Η βάνα εισόδου νερου σίγουρα είναι κοντά στην είσοδο του νερου αλλά πως την ελέγχουμε οτι ανοίγει, θόρυβο κανει αλλά νερό γιοκ

.

,σε 110 λεπτά... Ελπίζω να μην θέλει σφαλιάρα κάθε φορά για να ξεκινάει!!! Η ηλεκτροβανα του νερού για κάποιο λόγο ήταν η αιτία. Ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια !
Στο μανουαλ δεν το λέει, απλά λέει να μην είναι κάτω από τη συσκευή απορροή υδάτων!!!.

Μάλλον λάθος τα έλεγε....Dimitris_P έγραψε:Σκέφτομαι για αγορά 2ου ψυγειοκαταψύκτη για να μπει στην πίσω βεράντα. Είναι βορινή και καλύπτεται από τέντες, ο ήλιος την πιάνει πολύ λίγο. Είχαν βάλει οι γονείς μου σε αντίστοιχο σημείο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Είναι κάτι που θα πρέπει να έχω υπόψιν; Οι διαστάσεις δε με νοιάζουν, είτε 60 είτε 70 (καλύτερα 70 προφανώς. Απλώς δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα θα τοποθετηθεί.
trident1971 έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Σκέφτομαι για αγορά 2ου ψυγειοκαταψύκτη για να μπει στην πίσω βεράντα. Είναι βορινή και καλύπτεται από τέντες, ο ήλιος την πιάνει πολύ λίγο. Είχαν βάλει οι γονείς μου σε αντίστοιχο σημείο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Είναι κάτι που θα πρέπει να έχω υπόψιν; Οι διαστάσεις δε με νοιάζουν, είτε 60 είτε 70 (καλύτερα 70 προφανώς. Απλώς δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα θα τοποθετηθεί.
Απορια, γιατι μπορει να χρειαζεται και 2ος ψυγειοκαταψυκτης σε μικρη οικογενεια (αν θυμαμαι καλα)?
Dimitris_P έγραψε:Ναι πάνω κάτω για αυτό, φέρνουν πράγματα. Από την άλλη βέβαια θα σαπίζουν. Anyway σκέψη είναιΜια καλή βάση ώστε από κάτω να περνάει νερό κλπ.
Dimitris_P έγραψε:Είναι κάτι που θα πρέπει να έχω υπόψιν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]