει" και μια θήκη, θέση, βάση για να στέκεται...
Στο Micra του 2006 δεν βγαίνει καν από την τσέπη, την τσάντα κλπ. κατά το ξεκλείδωμα και είσοδο ή έξοδο και κλείδωμα του αυτοκινήτου ή την εκκίνηση ή το σβήσιμο του κινητήρα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
cosneo έγραψε:
Chris έγραψε:Εκει βολευει να αφηνω το κλειδι :s_biggrin
Βάλε σε ένα διακριτικό σημείο ένα αυτοκόλλητο γαντζακι να κρεμάς τα κλειδιά.
Στο ebay έχει αμέτρητα τέτοια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.

Εικόνα

Δεν ξέρω τι keyless είναι αυτό που "θέλει" και μια θήκη, θέση, βάση για να στέκεται...
Στο Micra του 2006 δεν βγαίνει καν από την τσέπη, την τσάντα κλπ. κατά το ξεκλείδωμα και είσοδο ή έξοδο και κλείδωμα του αυτοκινήτου ή την εκκίνηση ή το σβήσιμο του κινητήρα.
If you don’t see it, it doesn’t mean it doesn’t see you!

https://www.locksmiths.co.uk/faq/keyless-car-theft/

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#661984 Όπως και παλιά με τα τηλεκοντρολ των συναγερμων ή των ηλεκτρομαγνητικων κλειδαριων μέχρι να ανακαλυφθουν οι κυλιόμενοι κωδικοί κλπ.
Αυτό το πουγκί που αναφέρει το άρθρο είναι σίγουρα χρήσιμο.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#662117 Μέσα στην εβδομάδα αν τύχει μόνο σπιτι δουλεια, το κλειδί μένει μόνιμα μέσα στην τσάντα του λαπτοπ :-)
Με τον καιρό ξεχνάς οτι χρειάζεται και κλειδί για το αυτοκίνητο
Άβαταρ μέλους
By fokion
#663159 δε μου αρεσε το ηλεκτρικο πατινι που κινουταν αθορυβα ( οκ λογικό ) χωρίς φωτα και ο αναβατης (??) με μαυρα ρουχα σε μισοφωτισμενο δρομο βραδυ...
Άβαταρ μέλους
By gianik
fokion έγραψε:δε μου αρεσε το ηλεκτρικο πατινι που κινουταν αθορυβα ( οκ λογικό ) χωρίς φωτα και ο αναβατης (??) με μαυρα ρουχα σε μισοφωτισμενο δρομο βραδυ...
Κ εγω όταν βλέπω ποδηλάτες χωρίς φώτα τρελαίνομαι...

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
gianik έγραψε:
fokion έγραψε:δε μου αρεσε το ηλεκτρικο πατινι που κινουταν αθορυβα ( οκ λογικό ) χωρίς φωτα και ο αναβατης (??) με μαυρα ρουχα σε μισοφωτισμενο δρομο βραδυ...
Κ εγω όταν βλέπω ποδηλάτες χωρίς φώτα τρελαίνομαι...

.

Τα βλέπω και ανεβάζω με ποδηλάτη βράδυ χωρίς φώτα, ανακλαστικό ή ρούχα που να φαίνονται σε αριστερή λωρίδα δρόμου με υψηλή κίνηση και όριο 90 :inlove:

Και φυσικά παπάκια με μαύρα ρούχα βράδυ στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, χωρίς φώτα ούτε μπροστά ούτε πίσω :inlove:

Και στις δύο περιπτώσεις τη γλίτωσα από θαύμα να βοηθήσω τον Δαρβίνο...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#664918 μου αρεσε ο καφες και η μασαμπουκα με φιλαρακια που ειχαμε να τα πουμε αρκετο καιρο.
Εντος ολιγων μηνων ετοιμαζω συγκριτικο corvette Z 06 vs tesla 3 vs evo 8 σκαλισμενο.
Θα γινει της καραπουταναρας. :yahoo: