< >
< >
, χώρια τον χαβαλέ με τους υπολοίπους εκεί, τέσπα.
REALZEUS έγραψε:Σου είπα τι ισχύει στον ΕΣ σήμερα. Αν αποφασίσεις να δηλώσεις Εθνοφρουρίτης.... ΟΚ.Βασικά είμαι υποχρεωμένος να δηλωθω σαν Κύπριος πολίτης άσχετα που εκπλήρωσα αλλού την θητεία μου. Απλά αν δεν το κάνεις δεν θα σε ψάξει και κανείς.
ΥΓ: Προφανώς είσαι ΣΝ, άλλωστε η ΣΝ παίρνει στελέχη από όλα τα Όπλα και Σώματα.
edmond έγραψε:Το απολυτήριο μου παρεμπιπτόντως δεν έχω ιδέα που είναι, μετά τν Λάρισα μου το άλλαξαν καναδυό φορές και έκτοτε αγνοείται. Στρατολογία πρέπει να ρωτήσω;
DAP έγραψε:Εμενα ειναι κιτρινο απο την πολυκαιρια........Λες να εχω προβλημα ;![]()
![]()
dimik έγραψε:Βασικά είμαι υποχρεωμένος να δηλωθω σαν Κύπριος πολίτης άσχετα που εκπλήρωσα αλλού την θητεία μου.

Arrow έγραψε:Χμ δεν ενημερώθηκα να κάλεσαν υπαξ ΣΝ εκτός άμα εννοείς πρώην δόκιμους (πολύ μικρός αριθμός βέβαια για ΣΝ μόνο)
< 9T Pro >
Chris έγραψε: Ποιες οι διαφορες; Πως αποφασιζεται τι θα παρει ο καθενας; Δια;
Μάλλον θυμάσαι και την Ροζαλία (ροζ).
Δεν υπάρχει πια.
REALZEUS έγραψε:Arrow έγραψε:Χμ δεν ενημερώθηκα να κάλεσαν υπαξ ΣΝ εκτός άμα εννοείς πρώην δόκιμους (πολύ μικρός αριθμός βέβαια για ΣΝ μόνο)
< 9T Pro >
Κάλεσαν πολύ κόσμο. Τώρα αν ξέρεις κάποιον που την γλίτωσες, μάλλον η εξαίρεση είναι.
REALZEUS έγραψε:Arrow έγραψε:Χμ δεν ενημερώθηκα να κάλεσαν υπαξ ΣΝ εκτός άμα εννοείς πρώην δόκιμους (πολύ μικρός αριθμός βέβαια για ΣΝ μόνο)
< 9T Pro >
Κάλεσαν πολύ κόσμο. Τώρα αν ξέρεις κάποιον που την γλίτωσες, μάλλον η εξαίρεση είναι.Chris έγραψε: Ποιες οι διαφορες; Πως αποφασιζεται τι θα παρει ο καθενας; Δια;
Λευκό = άμεσα επιστρατευόμενος. Πράσινο = όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Με ένα πολύπλοκο αλγόριθμο θεωρητικά, ανάλογα με τις ανάγκες. Πολλές φορές και στην τύχη...Μάλλον θυμάσαι και την Ροζαλία (ροζ).
Δεν υπάρχει πια.

REALZEUS έγραψε:Chris έγραψε: Ποιες οι διαφορες; Πως αποφασιζεται τι θα παρει ο καθενας; Δια;
Λευκό = άμεσα επιστρατευόμενος. Πράσινο = όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Με ένα πολύπλοκο αλγόριθμο θεωρητικά, ανάλογα με τις ανάγκες. Πολλές φορές και στην τύχη...Μάλλον θυμάσαι και την Ροζαλία (ροζ).
Δεν υπάρχει πια.
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]