Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#659996 Αυτό με τον μηχανισμό aquastop, πως το τσεκαρουμε?? Τα αλλά που ειπατε τα έχω κανει. Οτάν μάλιστα παταω το Σταρτ, ακούγεται θόρυβος και ακόμα κλειδώνει η πορτακλπ.
Η βάνα εισόδου νερου σίγουρα είναι κοντά στην είσοδο του νερου αλλά πως την ελέγχουμε οτι ανοίγει, θόρυβο κανει αλλά νερό γιοκ

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#660077 Ήρθε υδραυλικός!! και το ψάξαμε μαζί, είναι φίλος και μας έβαλε τα υδραυλικά στο ανακαινισμένο σπίτι. Του είπα τον πόνο μου και το είδαμε μαζί, ξαφνικά ξαναβαζοντας το ρεύμα και μετακινοντας το σε άλλο σημείο, άρχισε να γεμίζει νερό και έκανε τον κύκλο των 90 βαθμών!!!,σε 110 λεπτά... Ελπίζω να μην θέλει σφαλιάρα κάθε φορά για να ξεκινάει!!! Η ηλεκτροβανα του νερού για κάποιο λόγο ήταν η αιτία. Ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια !

< Note >
Άβαταρ μέλους
By glf
#660655 Τα πλυντήρια έχουν ενα φλοτερ στο κάτω μέρος κοντά στο πάτωμα που σηκώνεται αν εχει πχ 5 πόντους νερό. Για τυχόν διαρροή.
Αν κάτι είναι στο πάτωμα ακριβώς εκεί και το σηκώσει, τότε δεν ξεκινά, κλείνει και τη βαλβίδα εισόδου.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#661029 Χρήσιμη πληροφορία!!! Στο μανουαλ δεν το λέει, απλά λέει να μην είναι κάτω από τη συσκευή απορροή υδάτων!!!.
Για ψυγείο που θα μείνει σε αχρηστία 8 μήνες το βγάζω από το ρεύμα και η πόρτα μένει μισάνοιχτη. Είναι σωστό η πρέπει να μείνει στη πρίζα??? Στη μεσαία ψύξη???

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#661043 Και το καθαριζεις απο παγους πριν φυγεις, αν το βγαλεις απο την πριζα τελευταια στιγμη θα γεμισει το σπιτι νερα

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#661045 Αυτό κάνω αλλά γνωστός είπε ότι τα no frost δεν πρέπει να μένει κλειστό!!!! Μάλλον λάθος τα έλεγε....

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#662612 Σκέφτομαι για αγορά 2ου ψυγειοκαταψύκτη για να μπει στην πίσω βεράντα. Είναι βορινή και καλύπτεται από τέντες, ο ήλιος την πιάνει πολύ λίγο. Είχαν βάλει οι γονείς μου σε αντίστοιχο σημείο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Είναι κάτι που θα πρέπει να έχω υπόψιν; Οι διαστάσεις δε με νοιάζουν, είτε 60 είτε 70 (καλύτερα 70 προφανώς. Απλώς δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα θα τοποθετηθεί.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Σκέφτομαι για αγορά 2ου ψυγειοκαταψύκτη για να μπει στην πίσω βεράντα. Είναι βορινή και καλύπτεται από τέντες, ο ήλιος την πιάνει πολύ λίγο. Είχαν βάλει οι γονείς μου σε αντίστοιχο σημείο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Είναι κάτι που θα πρέπει να έχω υπόψιν; Οι διαστάσεις δε με νοιάζουν, είτε 60 είτε 70 (καλύτερα 70 προφανώς. Απλώς δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα θα τοποθετηθεί.

Απορια, γιατι μπορει να χρειαζεται και 2ος ψυγειοκαταψυκτης σε μικρη οικογενεια (αν θυμαμαι καλα)?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
trident1971 έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Σκέφτομαι για αγορά 2ου ψυγειοκαταψύκτη για να μπει στην πίσω βεράντα. Είναι βορινή και καλύπτεται από τέντες, ο ήλιος την πιάνει πολύ λίγο. Είχαν βάλει οι γονείς μου σε αντίστοιχο σημείο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Απορια, γιατι μπορει να χρειαζεται και 2ος ψυγειοκαταψυκτης σε μικρη οικογενεια (αν θυμαμαι καλα)?

στελνει ο πεθερος ζωα ολοκληρα και τα ξεκληριζει. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#662620 Ναι πάνω κάτω για αυτό, φέρνουν πράγματα. Από την άλλη βέβαια θα σαπίζουν. Anyway σκέψη είναι
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dimitris_P έγραψε:Ναι πάνω κάτω για αυτό, φέρνουν πράγματα. Από την άλλη βέβαια θα σαπίζουν. Anyway σκέψη είναι
Μια καλή βάση ώστε από κάτω να περνάει νερό κλπ.

.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Dimitris_P έγραψε:Είναι κάτι που θα πρέπει να έχω υπόψιν;

Να κοιτάξεις την κλιματική κλάση του. Το τυπικό SN-T που έχουν τα περισσότερα ψυγεία δεν επαρκεί, καλό είναι να προτιμήσεις ένα που να αντέχει έως και -15° C. Υπάρχουν μερικά μοντέλα κυρίως από Hotpoint-Ariston και Beko, δεν ξέρω ποιά από αυτά πωλούνται στην ελληνική αγορά.