Τι ισχύει για την μάσκα σε αυτοκίνητο?
Χθες σε ρεπορτάζ του Άλφα για ελέγχους για μάσκες από την αστυνομία έδειξε και αυτό το πλάνο.

Η απορία μου είναι, μπαίνοντας πχ στο νομό Χαλκιδικής ή στα Χανιά πρέπει να βάζω μάσκα και στο ΙΧ μου?

Corto Maltese έγραψε:Αν είχαμε υιοθετήσει αυτόν τον αριθμό τεστ από την πρώτη μέρα που άνοιξαν τα σύνορα τώρα θα ήμασταν πάρα πολύ καλύτερα. Αλλά ο Τσιόδρας ουδέποτε εξέφρασε σαφή άποψη ότι πρέπει να γίνονται πολλά τεστ (για την ακρίβεια έχει εκφραστεί εναντίον των πολλών τεστ), έχει πει πολλές |λογοκρισία| για τη μάσκα, γενικώς φέρεται ως υποψήφιος υποψήφιος και όχι ως επιστήμονας, τα έχω πει από τη στιγμή που τον είδα να κλαψουρίζει για τους γέρους.
diplomat έγραψε:Για τις μάσκες και γενικότερα σχετικά με την υπόθεση τσιόρδαc, πατήσαμε οι περισσότεροι (εμού συμπεριλαμβανομένου) την μπανανόφλουδα που ξεφτίλισε σε πρόσφατο ποστ του ο Κόρτο:Corto Maltese έγραψε:Αν είχαμε υιοθετήσει αυτόν τον αριθμό τεστ από την πρώτη μέρα που άνοιξαν τα σύνορα τώρα θα ήμασταν πάρα πολύ καλύτερα. Αλλά ο Τσιόδρας ουδέποτε εξέφρασε σαφή άποψη ότι πρέπει να γίνονται πολλά τεστ (για την ακρίβεια έχει εκφραστεί εναντίον των πολλών τεστ), έχει πει πολλές |λογοκρισία| για τη μάσκα, γενικώς φέρεται ως υποψήφιος υποψήφιος και όχι ως επιστήμονας, τα έχω πει από τη στιγμή που τον είδα να κλαψουρίζει για τους γέρους.
Ο χειμώνας θα είναι σίγουρα δύσκολος, περισσότερο κι από τους πιο ζόρικους μνημονjακούς...

EDDIE_147 έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι κακώς αγνοήθηκε ο παράγοντας χρήστης του ίντερνετ.
Σε μια κατάσταση που ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί δεν ήταν απόλυτα σίγουροι για το τι ίσχυε, νομίζω ότι η ψύχραιμη και αντικειμενική ανάγνωση [b]σωστά ταληροποιημένων λυγκών σε συνδυασμό με ανώτερη κριτική σκέψη μπορούσε να δώσει ινπουτς εξαιρετικά σημαντικό.[/b]
Με τους σιχαμένους που μπλέξαμε όμως άντε να δω πως θα ξεμπλέξουμε.
diplomat έγραψε:Για τις μάσκες και γενικότερα σχετικά με την υπόθεση τσιόρδαc, πατήσαμε οι περισσότεροι (εμού συμπεριλαμβανομένου) την μπανανόφλουδα που ξεφτίλισε σε πρόσφατο ποστ του ο Κόρτο:Corto Maltese έγραψε:Αν είχαμε υιοθετήσει αυτόν τον αριθμό τεστ από την πρώτη μέρα που άνοιξαν τα σύνορα τώρα θα ήμασταν πάρα πολύ καλύτερα. Αλλά ο Τσιόδρας ουδέποτε εξέφρασε σαφή άποψη ότι πρέπει να γίνονται πολλά τεστ (για την ακρίβεια έχει εκφραστεί εναντίον των πολλών τεστ), έχει πει πολλές |λογοκρισία| για τη μάσκα, γενικώς φέρεται ως υποψήφιος υποψήφιος και όχι ως επιστήμονας, τα έχω πει από τη στιγμή που τον είδα να κλαψουρίζει για τους γέρους.
Ο χειμώνας θα είναι σίγουρα δύσκολος, περισσότερο κι από τους πιο ζόρικους μνημονjακούς...
italakias έγραψε:Σαχλας dim εισαι εσυ που χρησιμοποιεις τα ανουσια ποστακια του διπλωματη και του ποπολαρου,για να μας αποδειξεις οτι ειχες δικιο.
Και μαλιστα συνεχιζετε καποιοι τις μπουρδολογιες σας ,ενω η κυβερνηση αντιμετωπισε πολυ καλα τον κωρονοιο σε σχεση με τις υπολοιπες.
Τα πραματα ειναι απλα για οποιον εχει κοινη λογικη.
Τοσο απλα ωστε ουτε η ιδια η αντιπολιτευση δεν μπορει να χρησιμοποιησει τον κωροναιο ως εργαλειο κατα της κυβερνησης.
Ουτε βοηθαει να τα βαζετε με τους Τσιοδρα,Χαρδαλια.
Εξαλλου το τοπικ αφορα την γριπη και δεν χωρανε εδω τα πολιτικα σας τερτιπια,που μας εχετε πρηξει τ@ρχιδια
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]