Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
PeterPan έγραψε:Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος για τα παιδιά από αυτές τις οθόνες. Η αποχαύνωση...

< >

Μπορει αυτο να ειναι και το ζητουμενο, που ξερεις. :s_biggrin
Εμεις ενα κοντερ ειχαμε να βλεπουμε μονο να μας κρατα το ενδιαφερον.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#661736 Στις πίσω θέσεις μιας S class έχω πιθανότερο να κάθονται ενήλικες ή και οι ιδιοκτητες του αυτοκινήτου, παρά παιδιά. Θα μπορούσε βέβαια να καλύπτει και οικογενειακές ανάγκες, αν και μάλλον τότε η επιλογή θα ήταν GLE, GLS κλπ.
Εξαιρετική η θέση εργασίας του οδηγού, εξαιρετικές και οι πίσω VIP θέσεις.

ΥΓ. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν μου φαίνεται και πολύ σόι, μάλλον θέλει να αναδείξει το φουλ κιτς σε φωτισμούς, χρώματα κλπ και βάζοντας στο πίσω κάθισμα και τον λαζοντοιτς με το παντελόνι με τα μεγάλα καρό...

Μια επίσημη τους φωτογραφία ΙΜΟ δείχνει ένα πολύ ωραίο εσωτερικό για λιμουζίνα.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
cosneo έγραψε:Στις πίσω θέσεις μιας S class έχω πιθανότερο να κάθονται ενήλικες ή και οι ιδιοκτητες του αυτοκινήτου, παρά παιδιά. Θα μπορούσε βέβαια να καλύπτει και οικογενειακές ανάγκες, αν και μάλλον τότε η επιλογή θα ήταν GLE, GLS κλπ.
Εξαιρετική η θέση εργασίας του οδηγού, εξαιρετικές και οι πίσω VIP θέσεις.

ΥΓ. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν μου φαίνεται και πολύ σόι, μάλλον θέλει να αναδείξει το φουλ κιτς σε φωτισμούς, χρώματα κλπ και βάζοντας στο πίσω κάθισμα και τον λαζοντοιτς με το παντελόνι με τα μεγάλα καρό...

Μια επίσημη τους φωτογραφία ΙΜΟ δείχνει ένα πολύ ωραίο εσωτερικό για λιμουζίνα.Εικόνα
Ναι, οκ, δε μιλώ για την S-Class απαραίτητα. Εννοώ τις οθόνες στα προσκέφαλα. Τις προσφέρουν όλο κ περισσότερα αμάξια στον εξοπλισμό , όχι μόνο λιμουζίνες. Ή και after market.

Κάνεις ταξίδι και είναι το παιδί συνεχώς στην τηλεόραση. Ειδικά στα μικρά, αν το ξεκινήσεις, δε σταματά μετά...

Όσον αφορά την S class, μια χαρά μου φαίνεται. Τα λεφτά για το αμάξι πρέπει κάπως να δικαιολογηθούν κ επίσης αυτός που το πληρώνει, πρέπει να δείξει κάτι.

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#661784 Αρέσει λοιπόν!!! Αυτό ρώτησα... Σε λίγο θα βλέπουμε κινούμενα καρναβάλια πλάι μας και θα το βρίσκουμε λογικό και άξιο θαυμασμού.. για να δικαιολογούν και το κόστος απόκτησης όπως είπε και ο piter pan.
Ευτυχώς για μένα που έχω την ηλικία που έχω και τα αυτοκίνητα τα διαλέγαμε για άλλα προσόντα τότε και είχαν και λόγικο κόστος απόκτησης.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#661801 Τις αγόραζαν πολλοί περισσότεροι, γιατί κυκλοφορούσαν γύρω μας και δεν μας έκανε εντύπωση. Τώρα πλέον σπάνια τις βλέπουμε στην Ελλάδα τουλάχιστον. Στην Ευρώπη βέβαια τις χρειάζονται περισσότεροι, για επαγγελματικό status κλπ.
Μην μου πει κάποιος ότι ο απλός κάτοχος της θα μελετήσει το μσνουαλ, ώστε να ξέρει και να λειτουργεί όλα αυτά τα ηλεκτρονικά γκατζετ που του τα χρέωσαν πανάκριβα.
Θα πρέπει ο επαγγελματίας οδηγός της να περάσει εκπαιδευτικό σεμινάριο ώστε να βοηθάει τους επιβάτες για τις δυνατότητες του οχήματος.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#661803 Αυτό που μου αρέσει είναι τα προφίλ οδηγών στο αυτοκίνητο.
Ρυθμίζει κατευθείαν θέση, καθρέφτες, φωτισμό κτλ.
Το πιο βασικό έξτρα αν οδηγά κ άλλος το αμάξι, πχ η σύζυγος.
Αυτό που δε μου αρέσει ως έξτρα είναι το keyless. Με αναγκάζει να έχω το κλειδί σε μια θήκη κλωβό κ πιάνει χώρο.

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#661810 Αυτό που μου αρέσει σε ορισμένα καινούργια αυτοκίνητα όπως η S-Class και το Seat Leon, είναι ότι ο ambient φωτισμός δεν χρησιμοποιείται μόνο για να ομορφύνει το εσωτερικό, αλλά και ως σύστημα προειδοποίησης/ ενημέρωσης του οδηγού. Πολύ έξυπνη λειτουργία!